BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
mi-am amintit de faza cu laptele acum in fata frigiderului, cu o portie de tort intr-o mana si cu cutia de lapte rece in cealalta...
delfinariu, somn usor si fara valuri... acum chiar ca dorm in picioare!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
eu va spun neata ca doar am dat prima stingerea!'
fug sa mai prind un pui de somn ca vad iar ca pulsul imi face figuri e undrva pe la 100 batai pe minut nu stiu cu tensiunea cum e dar...sper sa se linisteasca!
musai trebuie sa vb cu medicul despre acest aspect ca eu nu aveam problemee!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabrinaLia Nu mai stiu cine vorbea despre singerare dupa control.Eu cred ca dupa acele doua degete "infipte" in cervix o sa te ajute sa ai contractii peste putin timp .Eu la primul copil ,desi mi se rupsese apa nu aveam contractii deloc si dilatatie 0/Mi-a bagat doctorul 2,3 degete sau cite or fost ,mi-a "scuturat" colul( si ce dureros a fost) si in scurt timp am avut si contractii. 34+ |
Nu cred ca are legatura introducerea degetelor cu contractiile. Eu fac control pe masa de la 27 sapt, 1 data la 2 saptamani, iar acum saptamanal. Tocmai pentru ca am avut contractii multe si trebuia vazuta starea colului.
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
adrianaBuc spune:
vreau sa va intreb si eu ceva: eu nu am luat sperilizator. Totusi pompa de san va trebui sa o sterilizez. Intrebarea e: dupa ce o fierb (pe post de sterilizare) ce fac cu ea? Unde o depozitez? Trebuie sa o las in apa in care a fiert, o scot? Habar n-am.
38+
Vine o Rebeca Stefania
adrianaBuc spune:
anca, sa stii ca si la mine pulsul o ia razna, desi tensiunea nu are variatii. Si mai nou, la contractii, nu mai simt burta ca se intareste, ci doar mi se taie rasuflarea si mi-a ia pulsul razna; daca pun mana pe burta e beton.
38+
Vine o Rebeca Stefania
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc vreau sa va intreb si eu ceva: eu nu am luat sperilizator. Totusi pompa de san va trebui sa o sterilizez. Intrebarea e: dupa ce o fierb (pe post de sterilizare) ce fac cu ea? Unde o depozitez? Trebuie sa o las in apa in care a fiert, o scot? Habar n-am. 38+ Vine o Rebeca Stefania UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Eu o tin intr-o cutie de pantofi bine aerisita cu un prosop (spalat prin fierbere) inauntru. Dupa ce fierbe apa 5 min lasi lucrurile in ea pana se raceste, le scoti pe un prosopel fiert sau servetel sa se scurga. Bibroanele se asambleaza la loc si se pune capacul din dotare, si-n dulap cu ele.
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -10z
racusor2010 spune:
mai fetelor, slaba activitate in delfinariu...ieri nu prea am intrat si ma gandeam ca am de recuperat...cand colo...
pe Andrei l-am laudat cam mult aseara...azi noapte a papat la san, dar nu mai mult de 10 minute o data...si nici nu stiu cat papa am mai incercat proba cantarului, dar nu stiu ce tampenie de cantar am, ca daca il pun pe bebe pe cantar de 3 ori, cum el se tot misca, o data are 2.72, o data 2.76,a treia oara 2.75...si dupa ce papa are 2.78 o prostie de cantar l-am luat de la o colega... dupa ce papa la san ii mai dau 30 completare, uneori ar manca mai mult cred, dar nu ii dau, ca sa se trezeasca repede sa pape la san
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
sa vedeti ce a patit mama saraca de dimineata
s-a dus prin spatele blocului sa mearga la mega si apoi la piata...si 2 tampiti de caini au sarit la ea sa o latre..cainii astia s-au luat si de sot acum vreun an, ca voia sa ii calce apoi cu masina
ei, prima data, era un nene acolo care ii cunostea pe caini si a tipat la ei si s-au linistit...mama si-a continuat drumul si cand aude deodata pe omul ala ca striga Doamna, Doamna fiti atenta...si cand se intoarce unul din caini la fundul ei sa o muste...noroc ca s-a intors, ca o musca de fund dar a muscat-o de picior, are ditamai zgarietura, i-a rupt pantalonii si apoi saraca mama a si cazut cu fundul de trotuar dar noroc ca omul ala era acolo si a sarit la caini,ca apoi Doamne fereste ce s-ar fi putut intampla..
noi dormeam, nu am auzit nimic...cand sa plec eu pana la magazin imi zice sotul sa am grija sa nu ies prin spate ca sunt niste caini care sar la oameni si cand ma duc in bucatarie imi povesteste mama ce a patit...
mi-a zis ca are o zgarietura dar cand mi-a aratat-o sa pic jos nu alt a si nu vrea sa mearga la doctor....sper macar sa aiba grija sa dezinfecteze bine, ca Doamne fereste...
offf, si am mai incercat o data sa chemam hingherii sa ii ia voi stiti unde putem suna?
eu iubesc cainii, dar totusi niste animale din astea care sar la oameni nu ar trebui sa umble pe strazi...sunt batrani, copii, nu se poate asa ceva ca apoi apar tot felul de stiri la televizor de care te sperii, dar uite, ca i se poate intampla oricui...
daca o vedeti pe biata mama cum arata, vanata in cot, o doare fundul, muscata...s-a si speriat foarte tare si saraca are probleme cu inima...offf, imi vine sa ma duc sa le scot dintii unul cate unul ce o sa zica tata cand o sa o vada acasa asa...vine la Bucuresti intreaga si pleaca toata betegita
racusor2010 spune:
si peste toate astea cred ca ma apuca depresia am marti 3 saptamani de la nastere si ditamai burta nu se trage, zici ca sunt in luna a patra
am masurat-o acum, 92 cm nu stiu cat aveam inainte sa nasc, ca nu m-am masurat....dar inainte eram plata, pic de burta...va aduceti aminte de pozele cu mine inainte de sarcina...nu am pretentii sa ajung imediat chiar asa, dar nici asa sa stau cu ditamai burdihanul in fata
nu am cu ce ma imbraca, ca nu ma incap cred ca nici hainele XXXL peste burta, doar sa le tin sub burta...si tricourile sa fie la fel XXXL sa acopere burdihanul
la picioare si maini sunt un pic mai plinuta, dar in limite normale...
nu ma asteptam sa ramana asa mare
si mama imi zice ca ea dupa nasterea naturala imediar si-a revenit...si pe nasa mea am vazut-o la 3 saptamani dupa cezariana si purta pantaloni normali, zicea ca mai are doar putina burtica
fetelor care ati mai facut cezariana, in cat timp v-a revenit burtica la loc
voi dormiti, va plimbati, si eu ma plang pe aici pe forum...inca un pic, ca imediat se trezeste juniorul si bagam papica
ciristina_serban spune:
Buna dimineata burtici, mamici si gagici...
Rodika, vazut pozici, super te-ai refacut... O sa-mi masor si eu burtoiul sa vedem cat scade..hihihi
Si inteleg ca e bine sa evit laptele daca vreau sa nu ma apuce contractiile? Uff... bine ca ti-ai amintit..
Vreau sa spun ca in timp ce citeam, papam dintr-un castron cu lapte si cereale. Cand am ajuns la faza cu laptele, m-am inecat instantaneu si am dat tot laptele pe mine Banuiesc ca daca faci baie cu el..hihihi, nu ma afecteaza, nu??
Hai ca trec la o cafea decofeinizata. Va invit si pe voi.
Poftiti
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!