Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Noemi!

Stephany, sa stii ca acum au inceput sa vina ff multe formatii renumite si in Romania ca
Metalica, Guns, Madona, Cranberries, Bob Dylan, Aerosmith, Ac/Dc. , Depeche, Elton, Eric Clapton, Goran Bregovici si multi altii -- eu zic ca ne apropeim bine de tarile vestice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Buna ziua,

a fost superb la concert. Adriana stiu ca sunt mute formatii care vin in romania insa cati isi permit sa le vada?
Noi mergem la cules de capsune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor,
Sunt tare fericita, ca am avut azi o zi foarte frumoasa (cu toate ca durerea mea de masea persista)
De dimineata ne-am trezit, ne-am pupat, ne-am alintat cu totii, apoi am papat frumos, apoi am plecat sa cumparam jucaria ptr sarbatoritul nostru mic, apoi am mers la ai mei, am papat, ne-am jucat frumos, apoi am facut nani frumos, eu mi-am facut unghiile, etc (ITP-ul, cum zice Iuby) dupa care ne-am dus la sarbatorit (care mai primise 2 masini de genul careia i-am cumparat si noi ) ne-am simtit tare bine acolo, i-au placut Evei la nebunie jucariile lui Razvanel si apoi am venit acasa. I-am cumparat si Evei o mingie de-aia mare cu maner pe care se tzopaie si e tare fericita mititica scumpa.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana nemaipomenitaaaa!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VICTORIA,Bine ai venit acasa !!!! Sa te faci bine,printesa mica,sa o bucuri din nou pe mami cu zambetul tau !Esti o luptatoare si vei invinge !DESIREE,MULTA PUTERE,MAMI !!!!O SA TRECETI PESTE ASTA CURAND !

DANICRIS ce copii frumosi ai,mor dupa ei cand ii vad pe amandoi in patut !

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata ..mor de somn, da' mor, nu asa...

Socrate la multi ani cu sanatate si bucurii!

Luminel eu fac somomul la grill sau cuptor (dar mai rar), apoi vars o lamaie peste el si papa Robert de rupe, daca-l vezi cu mainile alea unsuroare...

Desiree asteptam sa treaca si zilele astea urate cu steroizi, sa nu mai fie asa de moody printesica. CRed ca sunt dificile si pt ea si pt tine starile astea, dar o sa traeca repede zilele ramase.

Alysh a trecut buba?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la plaja, dupa 15 minute s-a innorat, dupa inca vreo jumatate de ora a plouat

M-am mai conversat cu Elenuca, am vazut-o si pe Lizuca frumoasa la nudul gol, bagata toata in nisip.

Se pare ca nu e cale de mijloc, daca e ploaie, ploaie sa fie, in fiecare zi, cat de multa. Daca se poate si niste vant si frig, sa fie tacamul complet

Saptamana viitoare mai am concediu, dar sunt in Bucuresti, parca vad ca o sa murim de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ziua buna fete dragi,

GAta, sunt valabila! Am trait cosmarul vietii mele cu mastita + 10 episoade de frisoane ziua si 10 noaptea, HORROR! Dar am scapat. Din pacate s-a dus si mult laptic cu ocazia asta si aseara a fost nevoie de supliment. Asta e.

Multumesc mult pt incurajari!

Lorich, a trecut buba....cu multa suferinta.
Esti somnorici? Pai de la burtik se trage....o fi fetitza mai lenesa

Ylari, sa va fie de bine ziua frumoasa, mi-e dor si mie de o astfel de zi. De fapt mi-e dor de o seara romantica cu tati....

Desiree, pupici multi Victoriei si tie.

Laurita, draga mea, eu te admir tare, tare de tot pt rabdarea ta de a sta atata cu copilasii la san, mie mi-e imposibil daca nu am un program si pauza intre sedintele de alaptat ma urc pe pereti. Deja daca cere la mai putin de 3 ore mi se pare f des....de-asta i-am si bagat supliment aseara pt ca se trezise cu o seara inainte la 2,30 ore. si oricum mi-am simtit sanii usori.
Vlady e mai bine, am o mare piatra pe inima cu plecatul asta la munte, vad ca schimbarile il cam bulverseaza. Da, o sa mearga la cresa pana la 1 august dar face pauza mare acum in iulie, 17 zile Hai, ne vedem saptamana viitoare, da?

Luminel eu pun somonul pe gratar si basta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali super, ce ma bucur ca esti mai bine...abia astept sa ne vedem sapt viitoare uraaa! Dupa cata pauza??!!! HM!
Ylari ma bucur pentru ziua frumoasa!
Gabitzule nasol v-ati mai potrivit concediul! Asta e, loterie, ce sa-i faci! MAcar v-ati intalnit cu Elenuca si Lizi!
Noemi sa fiti sanatosi si fericiti!! cu intarziere si scuzele de rigoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Un articol interesant www.ursula-sandner.com/?p=1845" target="_blank">aici Mie mi s-a parut dragut.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Noemi sa ai o viata fericita alaturi de cei pe care ii iubesti.

Cleo: am inteles exact sensul , a fost o gluma faza cu vinul. vreau si eu contul tau sau al Simonei sa pot trimite banutii pentru supo,Cred ca sunt singura care nu a ridicat pachetul spre rusinea mea in weekend sunt franta.

Adriana: Dormeam ieri cand am primit mesajul. Am fost efectiv epuizata duminica. Sambata am luat din piata niste pasari de curte si a trebuit sa gatesc, transez, etc Am mai luat si niste oua pe care le-am scapat pe jos asa ca a trebuit sa le fac tarta. De data asta am facut cu caise si zmerura. , Cand m-am trezit eram in alt anotimp,am iesit mai tarziu afara.

Mergi la inceput