Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Anamicu,stiu ca e prea putin,dar imi pare extrem de rau.Am trecut prin asta si nimic nu ma putea alina.

Shines,te-am dibuit.Stai in Dr. Taberei?
Bun venit Gigica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vas eu iau una pe zi de 5 mg..pana cand inca nu mi-a zisprobabil ca imi va spune la urm echo
pup

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Multumesc mult de raspuns. Doctorita mi-a presccris acidul folic dar nu mi-a spus cate pe zi ca se grabea, asteptau 3 femei pe coridor sa faca intrerupere si le era rau .....brrrrr....m-au trecut fioriii...la cabinetul doctoritei mele cea draga mie eram numai burtici....era asa frumos.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Anamicu imi pare rau prin ce treci...E foarte greu si in plus orice cuvint. Ai grija de tine si cu gindul la DD va fi bine.

alinushali cum te doare burta? Ai mai avut shi mai inainte dureri sau acum au inceput? Shi eu imi fac foarte mari griji din cauza durerilor de burtic. Nu mai am contractii asha mari ca acum 7-8 zile, doar cite una usoara, asha, din cind in cind. Oricum sunt foarte ingrijorata, mai ales c-am incercat sa dau azi de doctorul meu shi e in concediu. Nici nu shtiu ce sa fac...sa ma programez la altul sau sa mai ashtept....uff , nu mai am nervi shi nu-i bine...

va si.... veniti cu vesti bune azi!!!!

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

ana_micu83 stiu prin ce treci . Nu am cuvinte, ca stiu ca sunt de prisos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ana, acum am vazut ce s-a intamplat! Imi pare atat de raaau! Sunt alaturi de tine!

Fetele, va rog, ajutati-ma cu nr. dr. Ionel de la Eva. Trebuie sa-l sun, ca de duminica am niste dureri de burta, eu, care n-am avut deloc pana acum si sunt cam speriata. Am stat pe jos si m-a tras curentul, am racit si cred ca am racit si jos, ca ma tot inteapa burta.

Multumesc!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Va multumesc dragelor pentru frumoasele cuvinte...

Ioana, suna direct la clinica si o sa ti-l dea pe DR Ionel.

NU mai sta..

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ce fac burticile azi?
ANA imi pare sincer rau pt ceea ce ti se intampla. Nu stiu prin ce treci k nu am patit asa ceva, dar nici nu doresc nimanui. Ai incredere in DD si totul o sa fie bine. O sa vina si bebe.
Desi ma sperie uneori cand aud vesti de astea, mai ales k nu prea am cine stie ce simptome k as fi.
Eu azi nu am chef de nimic, nu vreau decat sa dorm si abia am ajuns la munca. si mai sunt si singura k si-a luat lumea concediu si cand vreau sa-mi iau eu sigur nu o sa se mai poata.
Pupici la burtici.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Loutzy, si la mine de saptamna viitoare voi fi singura in birou. IMi doresc atat de mult sa treaca timpul.
Eu cum simt ceva cum sunt la baie; chiar ma sperie foarte tare gandul de pierdere, dar ma incred in DUMNEZEU si stiu ca va fi bine.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine..si eu stau toat ziua cu ochii in chiloti ,dar cand am obtinut aceasta sarcina atat de greu sigur devii paranoia
dar slava Domnului suntem bine si eu si bb lasand la o parte raceala mea)si abia asteptam urmatorul echo..pe 6 iunie
pup burtici

Angie+8

Mergi la inceput