Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele; dau eu azi cu multi
e mami la mine si azi dimineatza la 6 cand mutzu isi cerea titi asa prin somn s-a repezit la el in camera inaintea mea, cica eu sa dorm.... si evident ca l-a trezit complet si n-a mai fost chip sa-l culc; am balacarit-o eu bine.... da na' intentia a fost onorabila; oricum trezit cu o ora-doua ianinte de vreme.... e tot o caraiala pe el si se duce naiba si programul de somn; acuma ma tot cert cu mama ca nu sta locului, vrea sa tot faca curat, sa le mai stranga.... si chiar nu vreau sa faca treaba in crizele reumatice in care e; azinoapte a dormit bine... dar azi cu vremea asta o dor iar toate articulatiile... numai de gospodarit nu e ea buna acuma; oricum mi le baga complet aiurea prin dulapuri.... da' chiar nu sta locului deloc, eu ce sa-i fac????
floric nu trebuie sa ne spoui de dinti/masele iesite in grup.... ca va dam lectii la d'astea; bine macar ca nu mai are febra, si lasa mucisorii la locul lor ca stau bine acolo si fara amoxicilina; scoate-i la aerosoli sa vezi ce fug din nasuc imediat
manu ar fi o minune sa se rezolve ceva cu fetita. oricum pentru interes, esti o scumpa si o sufletista; si legat de problemele de cuplu.... da un send la paginile alea scrise oricand pe PM... la cine vrei tu; eu asa fac, fetele stiu ca am si eu multe multe probleme de cuplu si de multe ori le cenzurez aici, ca nu se stie cine mai citeste.... dar le trimit pe PM la.... cineva din umbra; probabil ca nu avem aceleasi probleme.... dar oricand e un umar pe care sa plangi si eu te ascult cand simti nevoia; si intotdeauna dreptatea e de ambele parti... important e sa gasim drumul de mijloc; ma bucur ca nu ai renuntat oricum si poate reusiti sa ramaneti pe linia de plutire

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Dyana asa o sa fac. Sa stii ca eu am scris ceva dupa ce ai povestit tu in weekend despre problemele voastre. Mi-a placut cum ai scris ca esti o mama bestiala, ceea ce e evident, dar ca ai pus multa energie in directia asta si ai cam neglijat altele...e foarte bine sa vedem fiecare ca gresim si sa incepem ...pe cat posibil ...din ograda noastra cu destelenitul...bineinteles, fiecare situatie e unica si fiecare om reactioneaza diferit. Totusi ar fi bine sa mai invatam si unii de la altii.

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata

manu - imi pare rau sa aud ca ati trecut prin asa momente. sper din tot sufletul sa ramana in urma voastra clipele astea ca o amintire shtearsa si urata la care sa nu va mai ganditi niciodata.
cat despre mine, multumesc mult probabil ca o sa mai incercam in curand si sa speram ca atunci o sa fie bine pana la capat

simplyana - daaaaaaaaaaaaa!!!!! o sa am o nepotzicascorpioanca ca mine

anaan - esti o dragutza dar nu stiu de ce sa ma admiri. m-am simtit ca ultimul om, m-am simtit mica si egoista pt simplu fapt ca nu m-am bucurat cum ar fi trebuit din prima clipa. brrr...ca m-a apucat si pe mine acum sa deschid subiectul si rana

danisa - felicitari! sa o stapaniti sanatosi! sa o zugraviti frumos sa aiba Adelake ce picta

novus - am o prietena care a tras enorm cu micutul, tot malforlamtie cardiaca(aici putini doctori i-au dat vreo shansa, ba chiar un ecografist celebru i-a spus sa il nasca si sa il lase sa moara). pana la urma l-au operat prima data in austria apoi in germania. ea si-a facut dosar si a platat statul roman tot. poate ii punem in legatura ca sa ii invete cum se procedeaza cu partea financiara si poate si cu altele

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Aris

Felicitari pentru nepotzica!!!

Novus, Aris are dreptate. Sunt niste formulare prin care statul roman plateste interventiile de genul asta. Nu vreau sa gresesc, E112? Stiu si eu un caz in Romania, au patit exact ca si prietenii tai. Au asteptat prin spitale si pana la urma i-au trimis acasa cu copilul bolnav. Ei au si asa probleme mari cu banii si era al treilea copil. Isi pierdusera orice speranta sa-l mai vada sanatos. Le-a fost aprobat formularul asta cand avea copilul 4 luni....va dati seama ce chin pe biata mama .... sa stea langa el atata timp cu groaza ca cine stie daca maine mai traieste sau nu. Micutul a fost un luptator! A trecut cu bine de operatie ( in Italia) si acum e bine, sanatos!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

manu - multumesc
sa stii ca tipa asta si-a facut dosarul cat piticul era inca in burta, primul dosar a fost pt nashtere, care a avut loc in austria, dupa ce a nascut a venit sotul ei in tara si cu certificatul de nashtere a facut dosarul nr doi, pt operatie. nu a durat f mult pt ca micutzul nu ar fi trait. e adevarat ca avea nishte cunostinte in domeniul medical care au ajutat-o sa le faca rapid si corect ca sa nu o intoarca cu dosarul de o mie de ori. oricum ideea e ca merge, chiar se poate sa te ajute statul. eu una nu ash fi crezut daca nu vedeam cu ochii mei

25 martie 2009

Mergi la inceput

ah, Manu - referitor la mersul in picioare. eu nu cred ca e doar cresa de vina ci mai degraba presiunea asta ingrozitoare care se pune pe copii la noi in tara. daca unul e un pic mai "precoc" tot parcul vrea ca si ceilalti copii sa faca la fel
satiti sa vedeti ce ne ashteapta la scoala
asta daca ma apuca scoala lu' fi-miu in tara asta...

25 martie 2009

Mergi la inceput

linishte si pace pe aici
eu tocmai am sunat sa ma programez pt priorix si doctorul e plecat din tara, de abia marti sau miercuri o sa il fac, deci pe 5 iulie. oare daca noi vrem sa plecam pe 17 iulie putem avea ceva surprize? reactii adverse chestii de genul asta fix cand avem programata plecarea?

25 martie 2009

Mergi la inceput

ei na, hai ca o sa scriu eu singura o pagina intreaga sa nu va mai plangeti ca scriu rar

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Aris, sunt si eu prin zona, doar ca un picut cam lenoasa...E o vreme ce te trage la somn, la visare...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Al meu fiu a dobandit un nou obicei dupa vacanta: se trezeste pe la 6.30-7, bea o sticla cu lapte si se culca la loc ( daca il las, doarme pana pe la 11-12; dar nu-l las, ca altfel renunta la somnul de amiaz). Sper sa-i treaca faza asta, ca tare bine era cu o dormire intreaga si nefragmentata. Oricum, am observat ca are o pofta de mancareeeee...cred ca o fi un puseu de crestere.

Aris, io te admir orice zici tu acolo; imi place mie de tine si de modul tau de a judeca lucrurile, n-ai ce-mi face, orice-ai spune!( de altfel si eu tot scorpion sunt!)Ma gandeam ca nu va veti plictisi cu un berbec mic si o noua scorpiuta in familie!

Fetelor, absolut laudabila solidaritatea voastra!Sa dea Dumnezeu sa fie bine cu micuta!

Floric, bine ca ati ajuns la mare! No, Floricule, vezi ca are Raru precocitatile lui?!....dintosii lui vin in hoarda!

For the record: Gianina, Floric era cea cu aspiratorul, nu eu! poate ne zice ea cum a rezolvat dilema.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

claudela - hahahah pai si eu cred ca mai scriu aici ca sa nu adorm.
aseara pe la 8.30 piticu pica de somn si ta-su atata m-a frecat ca ii e somn copilului ca am facut ce nu fac eu si mi-am incalcat fillingurile mele si am zis bine, hai sa te culc si s-a culcat la 9 punct era in pat sforaia. bineinteles ca la 10 s-a trezit si nu a mai vrut sa adoarma nici cu politia. am coborat in sufragerie unde venisera sora-mea si cu unchiul lui preferat asa ca la 12 a mai adormit si la 7.30 dim era in picioare...dar in picioare pe un scaun din dormitor am vrut nu am vrut m-am dat jos din pat sa il iau de acolo.
asa ca mai dau un mail, mai un telefon, mai lucrez un pic la nishte rahaturi, mai verific forumul, mai frec mesengerul..de-astea de tinut omul treaz

25 martie 2009

Mergi la inceput