Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorich spune:
Doloress, Erica (
si multam Erica) si eu ma declar totalmente indragostita de perioada asta, o fi ea terrible two, dar e teribil de frumoasa!!! Chiar azi dimineata vorbeam cu mama ca-mi place mult mai mult 2 ani-ul decat 1 an. E minunat cum pricep ei totul, constat ca nu-l mai pot pacali, un singur ochi aruncat si stie daca-i place sau nu ce-i dau sa pape. Stie absolut fiecare lucru de unde e, a gasit un surubel miiic si se chinuia sa-l bage in broasca usii, unde era un surub asemanator. Robert nu vorbeste in fraze, propozitii foarte lungi, dar isi aduna zi de zi noi cuvinte si e tare haios cum le foloseste pe cele "de om batran": lasha! (lasa-ma), meshi (mersi), poftim, buna, asa cu aceeasi tonalitate folosita de noi. De culori nu sunt sigura ca le stie, adica le zice, le pune separat, insa nu-s sigura ca stie denumirea lor. Numara (nu stiu cine l-a invatat!), canta (asta ot ca Erica i-am tot cantat eu ba pt nani, ba pt papa, masina etc). Savurez fiecare cuvintel pe care il zice, e o minune in desfasurare!
Si ca si puiul de Simonix ne serveste (da' asa cu ceasca pe farfurioara-und eo fi vazut asta!?!?) cu bauturi imaginare. Aaaa... si e pasionat de carti si puzzle-uri, lucru ce-l duc ein extaz pe tati, care s-a dotat cu puzzleluri paa o sa faca Robert 30 de ani!
Gata, l-am laudat destul!
Da' m-ati stranit, sunat asa de topita, indragostita de tot ce este si ce face... si-n plus e un moement minunat acum, la 2 ani sa mai povestesti despre evolutia de M&M.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
Adriana_78 spune:
Salutare!
Si mie imi place mult perioada asta in jurul la 2 ani, mi se pare cea mai frumoasa
Cu vorbitul insa deja a cam inceput sa ma doara capul ... Annika vorbeste tot ce vrei, stie si culori si numere, si mici cantecele, povesteste cate-n luna si in stele, e ca o moara stricata, uneori as vrea sa mai si taca
Erika inca mai alaptezi?? credeam ca s-a inchis lista M&M 
Gabi, tot wow zic si eu! 15,6 kg are Raducu la 2 ani? hmmm ... cat un copil de 4 ani si iti faci griji ca nu mananca ... probabil ca laptele in exces ingrasa, bine e sa manance variat
Eu sunt multumita de greutatea Annikai, chiar nu as vrea un copil grasun care abia sa se catare pe tobogan, ce ma deranjeaza e cand o vad ca nu vrea sa incerce feluri noi de mancare si doar ciuguleste - adica ia 2-3 inghitituri si gata masa
Micaela, ce tort delicios cu Micky, e dragut la Daria la gradi.
La mare cred ca vom pleca pt. un weekend la sf. lunii 30 -31 iulie.
Marele concediu e in Grecia la sf. lui august
Adriana
gabitzam spune:
Mai, mie nu mi se pare grasun cand ma uit la Raducu, dar cand pui mana pe el e pietroi. O sa descarc azi pozele de la mare sa vi-l arat. Cred ca este si destul de innaltut, ca i-am luat in ultima vreme doar haine de 3 ani.
piggy spune:
Buna ziua si de la noi,
Vaz ca se pleaca la mare...la 2 mai nu vine nimeni? plecam si noi la noapte
va asteptam la o hamsie prajita![]()
M-au bucurat si pe mine enomr vestile despre micutza luptatoare! Sanatate multa Victoria!
Lorich curaj cu gretoseniile, eu mai am si acum (plus arsuri) dar asa am fost si la sarcina cu Ilinca deci e deja obisnuinta.
Am admirat pozele M&M si surioare/fratziori - Ilinca frumusica si Mirci (care cghiar ca pare baiat matur, cu responsabilitati
), frumosii si veselii Robert si Lorelei, brunetica [red]Dariutza (La multi ani!)...
