Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 20
Doloress spune:
Elenuca Patrick n-are ochii albastri, as fi vrut eu
poate al doilea... Ii are intr-adevar migdalati asa, cu reflexe verzulii, insa sunt caprui. Cand s-a nascut ii avea albastri ca marea, dar s-au schimbat. Oricum nici unul din noi nu ii are albastri, asa ca slabe sanse...
Ca_eric deci si la voi sunt caldurile astea imposibile... La noi e de jale, 43 de grade, de duminica n-am mai iesit din casa, merge aerul conditionat non-stop, zi si noapte. Ieri am fost putin la wal-mart, ca innebuneam in casa si mi-a ajuns, 5 minute de la masina la magazin, plus statul in masina, pana incepe aerul sa functioneze am crezut ca ma topesc cu totul!
Am 8 saptamani abia.
Dana concediu placut! Ce facea Tina? ca n-am inteles prea bine.
Bine neuronul meu e si gravid. ![]()
Lorich
te mai felicit odata, sa-ti traiasca buburuza feminina! ce frumos! Parca vreau si eu tot fetita! Ieri ma uitam la rochite si m-am imbolnavit. La baieti deja sunt aceleasi haine, oribile, de la un capat la altul. Alea de bebei mai merg, insa deja cum trec de 2-3 ani- ORIBILE. Conspiratie mondiala importiva baieteilor.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Alysh spune:
Hello,
Eu tot in cautare de restaurante pt botez si concedii....sunt asa nehotarata si eu
Duminica merg la Vlady la munte, nu mai pot de dor, ieri i-am luat un sac de cadouri sa-i duc acolo![]()
Laurita
si mersi de pont am intrat la 365 zile si intr-adevar am luat un contact, mergem maine sa vedem ce si cum. Daaaa, a fost super la intalneala, abia astept sa ne revedem. 
Am vazut poze frumoase de la mare cu frumoasa Lizuca si baietii frumosi de Gabitzam, baietelul cu care se pupa Lizuca bot in bot e Raducu?????hmmm
Lorich,
felicitari pt coditze, baaaaaai toate faceti fetitze, n-ati vrut sa-mi dati si mie reteta.....of, of, mai, mai. Dar am 2 minuni de baieti
Doloress, pai daca iti doresti fetitza atunci cu coditze sa fie! Si sanatos/oasa ca asta-i mai important! Multumim de stirile despre Vistoria, sper sa nu fie februtza de data asta.
DanaH, vacanta placuta, asteptam pozici frumoase!
cleo78 spune:
mai Alyshule, sa te vaz cand ti-or aduce baietzii o gramada de fete la usha, ce faci cu ele???![]()
adriana, m-a ajutat gabitzam, cu www.casaretro.ro . Is aproape de jobul meu, ma duc in vizeta intr-o zi cu o colega.. mi-a ramas gandul la neshte puzzle-uri..
gata, ma duc la ginecolog. A nu stiu cata oara. am emotii cu si cu Babes si cu papa niculau.
simonacip spune:
Fetelor... ca toti vorbiti de gelozeala, tre sa-i obisnuiesc si eu pe ai mei cu ideea ca vor mai avea un fratior sau o surioara...
Mi-am facut testul ieieieie...cand nici nu ma mai asteptam iata ca se intampla...
ELenuca, tare dor de voi si noua, ce bine ca ai scapat de la serviciu..La noi e nebunie, muncim fara pauza...Ma si mir c-am ramas in stresul asta de la sv si acasa cind eram linistita nu...
Lorich, felicitari pt codite!!!! Wow, va fi o frumusete mica!
Ca-eric, hai ca esti la jumate...stiu ca urmeaza partea cea mai grea, dar trece repede, ai sa vezi!
Nici nu stiu ce-am mai citit ca-s asa entuziasmata...Zici ca voi avea primul meu copil
Un pupic mare pentru Victoria, ma rog din suflet sa-i fie bine micutei!!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Fetelor... ca toti vorbiti de gelozeala, tre sa-i obisnuiesc si eu pe ai mei cu ideea ca vor mai avea un fratior sau o surioara... Mi-am facut testul ieieieie...cand nici nu ma mai asteptam iata ca se intampla... Un pupic mare pentru Victoria, ma rog din suflet sa-i fie bine micutei!! Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari !!!
Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si sa ai o sarcina usoara.
Te imbratisez cu mult drag si iti doresc multa sanatate.

Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Doloress spune:
Simona felicitari ce ma bucur ca stiu cat va doreati!!!!
Bravo! De cand incercati? S-a lasat mult asteptat bebe, poate e o domnisorica, ele se lasa mult asteptate. ![]()
Alysh asa e, sanatos sa fie, nu mai conteaza ce e, acuma atata adevar mi se pare ca sunt in cuvintele astea...
Cleo bafta la doctor! Sa fie totul bine! 
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
gabitzam spune:
Simona, ma bucur mult pentru tine 
Ma duc sa fac un capitol nou.
Gata, ne mutam la capitolul 166 
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 mai Alyshule, sa te vaz cand ti-or aduce baietzii o gramada de fete la usha, ce faci cu ele??? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pai da, mai, dar mai pot la magadoiace sa le iau rochitze si funditze si pantofiori si sa le fac coditza de-aia in varful capului

Bafta la gineco, sa ne dai vesti bune!!