Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
aditzaC spune:
da fetelor tb sa avem incredere dar cand auzi si vezi diverse intamplari nefericite nu te poti gandii si la tine , eu una asa sunt ..incep sa ma sperii si la cea mai mica durere intru in panica.
sa ne fereasca d-zeu de asemenea intamplari !
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
loutzy spune:
Nu ma plang k as avea prea mult de munca, dar pur si simplu ma plicti si imi vine sa dorm.
SI eu abia astept urmatorul ecogram pe 5 iulie si sunt putin stresata, sper sa fie totul bine.
11+
Lili_g spune:
Ana, imi pare tare rau. Stiu cum e, sa ne scri mereu, caci noi suntem alaturi de tine. Sa ai nadejde si rabdare caci va veni bb.
Fetele, eu in week-end nu intru pe forum ca-s ocupata.
Astept vesti bune de la toate care mergeti azi la eco.

aditzaC spune:
loutzy..si eu merg pe 5 la eco ..faci 4d?

11+
Doloress spune:
Ana off, ce rau imi pare!
O imbratisare calda virtuala!
E oribil, in fiecare zi cate o veste proasta, abia astept sa treaca primul trimestru. Si eu fac parte din categoria celor fara prea multe simptome si ma stressez la culme din cauza asta. Mai ales ca abia in jur de 11 augut am sa fac prima eco, la 12 saptamani. Inca 2 luni aproape!
Am avut o prietena care a mers la eco la 12 saptamani si bebe era oprit din evolutie. N-a avut nici un simptom de pierdere, nimic. Asta este, cu Dumnezeu inainte.
Shines merci pentru parola, am vazut si eu pozicile, sunteti toate niste frumoase! Maduta_bra piticii nostri seama tare bine, am avut un soc, ma gandeam ce cauta Patrick al meu acolo
Am sa pun si eu poze, sa vad daca am timp azi.
Dinora acid folic e ok sa iei si fara prescriptie. Si eu am luat inaintea sarcinii si dupa ce-am ramas vreo 5 saptamani, de saptamana trecuta iau Materna-complex de vitamine care contine si acid folic.
Alinushali care e saptamana fatidica?
Gigica bine ai venit, avem acelasi UM - 9 mai. Mie doctorul mi-a stabilit 15 februarie drept DPN.
Angieangie 6 iunie sau 6 iulie?
La mine e august...
Angie844 Ile des Soeurs e cartierul meu preferat! Toata ziua ma plimbam pe-acolo cu bicicleta ca e aproape de Lasalle. Mi-am cautat mult timp chirie pe acolo, am vazut cateva case (ca voiam sa ne mutam la o casa) insa am renuntat, erau prea scumpe.
-DPN 15.02.2011
loutzy spune:
nu cred. pe biletul de trimitere scria ecografie screening trim I. si la recomandarea medicului tre sa fac si dublu testul

.
11+
vas spune:
Si eu abia la sfarsitul lui iulie ma mai duc la un eco. Noroc ca am greturi si ma mai calmez, stiu ca bebe "lucreaza".
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
angieangie spune:
Dollores6 iulie adik peste o saptamana...abia astept
sa-mi vad iar inimioara
Angie
+8
aditzaC spune:
loutzy..pai si eu fac DT ....tot atunci , ma rog a doua-a treia zi .
Mda cine stie nu am pricep f tare .
Da ploua si este urat afara nici mie nu imi place
va amintiti ca ma plangeam eu de o posibila infectie urinara etc sapt trecuta si am fost sa fac urocultura? ..ei bine am rez ..este negativ...nu stiu de la ce aveam simpt alea ...mi-a iesit si herpesul ...este negativ , gata toate analizele ....toate bune !
..sunt bucuroasa ca am avut ceva emotii pt ele .

o ateptam pe bebelu cu pozicile 

11+