Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

ADITZAC ma bucur k ti-au iesit toate analizele bune. Eu am de facut tratament pt ureaplasma si candida, dar asta din sapt 14 k asa a zis medicul.
Iar pt DT cik se face imediat dupa ecografie. Eu vreau sa ma duc in ac zi k am programare la 10 si programul de recoltari e pana la 12.

Abia astept si eu sa vina fetele cu poze.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna fetele,

Ana..imi pare tare rau

shubulina..nu stau in dr taberei...mai rau..in prelungirea ghencea in cartierul Latin (ma rog..apartine de bragadiru)..dupa ce iesi din Bucuresti vezi o ''maare'' de pamant..neshte casa..si cateva blocuri..

aditza..felicitari pentru rezultatele bune..tine-o tot asa si sa ne dai numai vesti bune

13+

Mergi la inceput

shubulina..eu la 9 sapt aveam burta lipita de spate..abia acu incepe sa se vada
azi eram oricum cam balonata..ca toata lumea a sarit pe mine dimineata ''vaiii...uite burticaaaa'' ..pana acu imi placea..dar mamaaa ce m-au enervat..ca si cum ar fi zis ''uite umflaticaaa'' hmm

13+

Mergi la inceput

luna..eu gatesc foarte mult, la noi se papa numai mancare gatita ..cat se poate de sanatoasa, fara grasimi si exclus prajeli..am trecut prin mai multe locuri in tara asta si fac mancare cam de prin toate zonele..sotul meu e tare fericit si incantat
la restaurant eu nu pap decat mancare uscata..gen aperitiv sau gratar ceva..in rest nimic

13+

Mergi la inceput

La mine nu se cunoaste burtica(stiu eu k e un pic mai rotunda sub buric dar in rest nu se vede nimic). AL meu acu vreo 2 sapt face k iti creste burta, iar eu eram balonata si constipata zilele alea.

11+

Mergi la inceput

eu am prob serioase cu constipatia..deja incep sa se simta hemoroizii...mereu m-am chinuit cu ei ..prevad ca va fi groznic de data asta si nici prea multe optiuni de tratament nu am ca inainte
am incercat de toate..nimic nu functioneaza..abia astept sa ajung la dr sa intreb ca trebe sa existe ceva sa pot lua

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici
am revenit cu vesti proaspete
avem 7.45cm, 72g, avem niste picioruse luungi si subtirele de fotbalist.si nenea doctoru zice k momentan suntem baietel.
acu asteptam sa mergem in august la urm eco sa ne confirme.
suntem mai mari cu o sapt si ff jucaus,
ne-a prins nenea doctoru in tot felu de ipostaze. ba facand box, ba stand la soare cu mainile la ceafa, ba intinzant piciorusele, ba cascand si ducand manuta frumos la gurita.
aveti aici pozele cu buburuzu

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput

Felicitari pt bebe bebelu. Sa fie sanatos si sa creasca mare.
Eu nu reusesc sa vad pozele momentan poate diseara cand ajung aksa.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu zice de fotbalist, ca fotbalistii nu au picioare subtiri si nici lungi, zi de atlet. Felicitari pt baietel!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Nu zice de fotbalist, ca fotbalistii nu au picioare subtiri si nici lungi, zi de atlet. Felicitari pt baietel!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

pai asa zice taica-su k fotbalist il face.
nici eu nu vreau
k imi ajunge el si cumnata-mea care ma exaspereaza cu steaua.
nu mai vreau unu in plus.

multumesc mult

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput