La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani Ioana"!,sa fii fericita,sanatoasa si sa ai parte de o viata frumoasa si linistita!

Andata,sa va bucurati mereu de buburuza mica!Capul sus si fii optimista,poate vor aparea alte oferte de munca pt sotul tau...

Cosminicasi imi pare rau ca si Eliza a suferit de la dintisor..Odihna placuta la Bv!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Uff..ca acum mi-am dat seama si m-au napadit emotiile..Ioana e ultima noastra sarbatorita si de maine ne mutam la scutece..Ce repede a trecut timpul si acum deja toti copilasii au implinit un anisor!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alic mai e valabila treaba cu albumul de 1 an??? daca da, trebuie sa ma grabesc sa trimit si eu o poza; am incercat sa gasesc adresa ta, dar am nimerit numai paginile unde nu erai help me!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Hello fetelor!
Iar intru rpd, cat doarme binladenu', sa urez Ioanei, sa fii sanatoasa si sa ai paret de tot ce-i mai bun pe lume!. Andata.
Binladenu' doarme de vreo 2 ore dar sigur se trezeste in curand. Pana acum am tot facut cate am putut prin casa, ca altfel n-am sanse. Plus ca a avut cateva treziri pana acum ( asa face mereu) si a tb s-o mufez la loc ca sa faca nani. Sa nu va mai zic ca si noaptea face la fel? Cris, tu intrebai cum rezistam noi, cele care alaptam. Uite ca rezistam, dar nu mai stiu cat. Dar nici nu vreau s-o intarc. Cred ca's si putin masochista.....
Cris, stiu ca Maria face alte lucruri pe care ceilalti puradei nu le fac, dar ideea era ca fiecare copil e altfel si Madalinutza tb sa nu mai faca diferente intre Iosef si ceilalti.
Se trezeste Binladenu'. Incepe distractia...............
Tb sa ies.
Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta bv zic eu, ca asa m-am invatat, de fapt e vorba de rasnov, un oras la 12 km de brasov, la jumatatea drumului dintre bv si bran, ca sa-ti faci o idee. din rasnov este un drum de 9 km pana in poiana bv, unde mergem ff des. pana in predeal sunt vreo 22 km, iar inainte cu aprox 5 km de predeal este statiunea paraul rece. din rasnov pana la zarnesti sunt cam 10 km si de acolo mai e putin pana la Muntii Piatra Craiului; o frumusete!!!! pe vremuri in orasul nostru erau fff multi sasi, care aveau o zona de plimbare la padure, ce poarta chiar denumirea de Promenada, este fff frumos, mai ales ca masinile nu au acces acolo si aerul e chiar curat. ai mei stau la casa, pe o strada super linistita, nu prea circulata (ca e drum infundat), asfaltata, cu oameni super ok si ne plimbam mult pe strada, in grup, ca sunt multi copii apropiati ca varsta, mai mergem si in parc. hai ca parca m-a pus elena udrea sa fac reclamaturismului local!!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna fetili
LA MULTI ANI,IOANA!sa cresti mare-mare,sa aduci numai bucurii parintilor.
cosminica,despre ce album e vb?n-am fost pe faza...pozte mi-a scapat ceva
tu fete,am fost azi la vaccin si Deiuta a fost asa cuminte,nu a plans deloc,ii asa de curajoasa,ink se uita la dna asistenta cand a intepat-o.
puiutul meu mic.
v-am auzit de constructii,materiale,chestii...sa stiti ca in Ucraina is tare ieftine materialele de constructii...doar ca voi sunteti cam departe pt a merge in Ucraina.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mihaelutza, pupici fetitei curajoase!
Cosminica, ce bine suna ceea ce povestesti tu! Este foarte bine pentru voi ca puteti respira aer curat. De ce spui ca faci reclama turismului, e o invitatie voalata?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

CRIS 82, SERIALBASTRE, DICI, FLO- MULTUMESC pentru incurajari.

IOANA- LA MULTI ANI!!! SA AI O VIATA FRUMOASA SI FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Hellooooooooooo,

Ioana scumpa noastra "sotioara si nora" sa ne cresti mare, frumoasa , sanatoasa si la punga groasa iar tie mami iti dorim sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de copilasii tai.
Suntem restanti cu o urare de ziua lui David, dar cum mami il sarbatoreste sambata speram sa ne ierte noi cu gandul am fost toata ziua la el, dar de aveam si noi sarbatorita noastra pe sormea.
Matusica special pt tine de la Darius, Yioanna, Maria, Serialbastre, Ioana, Carla, Alynta, Cris, Philip, Cosminica, Flobaby, Madalinuza multumim mult de tot pentru urari, noi suntem bine si ieri am petrecut superb, au fost in total 12 copii de la Darius 1 an pana la verisoara de 12 ani, desi luni seara am stat si am copt pana la 4 dimineata chec si pandispan cu visine pt copii in special vreau sa va spun ca aseara dupa toata zapaceala care a fost eram fresh, asta pentru ca Darius s-a comportat foarte bine era in culmea fericirii cand a vazut sufrageria decoarata si cu multe baloane iar copilasii s-au jucat foarte frumos.
Parca nici nu imi venea sa cred ca puiutul meu a facut un anisor, eram asa de mandra ca nici nu mai incapeam in mine si tati la fel.A primit o gramada de hainute frumoase si jucarii, iar printre cadourile de la matusica Dana a fost si o sepcuta ce a purtat-o astazi cand am fost la vaccin, vreau sa va spun ca nu a dat-o jos din cap ( el care orice ii puneam pe cap in nici un minut era pe jos) iar cand am ajuns inapoi acasa i-am dat-o eu jos si el s-a dus a luat-o si si-a pus-o la loc, nu imi venea sa cred stie el ca e de la matusica lui si de la Bubulina.
Am fost azi si i-am facut vaccinul de un an Infarixul, a fost super ok, a ras intruna nu a plans deloc la vaccin doar cand i-a scos acul s-a scremut un pic si dupa un mare zambet la Dna asistenta, avem 9.80 kg si 73 cm, ne-a programat pt ROR pe 6 august iar noi intre timp trebuie sa ajungem cu el la Budimex ca sa ii decaloteze putica asa cum ne-au spus cei de acolo cand am fost la control la 6 luni si mai trebuie sa mai ajungem la kinetoterapeut sa il vada cum merge, asa ne-a spus cand am terminat sedintele de kineto.
Astept si eu sa descarce Dana pozele ca sa vi le aratam si voua, oricum eu si acum am asa un sentiment de fericire , parca imi vine sa zambesc intruna, stiti ca Darius doarme cu tasu si de asta am eu timp asa sa scriu, de citit v-am citit pe la 3 dimineata cand au plecat ultimii musafiri numai ca nu am mai si apucat sa scriu.

Ana imi pare tare rau pt sarcina pierduta, stiu cum eu pt ca la fel am patit si eu acum trei ani cand am ajuns la Polizu hemoragie si imi spune un medic cu nici un fel de parere de rau in glas sau privire ca am pierdut sarcina m-a bufnit plansul si el mi-a zis ca acuma de ce mai plang ca faptul e deja consumat, iti doresc sa ai multa putere sa treci peste, multa odihna si sa stai cat mai mult cu Razvanel ca sa iti alini durerile mai repede, Am vazut si oi pozicile si am uitat sa iti spunem ca ne-au placuuuuuuuuuuuuuuut foarte mult a fost superb la voi .
Madalinuza bine ai revenit la noi cu ganduri bune, pupam flacaii.
Dici imi pare rau de pierderea suferita si de accidentul tau sper sa rezolvi maine cat mai repede problema la asigurari.
Cosminica va pupam si vrem si noimacar o pozica sa mai vedem si noi fata plsssssssssssss.
Yoanna , ne bucuram ca nu a avut fata nici o reactie adversa de la vaccin si speram sa rezolvati cat mai curand problema cu somnicul, tranmite-i puici si cuscrei tale si ginerelui frumos, va pupam pe amandoua.
Mihaelutza pupam fata sa nu faca febra, ne bucuram ca si voi ati fost cuminti la vaccin.
Gata ies pt ca trebuie sa se trezeasca Darius si sa mergem in vizita la niste prieteni, sa ne vedm cu o " iubitica " de a lui Darius, Andata nu se supara Ioana, nu?.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Dragele mele,

Incep cu urari restante pentru:

David Victor de AlexsiMatei
Daniel de Ramonaiani
Darius-Stefan de Anaela

si nu in ultimul rand pentru iubita mamica DanaMI.
Va doresc tuturor multa sanatate, fericire, mult noroc si mii de dorinte implinite.

Imi cer scuze ca am intarziat cu urarile dar............

Pupicii mii pt toata gasca!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput