Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 19
Reallaura spune:
Neata
Socrate succes cu operatia si sanatate multa si tie!
Alysh daaa, noi am facut BCGul acum 3 sp d-aia am amanat Infanrixul si-l vom face la 3-5 -7 l. Succes cu cautarea de resto. Cand se face vreme frumoasa iesim iar. 
Doloress Mirci nu sta pe olita, folosim doar reductorul asa ca sta ca fetele
Inca nu zice cand face, dar observ eu pentru ca se tine si incepe sa dea din picioare si il vad si-l pun.
Piggy imi povestea Dna MAri de la gradi ca o tinea pe e Ilinca pe genunchi si fi-miu, gelos a dat-o la o parte sa se aseze el. SI asa i-a facut si Mirelei care statea cu alt copil pe genunchi
. pupici Ilincutei, distractie frumoasa la mare. sper sa aveti vreme
Lorich spune:
Neata,
Eco a fost bine, cica e totul ok la momentul asta si putzulica "probabil feminina" ... era foarte miscareata pe acolo, sunt bucuroasa ca e ok, iar cand mi-a zis de sex m-a cuprins asa o fericire de nedescris... si eu care ziceam ca Doloress ca si baiat ar fi bine, ca ma gandeam la Robert. Ieri cand le povesteam despre eco a inceput Robert sa zica "fifi, fifi, fifi!!!"
Azi am fost sa fac analiza Rh, stupoare mare - se plateste si nu chiar asa 2 lei, ci 19,4 lei, nu-i aveam, ca-mi pastrasem doar 10 lei de un corn ceva, restul i-am dat mamei pt rosii. Boooon, injur in barba pe Base si Boc si Ministrul sanatatii- mi s epare inadmisibil, ca nu sunt milioane de garvide care fac analiza asta, plus ca un copil care ajunge sa se nasca cu probleme sau prematur din cauza anticorpitor anti-Rh consuma mai multi bani statului, intr-un spital. Tara de cacao.... Doamne daca as avea o ocazie decenta as pelca cu unul la tzatza si unul de mana!!!! Booon, merg sa scot d ela ATM, unde mi se retine cardul pt ca aseara la Medsana de emotie si fericire la un moment dat am dat cardul meu si am tastat pinul lui tati de 3 ori. Ziceam ca e problema de banca lui tati, sunat, certat, scos de la ATM pt plata eco. Azi aflam ca eu am incurcat cardurile.
Si de sado-maso ce sunt povestesc asta aici, sa vedeti ca nu mai am nicioun neuron intreg in cutie.
Simo
nu-i absolut nicio graba, stai linistita! Un we macar nu poti concediu? O Sinaia, un 2 Mai? ![]()
Simonix ce tare , Obet stie deja ca vrea bebe nou-fetita!
Luminel super cu dansareata ta, sa-i spui ca si Obet al meu e mare fan Michael Jackson!
O zi buna cu sanatate va doresc!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
Reallaura spune:
Lorcih wow, felicitaaaari!
Simonix haios Robertzel, te-ai scos!! Faci fetitza si esti linistita, fara gelozii si alte alea ![]()
Ali uitam sa-ti spun, vezi cala 365 de zile la Floricele de liliac vorbesc fetele de restaurante la care au facut. poti sa le dai cate un pm sa le intrebi detalii 
DanaH spune:
Lorich, deci e cu coditze. Super. sa fie sanatoasa si voi toti cu ea.
Simonix, foarte tare obetel. acum nu ai decat sa te conformezi ordinelor :). si alex mai vrea un fratzior, ca are el grija de el. dar, gata, am zis stop joc.
am vazut poze cu copii frumoshi de gabitza, cu printzesa de elenuca, cu frumoshi de esme si simonix. fara modestie, dar numai copii frumoshi avem aici.
astept cu nerabdare vesti bune despre victoria. o sa verific site-ul pana in ultimul moment cand pleca in vacantza. doloress, sper sa ne aduci vesti bune.
eu ma pregatesc cu mult spr de vacantza. am facut o lista mare cu ce am de facut in casa pana plec. si eu sunt culmea, vreau sa le fac pe toate chair inainte de vacantza. ei bine, numa ce m-am imbolnavit. am, cum ar zice bunica, galci. nu pot sa inghit, cand mananc parca as manca cuie, abia de pot sa beau ceva lichide. ma doare si ureche. a inceput duminica si am tot zis ca o sa treaca. ete ca nu a trecut nici pana azi. azi ma duc laa doctor dar sunt sigura ca o sa imi zica sa iau paracetamol, ceea ce si fac, dealtfel. dar tot vreau sa ma duc, ca nu am chef sa bolesc prin concediu.
si din seria "dialoguri cu odo", care, apropo, a inceput brusc sa isi dea drumul la vorba:
context: ii lasam marti seara cu tina, priena noastra, noi fiind invitati la rest de sefu' meu. a doua zi dimienata, dupe ce isi bea lapticul, dialog intre mama si fiica.
odo: cu tina aaaa.
eu: aaa, ai facut aaaa cu tina?
odo: da
eu: si ai fost cuminte
odo: daaa
eu: ai plans? (stiam ca plansese la culcare)
odo: daaaa
eu: pai cum, daca i plans inseamana ca nu ai fost cuminte. de ce ai plans:
odo: tina sus aaaa. odo neeeei. oaaaa
deci e clar, da?
acum ma duc sa mai tai de pe lista de to do's. si sa incep sa fac bagajul. maine noapte, pe la 3, ne imbarcam catre sudul frantzei. sigur nu mai apuc sa intru.
asa ca va pup pe toate, va urez concedii placute cale care plecatzi, sau zile linistite celor care stati la munca, dar mai ales copilashi sanatoshi.
ne vedem/auzim peste trei saptamani.
Poze
Poze noi
Lorich spune:
Multam fetele, sper sa ramana cu codite 
Dana concediu placut!!!!! Concediu meu din vise are 3 saptamani!!! Te asteptam odihnita, bronzata si cu sute de poze. Pup Oddo!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
ca_eric spune:
dana concediu placut!!! ce as mai pleca si eu cateva zile undeva sa lenevesc.....
lorich felicitari pt coditze!!!!!!!!!!!!!!! sigur vor ramane asa. si mie mi-a zis la 17 sapt ca e fetitza , dar nue sigur ca s e misca mult. sper sa ramana cu coditze.
simonix e bestial obertel cum vrea el surioara!!!
gabi v-am admirat pozicile din c-ta ...ce dor mi-e de mare!!!!
doloress cum mai e victoria? cate sapt ai? cum te simti?
laura multumim de incurajari!! mai avem putin si trecem jumatate sarcina. abia astept sa nasc.
aelita multumim si tie iti doresc sarcina usoara-cat a mai ramas din ea- si nastere rapida!!! ce mai fac copii?
noi suntem pe acasa mai tot timpul, nu putem iesi afara ca te inabusi ce cald e, e si umezeala mare...azi vad ca ploua!!!!
. din ce in ce mai greu fac curat, mi-e rau de la mirosurile de chimicale..nu pot cara...dar trece si asta si apoi cu 2..s avad cum va fi!!
va pupam
Mami
de
Eric si
18 + 
iubirea si viata noastra
cleo78 spune:
adriana, dadusesi tu mai demult un site la un magazin de jucarii ... care avea tot felul de chestii ce puteu fi pictate, plastelina modelabila si de bagt la cuptor, jocuri de lemn, etc etc
Il mai stii? ca io nu imi aduc aminte deloc ![]()
Doloress spune:
Uitati ca am vorbit putin cu Nadia mai inainte, sunt bine, sunt acasa de ieri. Acuma insa statea putin in expectativa, i se parea ca e putin calduta, desi ii lua temperatura si nu avea febra. Oricum sistemul imunitar incepe sa creasca, de la 0 a ajuns la 0.2, deci cat putin, cate putin poate se reface el.
A zis sa va cer scuze ca nu scrie, mai citeste asa pe sarite, insa nu poate scrie deloc ca sta numai cu Vicoria in brate, i-am zis sa nu-si faca probleme, e si normal.
Cam asta deci de la printesica noastra.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!