HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Nastere usoara mov! Doamne ajuta sa fie totul bine!

Cristina si Teodora sunteti in rugaciunile noastre! Poate ne aduce maine michelle ceva vesti bune despre voi!

Eu ma duc la
Maine imi vine printesa acasa....adica imi vine inima la loc...
Abia astept sa o strang in brate....

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

"am vb cu crissy, nu e tocmai roz, dar macar nu au fost probleme grave cu bebe. e conectata total la aparate, dar lupta.
au botezat-o pentru ca asa e obisnuieste la prematuri"

Mesajul e luat de la colectia de nov-dec...unde scrie pentru fetita mai mare. Le anuntasem eu pe fete ieri si le rugasem sa o aiba si ele pe Cristina in gand
Doamne ajuta! Sa le purtam in continuare in rugaciune pentru ca e nevoie!

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Salutari delfinariu scump si drag, ne-a fost tare dor de tine!!

Bine ati venit delfinasilor si felicitari proaspetelor mamici, Georgia, Eladeea, refacere usoara, putere, bebei cuminti si mancaciosi. Cristina, sa te ocroteasca Dumnezeu pe tine si puiul tau, sa creasca mare si sanatos, ma voi ruga pentru voi.

Noi suntem acasa de sambata, insa nu am reusit sa intru si nici nu stiu cand voi mai putea. Mai multe impresii despre spital, nastere si altele sper sa apuc sa va zic mai incolo. Fetele care nasc la Municpal ma pot suna si le dau detalii; daca nu raspund incercati de mai multe ori. Sunt si multe lucruri rele dar si bune. Eu am considerat ca m-a salvat faptul ca am avut aceea rezerva, in care am aranjat sa stau singura pana la urma si a putut sta mama cu mine sa ma ajute, altfel nu stiu ce ma faceam a doua zi, singura cu bebe si taiata. In rest, la mine anestezia epidurala a avut un efect destul de nasol, in sensul ca am avut ameteli dupa operatie si mi-a scazut tensiunea. M-a durut foarte tare in ziua aceea la post operator, efectul calmantelor la mine tinea foarte putin si nici nu puteau sa imi administereze prea repede ca era mult si imi facea si mai rau la tensiune, asa ca vreo 1 jumate tinea calmantul, 1 ora jumate rabdam durerile.......... Ce sa mai zic, a fost groaznic, nu imi puteam imagina ca te poate durea asa... la cealalata operatie nu am trecut prin asta si nu ma asteptam. Dar depinde si de organism, erau alte fete la post operator cu acelasi tip de anestezie care nu aveau nici o problema si le tinea si calmantul aproape dublu ca si timp cat imi tinea mie. A doua zi m-am dat jos din pat, a fost greu dar cel mai nasol a fost ca dupa pranz iar m-a luat cu lesin, pana era sa ma adune mama de jos, nu mai vedeam nimic in fata ochilor, tensiunea iarasi mica, dureri. Mi-au facut una alta si mi-am mai revenit. Cel mai bine a fost dupa ce mi-a scos si cateterul, as aca sambata eram plina de forta in picioare desi nu mai dormisem de joi dimineata decat vreo 2 ore.

Tati a fost absolut topit dupa mine, 3 zile nu a vorbit mai nimic de emotii iar acum e lat de oboseala dupa noaptea trecuta si ziua de azi. Eu am descoperit-o treptat, pentru ca la inceput toate intalnirile cu ea erau foarte dureroase si nici nu o puteam admira si eu. Acum ca mi-am mai revenit putin, deabia astept sa o iau in brate si sa o miros, sa ii pup manutele, si stau doar asa sa o privesc.