Am citit si evolutziile puilor...Ilinca mea azi a fost la pediatru pentru o schema de imunizare care sa intre in fapt din toamna. Are 10.6 kg si 85 cm...cred ca e cea mai micuza mladitza
I-a luat dr si sange pt analize...speram sa fie totul bine...Ii place mult la gradi, vorbeste, pune intrebari e f curioasa si la loc de cinste stau cartile desi i-am tot luat triciclete, trotineta etc. E f activa, mult prea activa dar ne adaptam![]()
Cam asta si va asteptam la mare
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
31+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
piggy spune:
Cleo ne cazam LA Dinamo - http://www.casaladinamo.ro/cazare.html - cu 1 mil pe noapte camera...Noi pana anul asta mancam la ei - si mancam bine - ai mei sunt fani peste, bors de peste etc.. Eu sunt cu icrele![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
32+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Lorich spune:
Mama, Piggy ce bine arata..si curtea aia cu super loc de joaca! Si bors de peste... si f bun pretul Cleo tot cautai tu mare! Eu care caut weekend la munte parca-s tentata de asa ceva. Ciudata pofte mai am...
Ylari cu terenul nu stiu ce sa-ti spun, in afata de bafta si rabdare!, dar cu scumpa de bebeluna Eva iti zic asa: mergi si bea un frape, stai cuminte, ai o fata minunata din ce povestesti tu acolo, bucura-te de fiecare etapa, chiar daca esti nerabdatoare (ca si mine, de altfel) sa-ti povesteasca cat mai mult. Dar atata timp cat intelege ce spui, reactioneaza, e o fetita scumpa ce ascuta povesti, coloreaza.... nu te mai gandi ca ar fi vreo problema. Astepta sa creasca in ritmul ei (mai tarziu poate te vei bucura ca nu a fost f precoce , daca intelegi ce vreau sa spun). O pup pe Eva si pe "mami" a ei (ghilimele ca era citat, da?)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Mai, mie nu mi se pare grasun cand ma uit la Raducu, dar cand pui mana pe el e pietroi. O sa descarc azi pozele de la mare sa vi-l arat. Cred ca este si destul de innaltut, ca i-am luat in ultima vreme doar haine de 3 ani. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Nici mie nu mi se pare grasun. Asteptam poze oricum
Eva are vreo 12 si un pic dar eu abia o mai duc in brate nenica.YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Alysh spune:
Buna fete scumpe,
Nu mai apuc sa scriu, ma iau cu trebutze. Ieri m-am vazut cu Laurita scumpa care arata demential, are un tonus extraordinar , e toata un zambet, fresh....hmm, eu parca eram iesita din salbaticie dupa atata cat am bolit cu mastita si alte minuni dar imi revin in forta.
Cu bebe mic mi se pare f usor....chiar daca sunt multe de facut nu te solicita nici 10% din cat te solicita un nazdravanel de 2 ani. Dar am noroc de copil mancacios, dormicios si necolicios![]()
Ca eric, felicitari si de la mine pt burtica roz, a fie sanatoasa bebeluna!
Doloress, multumim pt vestile bune ref la VICTORIA, multi pupici de la noi si sanatate!
Cleo, mi-ai dat o idee buna, merg zilele astea la mama sa fac o sortare de lucrusoare ca am dus acolo saci intregi si sa le trimitem si noi. Am acum si lucrusoare de gravida...daca stiti pe cineva care le doreste le dau cu mare placere.
Simo, vad ca iei utrogestan....presimti ceva
? Si Vlad a inceput cu crizutele , incerc sa le gestionez cu multa rabdare dar nu-i usor....iti vine sa 
Andreap, ce bine ca ne-ai mai dat vesti!! Sa va fie de bine vacanta, si tie sanatate multa!Hmm, am vazut poze, acum vreo 3 ani si noi am facut cam acelasi traseu, Marineland, Muzeul Oceanograf, Monaco, Coasta, de vis! Mi-e dor!
Micaela, ce-ati mai serbat-o pe Dariuca....si ce tinute de printesa are! Hmmm....
Simonix, da, da, si Vlad se joaca cu obiecte indexistente, isi ia masinutza rosie si "pleaca la Viena sa ne aduca bomboane si bere rece" si ni le aduce, ni le pune in mana noi tre sa mancam si sa bem....si multe alte exemple![]()
Piggy, chiar ca arata bine vila aia de la mare, mi-ai dat idei...
Ylari, ai fata desteapta se vede in ochii ei
...si barbata-miu a vorbit la 3 ani abia si e destept foc. Pe cuvant, nu ca e barbata-miu dar asa e
socrate spune:
Buna fetelor.
Multumesc pt urari cu intarziere dar na am avut niste treburi. Va povestesc eu.
Problemuta e ca pe Sebastian tb sa il operam de polipi. Stiti ceva de operatia asta? Aveti idee cam cat costa...sunt in ceata si crizata.