Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu ma simt putin mai bine, dupa ce am vomat tot ce am mancat astazi. M-am speriat ca am vomat sange, dar era de fapt pepene. Uitasem ca am mancat...

Burtica parca nu ma mai doare, raceala sper s-o tin in frau cu Influcid. Doamne ajuta!

In rest tot fara vlaga sunt, ca o curca lesinata si ce rau e!!!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

offf Ioana
nu a zis medicu sa iei nimic??nici meclopropamid? sa te lase sa papi un pic si sa0ti revi
imi pare rau k nu ai vlaga.
sa mai treaca un pic

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput

Hai ca am reusit sa-ti vad cocoselul! Eu nu cred sa se mai schimbe ceva!
E frumos sa ai baietel, David e topit dupa mine, ma pupa, ma ia in brate, eu sunt lumea lui!! Desi mi-am dorit fetita si prima data nu mi-a parut rau nicio secunda cand am aflat ca e baiat. Doar sper de data asta sa avem fetita, sa fie pereche! Cred ca e minunat sa ai si fetita! E total diferit sa cresti o fetita fata de un baiat, desi amandoi sunt niste minuni!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Pai de mancat mananc, chiar nu ma plang, mananc destul... Doar ca am o greata permanenta si cateodata se termina asa... N-am avut curaj sa iau Metoclopramid, nu am incredere in medicamente. In sarcina cu David abia am luat, cu chiu cu vai, jumatate de paracetamol cand chiar n-am mai suportat o durere de cap.

Mergi la inceput

si noi la fel zicem k e clar cocosel
bine..nu am vazut niciodata cum arata o pasarica..deci
mai asteptam 4 sapt si aflam

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput

Si eu mai am de asteptat 5 sapt. pana la confirmare si abia apoi o sa stau linistita ca e fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bebelu felicitari! Vad ca ti s-au adeverit presimtirile deocamdata. Si eu zic ca e minunat sa ai baietel, mamele au o realtie spciala cu baietii, cum au tatii cu fetele. Si al meu e fotbalist, nu se uita la TV, insa numai fotbal viseaza, baloane, mingi peste tot le vede. Nu e posibil sa vada un cerc fara sa mentioneze ca ar putea fi un balon Avem un sac de mingi deja de toate formele si culorile. Ma uitam prin pozele de luna asta, mai mult de jumate sunt cu balonul la picior. Si asta fara sa fim noi cine stie ce microbisti, aici nici nu dau la TV, decat cand e cupa mondiala si nici atunci nu ne uitam mai deloc.

Shines si eu bucataresc si imi place, insa imi place sa merg si la restaurant, mai ales sa incerc diverse bucatarii. Nu mi-am facut pofta de sushi inainte de a ramane insarcinata, o sa salivez iar toata sarcina cu gandul la ei.

Numeioana intr-adevar e fain sa ai si baietel si fetita, sa treci prin ambele experiente. Noi suntem chiar indiferenti acuma, fie ce-o fi. Daca e baietel o sa ne bucuram ca o sa aiba Patrick partener de joaca si n-o sa mai cheltui bani pe hainute Daca e fata o sa ne bucuram ca e o experienta inedita pentru noi si ca o sa am ocazia sa-i cumpar hainute frumoase Asta, asa in gluma, ca important e sa fie sanatos. Numai gemeni sa nu fie! Ca si asa data trecuta n-am reusit sa nasc unul singur la termen, dar apoi doi.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

voi mai aveti greturi, mai vomati?
eu nu scap de ele de loc, intr un fel stiu ca s ok puiutii, dar mi e sa nu le fac rau
abia mananc, tre sa stau neaparat in pat
plus ca s tare lesinata
nu pot face nik, ce e la mine n casa, zici ca a picat o bomba
ma termina mirosurile si al meu sot e un dezordonat, nu vrea sa stranga nik
trece ea si vremea asta
nush cum, dar cred ca o sa chem pe cineva sa ma ajute, ca o sa vina fiulica cel mare si ma da cu ciocu la mama, mai mare rasul
am slabit 9 kile, dar mi au crescut niste tite
fetelor va pup

Mergi la inceput

mirela nu stiu ce sa-ti zic.
cate sapt ai?
teoretic dupa 13-14 sapt ar trebui sa inceteze si sa iti revi
dar uite k eu de ex acu nu am pofta de papa mai deloc
si i-am zis medicului
si a zis k e normal sa mai am momente din astea
sa nu imi fac probl.

Doloress

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Si eu mai am probleme cu mancarea, dar atata timp cat am fructe, legume si lactate e f bine. Sa nu vad carne seara k mi se pune un nod in gat....
Mirela si al meu e dezordonat, dar de la o vreme de gura mea le mai stange k nu suport eu haine peste tot prin casa. Cred k o sa-i fac un instructaj k doar are mai mult timp liber ca mine(lucreaza o zi si trei e liber).

11+

Mergi la inceput