Sambata acasa a fost totul bine pana spre seara tarziu cand asta mica nu se linistea deloc, nu mai vroia nici san, nici completare se freca toata. Din spital ne-a spus ca e posibil de pe acum sa incepa sa faca usor colici...... Marea problema a fost ca sanii mei mici au explodat aseara deodata, s-au marit foarte tare si s-au intarit pietroi. Copilul nu mai putea suge deloc iar pe mine ma dureau groznic. In spital mi-au zis ca un san e cu probleme pentru ca am sfarcul ombicilat, insa mi-au recomandat sa trag de el, sa il masez, eventual sa il targ cu o seringa si sa pun pompa. De celalalt nu au zis nimic. Azi noaptea cand copila urla non stop iar eu eram deja disperata cu sanii ca nu mai stiam ce sa le fac sa le dau putin drumul, desi pareau plini de lapte, erau tari pietroi nici unul nu mai vroia sa curga deloc. Aveam o pompa de la chico in casa si am incercat cu aia, insa nu iesea nimic. M-am chinuit asa vreo jumate de ora, deja plangeam asa ca sotul s-a dus sa ia una mai buna, saracul disperat sa ma ajute. S-a intors – era vreo 2 si noaptea – cu cea de la avent, cu mai multe componenete – de altfel f buna. Am inceput si cuaia si tot nu iesea nimic. Din ce nu iesea, din ce eu cred ca nu mai gandeeam deloc limpede, eram inebunita ca nu pot scoate laptele, ca ceva eu nu fac bine, nu au cum pompele sa nu fie bune, iar daca sanul e asa tare clar e plin de lapte si eu trebuie sa il eliberez sa nu fac altceva. M-am chiniut mai mult de o ora pana am reusit sa scot cateva picaturi ....Istoria s-a repetata si azi dimineata, insa acum nu mai ieseau nici picaturile aleam. Am plans de mama focului, eram deja terminata........ Am sunat la mai multa lume pana am gasit o asistenta pe care am chemat-o acasa sa vada situatia si sa ma maseze. Verdictul: un san are canale infundate- in spital nu a putut nimeni sa imi zica asta , iar celalt e ombilicat si cu canale infundate. Normal ca laptele nu mai avea pe unde sa curga si asat nu e totul, cel mai rau a fost ca am folosit pompa in aceasta situatie, pe care asa am agravt-o si mai rau si mi-am facut si niste edeme de mama focului. Ce a urmat a fost de cosmar, numai cineva care a trecut prin asta poate intelege. I-am zis asistentei ca asta poate fi folosita clar ca tehnica de tortura. Din pacate insa masajul asta e singura solutie pe care o am acum sa desfund sanii si sa pot elibera laptele, altfel va fi si mai rau. Nu am avut nici o sansa sa terminam azi, asa ca vor mai urma cateva sedinte de care imi e groaza. Intre timp pun comprese cu ceai de galbenele, gheata in prosop si incerc in continuare sa ii dau copilului sa suga – cu mamelon de silicon - pentru a mai elibera si ea unele canale, asa cat poate.
Asa ca fetelor mare grija, nu intotdeauna pompa e bine de folosit, sper sa va ajute povestea mea sa nu mai pateasca nimeni asa ceva.

In rest astept sa treaca si povestea asta sa ma pot bucura mai din plin de minunea mea, care este o frumusica!
Ma duc acum poate prind putin somn. Pupicei.

Da vad ca am scris ceva nu gluma, dar cine stie cand mai intru...

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!
MAINE pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA,ti-am dat un mail.

da' la mine cand ajunge?! ca nu-l gasesc...

ochidut, bine ati venit acasa, sper sa treaca tot raul in curand... eu imi fac singura masaj, dar nu e asa grav ca la tine

HAI MOV!!!

noi am facut o plimbare in oras cu caruciorul si am ajuns acasa dupa 4 ore, morti de oboseala. ne-am intalnit cu o gramada de lume si a trebuit sa ne oprim cu toti sa vada delfinasa . ea a dormit bine mersi, acum a papat putin si doarme iar... dimineata avem programare la spital, sper sa fie totul bine. am cantarit-o la farmacie, are 49 cm!!! si 2750 g, daca mergea bine cantarul. o sa vedem maine... de la 47, 5 cm si 2700 la nastere (2500 la externare...)

nu mai dau stingerea, ca io-s dusa deja in lumea somnului... noapte buna!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

n-am somn nici atat cat aveam cand eram gravida... si-apoi ziua tot casc... ce-oi fi avand? ca Isa doarme bustean...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA nu e la mailul cu care te-ai inregistrat la forum? ca am dat mail de aici,de pe forum.daca nu,iti mai dau odata

OCHIDUT bine ati venit acasa !!

RACUSOR-La multi ani tatalui tau si multa sanatate !!

CRISTINA ne rugam in continuare ,va asteptam curand acasa !

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MOV!!!!
tinem pumnii sa iasa totul bine !!! bebe sanatos si recuperare rapida !

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Ochidut,in curind problemele cu sinii or sa treaca si atunci o sa te bucuri la maxim de fetita ta.Nu te mai stresa ,stai calma si atunci o sa fie mai usor si cu alaptatul.
Felicitari pentru printesa!

34+

Mov ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Am vazut ca au ajuns 3 delfinasi acasa. Si am vazut si pozele. Nici nu e de mirare ca sunt niste frumuseti, la ce mamici au...
HAI MOV!!!!!!!!
Recuperare usoara sa ai!!!
Ieri toata ziua am umblat, am vizitat iarasi Clujul, am mai facut niste cumparaturi, dar atat de obosita ca si ieri, inca nu am fost. Nu ma mai tineau picioarele efectiv, dupa 4 ore de umblat prin magazine...cred ca nu mai imi permit inca o iesire din asta.
Mi-am masurat si eu burta, sa nu raman mai prejos...109 cm.
Acum ne pregatim iarasi de santier in casa, mai au de lucru pt montarea centralei...plec din nou de acasa, sper sa ma mai tina picioarele si azi...
Si azi ajungem si la dr, ca nu am mai fost de 6 saptamani. Poate s-a schimbat DPN si ne intalnim mai repede...
Mai am o intrebare. Sterilizatorul tb sa fie de aceeasi firma de la care am si biberoanele? Au niste preturi cele de la Avent si Chicco, ca m-a luat durerea de cap... Sterilizatorul pt microunde nu e bun?
Produse de la Mustela pt bebe a folosit cineva? Sau stie careva cum sunt?
O saptamana usoara, cu nasteri usoare si delfinasi veniti la termen!!

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

Ochidut bine ai venit acasa! sa treaca repede problema cu sanii sa te bucuri de printesica!! si de alaptat

Mov bafta azi! recuperare rapida! sa ai un bebe sanatos, de nota 10, mancacios si necolicos

Paula nu e bun cel pentru microunde, ca emana nu stiu ce prostii...sterilizatorul trebuie sa fie la aburi! daca nu te grabesti, incearca sa il comanzi din strainatate...eu am comandat cu 100 lire si incalzitor si sterilizator si new born starter set...si am mai dat 7.5 lire pe pompa manuala de la avent...de la mothercare...mi s-a parut super afacere fata de preturile din RO...

eu sunt foarte multumita de sterilizatorul avent..in 6 minute sterilizeaza pentru 6 ore..si mai trebuie sa stai 3 minute pana deschizi capacul...mai are si program de 24 de ore...

de azi incepem experimentul san, sa speram fara infometarea lui Andrei i-am dat numa san dimineata, cat a vrut el, 15 minute si l-am lasat fara completare, ca sa se trezeasca mai repede sa pape la san...sa vedem daca asa papa mai des si daca mai ia in greutate...cand o plange de foame, i-oi da si lapte praf, dar macar incerc sa nu ii mai dau la fiecare masa...

desi am citit pe net ca primul puseu de crestere e la 3 saptamani, de asta o fi sarit in 2 zile piticul de la 2600 grame la 2700 normal ca nu ii mai ajunge lapticul de la mami...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput