HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Giorgia, Eladea, Ochidut bine ati venit acasa!!! Acomodare usoara!
Vazut delfinasii

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ochidut, inca nu a ajuns nici o invitatie pe mail-ul comun.

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hai MOV!!! Nastere usoara si refacere grabnica!

De la Crissy nu mai am nicio veste momentan, i-am dat un mesaj, insa nu mi-a raspuns.

Eladea bine ca a fost totul bine, Slava Domnului.. prin ce ai trecut!!

ochidut ce vesti bune!! Nu a ajuns inca invitatia pentru poze, nici pe iul.aug, nici pe delfinasi.

Da, eu sunt cu durerea de coaste, in partea dreapta.. Cred ca si ficatul e afectat cumva..
Tare sunt curioasa cum e pozitionata bebelina, vedem diseara.
Azi-noapte am avut si eu o experienta.. de genul "colon explosion". Banuiesc ca de la pepene.

PS: am intrat si noi in saptamana 36

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu

Mov nastere usoara si recuperare rapida!!!

Am primit mesaj de la Lala , maine la 9 dimineata ii vor face cezariana, are mari emotii, si va pupa pe toate, la fel va multumeste pentru incurajari si suport!!

Noi ca niciodata, am dormit foarte bine, pana la ora 9 , cu o singura trezire pt toaleta, am visat ca nascusem usor fara epi si la 2 zile eram acasa sprintena cu Leti.., ce face autosugestia

Ochidut, m-am speritat de povestea cu sanii, sper sa isi revina cat mai repede sa nu fie nevoie de multe masaje, si pitica ta sa pape numai san!
Noi azi la 5 mergem la nenea doctor, sa ne vada si sa punem la punct detaliile ramase ca intram de miercuri in sapt 36, o sa cer si un examen de listeria acum pe ultima suta de metri, ca aseara am uitat complet si am luat de pe masa o felie de jamon iberico ( crud), manca sotul si nu mi-am dat seama! In rest avem examenele din col si rectale si cam atat!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eladea, prin ce emotii ai trecut! Bine ca s-a terminat totul cu bine.

Ochidut, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Am vazut delfinasa. I-ai pus si cercelusi. Ce maricica pare. Cat a avut la nastere?

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

HAI MOV!!!!!!!!!!

Gata acum am trimis, cred ca gresisem adresa.

Fetelor nu va speriati de povestea cu sanii, eu sunt increzatoare ca se va rezolva si dupa masa de aseara sunt si mai optimista. Oricum sa stiti, ca desi am suferit tare mult la masaj si inca mai e mult pana departe..deja se vede o diferenta cand pui mana pe san.
Eu v-am zis-o ca sa mai invatati una alta, sa stiti cam cum se manifesta un san cu canale infundate si cel mai important sa nu folositi niciodata pompa daca sanul are canal infundat pentru ca mai rau faceti.Asistenta mi-a zis ca niciodata pompa nu va desfunda un san cu canale infundate si nici nu va rezolva problema unui mamelon ombilicat. Intai trebuie facute masaje, aplicate alte procedeee si apoi pompa.
Si inca ceva, mameloanele de silicon s-au dovedit de un real ajutor.

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici
Ochidut vazut pozele,m-am topit,printesa e frumoasa foc iar tu foarte vesela dupa nastere.Iti sta bine ca mamica.Sa iti traiasca frumusetea.
Iar cu sanii sa dea DD sa revina totul la normal si sa nu mai fie nevoie de formula.
Oare Mov ce face?

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Eladea, prin ce emotii ai trecut! Bine ca s-a terminat totul cu bine.

Ochidut, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Am vazut delfinasa. I-ai pus si cercelusi. Ce maricica pare. Cat a avut la nastere?

Cris 36+ cu

Nu e deloc mare, noi ne asteptam la mai mult . A avut 3.050 iar din spital am scos-o cu 2.900. Pozele intotdeauna fac copii sa para ceva mai mari, mai ales daca sunt facute de aproape. In schimb e adevarat ca desi e micuta, e f bine conturata si nu e deloc ridata, asa cum mai sunt nou nascutii.

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Carmen multumim de vestile de la LALA...

HAI LALA !!! Curaj, nastere usoara, refacere rapida dupa operatie si un bebe sanatos si papacios.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am admirat-o si eu pe Larisa...tare frumoasa....are niste buzee mie mi se pare ca seamana bine de tot cu tati!

Lala, mult curaj si Doamne ajuta pentru maine!

De la Mov cine ne da vesti?

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput