La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

La multi ani, Ioana!
Sa fii fericita, norocoasa, sanatoasa si sa-ti bucuri minunata familie zi de zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Uff..ca acum mi-am dat seama si m-au napadit emotiile..Ioana e ultima noastra sarbatorita si de maine ne mutam la scutece..Ce repede a trecut timpul si acum deja toti copilasii au implinit un anisor!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Chiar asa! Ce emotionant!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cosminica ce zona superba! Ma bucur pentru voi!
Mihaela ce fetita cumintica ai! Al meu are un glasucior...

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Va multumesc tuturor pt gandurile bune si sustinere! Face tare bine...azi am mai tras o portie de plans.

Nu stiu daca v-am mai spus dar am visat de cateva ori niste chestii de-a lungul vremii pe care nu le-am luat in seama..dar apoi, s-au dovedit a fi oarecum reale (am visat unul din sub la bac...si am intuit si ceva de la licenta).

Am visat cu vreo 6 luni inainte de a ramane insarcinata ca l-am nascut pe Razvan...nu intru in detalii, dar visul s-a adeverit in pare parte.

Acum(1-2 sapt), am visat intr-o noapte ca eram pe malul marii,,,eram fericita si vorbeam cu cineva..care ma intreba ce nume vreau sa pun copilului din burtica...si am zis Patrik-Ioan si am si scris numele pe nisip...a venit un val si a sters totul...apoi, am scris iar numele si iar s-a sters dupa trecerea unui val...si aceeasi voce (parca era de femeie)mi-a zis si daca e fetita? Am zis si am repetat operatiunea ca in prima sotuatie "Patricia-Ioana"...la fel s-a sters.

Azi povesteam cuiva chestia asta..eu nu cred in vise..dar...incepe sa mi se faca pielea ca de gaina.

Mi-a trimis urmatoarea chestie :NISIP=- inutilitate, situatii temporare, trecerea timpului, rezuiltate fara nici o valoare, instabilitate, lipsa de perspectiva, deruta, spirit nepractic, nimic din ce faci nu e de viitor, riscul de a pierde tot.

Va pup pe toate si ma iertati ca am scris chestia asta aici...inca nu m-am dilit, da am simtit nevoia sa ma descarc si s-o spun.
Voua vi s-au intamplat chestii d`astea ciudate?

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

carla pai mi se parea c-am laudat destul zona, dar poate fi luata si ca invitatie

anaela chiar ma gandeam ca in ultima perioada "am lasat-o mai moale" cu pozele, n-am mai facut decat cateva, cand am vreme o sa pun 2-3 pozici; ma bucur c-ati petrecut frumos si asteptam pozicile

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

mihaelutza ziceam de albumul cu copilasii nostri la varsta de 1 an; asa cum s-a facut la 6 luni.

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ana:offf ,draga mea cum as putea sa-ti zic ca totul e doar o imaginatie bogata???sh cum e si eu am trecut odata prin ex asta si am suferit deaceea iti pot sugera k toate relele duc inspre bn....asta a fost la mn.te pup si totul decurge de la inconstientul tau...ceea ce gandescti ziua visezi np..eu asa sunt ...pot garanta maine ca e real ce am visat si ba chiar se intampla

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...tot noi suntemmmm.....stiti cum se spune,mai rarut k e mai dragut!glumesc...
din pacate nu am avut timp de forum,am renovat apartamentul in ultimele 3sapt asa k va puteti imagina ce era prin casa
acum sunt la faza de retus...sper sa termin pana plec acasa!

am citit pe orizontala..tot asa am retinut...din pacate!

carla.multumim draguta si disponibila k intotdeauna...pt fete...

ioana,relusha,alynta.sarcini usoare si la termen..burticutzele!ma bucur pt voi....este o mare realizare o sarcina!

cris,maria,dana.mi,alynta,ioana:am vizionat cateva dintre pozicile voastre....parca nu-mi vine sa cred ce am vz...trece timpul nu gluma iar bebelashii nostri capata pe zi ce trece aspect de copii"mari"sunt cu toti ffff frumosi!

yoana.pupam printesica,astept pozici cu voi...la fel de mult imi lipseste si mie sch 3 dar din pacate e greu sa tinem pasii cu forumul,apreciez mamicile care o fac...

cosminica.prin august venim la BV poate avem norocul sa ne cunoastem,mi-ar face placere sa o pe ELIZA

ana-micu:imi pare rau pt pierderea sarcinii,inteleg prin ce treci...curaj k DD iti va darui curand bb2,important este sa nu-ti pierzi increderea,am vz pozicile de la ziua micutului..sunteti f frumosi!

restul va ..cu drag!

despre noi:DENISE are 9,500kg si 84cm aprox la aproape 14luni..papa bine,doarme binisor cu exceptia zilelor "dureroase"cand o chinuie dintisorii..avem 4la numar...vorbeste destul de bn,mama,tata,bebe,apa,toto(catel)papa,momo(san)...intelege destul de bine ce-i cer in ambele limbi...merge tinuta de o manuta,isi mentine echilibrul apropae 1min dar nu pune pasi,merge de-a busilea de 1luna..si alte nazbatii..in general este ff cuminte si iubareata...atat despre noi momentan!

nu reusesc sa va raspund dar cand am timp incerc sa va citesc si sa va admir pozicile....ce-i drept din umbra dar sa stiti k va simt dorul...la toate!

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ely:felicitari pt masuratori si pt progrese...ne bucuram k esti ink alaturi de noi si k ne citesti ,sh k e detul de greu sa raspunzi

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

alic mai e valabila treaba cu albumul de 1 an??? daca da, trebuie sa ma grabesc sa trimit si eu o poza; am incercat sa gasesc adresa ta, dar am nimerit numai paginile unde nu erai help me!

mami de ELIZA

prezent si valabil!
rog toate mamicile sa-mi trimita pozici ca sa ma apuc de album!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput