BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 10
adrianaBuc spune:
MAI RACUSOR, linisteste-te mami!
Cu cateii, poti suna la primaria de sector, exista acolo o directie pentru protectia animalelor, sau asa ceva. Cauta pe site-ul primariei, dar nu cred ca rezolvi ceva, pentru ca vor fi destui care se vor impotrivi ridicarii cateilor. Mama ta ar trebui sa mearga totusi la doctor; doamne fereste de catei bolnavi.
Iar burta, las-o mai mami! ca scade ea! acum de asta iti faci tu griji?
un sa treaca din suparari.
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
ooana spune:
Neata
inainte sa fug sa citesc din urma sa nu uit:
cineva intreba ce se intampla in cazul in care firma la care a lucrat va intra in faliment...daca imi aduc bine aminte
femeile care nu mai au calitatea de asigurat din motive neimputabile lor, daca nasc in termen de 9 luni de la pierderea calitatii de asigurat au aceleasi drepturi ca si cele care au calitatea de asigurat
indemnizatia de maternitate se suporta integral din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate
Larissa dupa ce ca imi dadea eroare cand vroiam sa platesc cu cardul...pana la urma am primit un email de confirmare a comenzii ...dar luni trebuie sa sun la banca nu cumva sa imi fi dat mie eroare si sa se fi inregistrat mai multe comenzi, eu am inceract de 5 sau 6 ori
Oana 38+ Matei Marius
AMR 14 zile
bumblebee spune:
Neata!
Rody, super mama
Eu stiam ca poti avea contractii de la calciu, dar de la supliment, in fine, eu beau cel putin 500 mol lapte pe zi, plus branzeturi si altele care contin Ca, ca doar nu se regaseste numai in laptele de vaca. Pe mine doctoreasa nu m-a intrebat niciodata daca mananc lapte. Acuma io ce fac? Ca am tot inceput cu contractiile... De lasat lactatea parca nu prea as vrea
Racusor, ai timp sa ajungi la silueta pe care ti-o doresti. Eu stiam ca se spune ca in 9 luni te ingrasi si in alte 9 revii la forma dorita. Pt moment ar trebui sa te cocolosesti putin, sa eviti efortul si sa-ti creezi un ambient cat mai relaxant cu putinta
Ce nasol cu ce-a patit mamitzul tau... si la noi avem haite de caini... e un cerc vicios, toti arunca o bucata de paine, dar nimeni nu pune bani pt un castrat, vaccinat, dar toti se numesc iubitori de animale...
Alina 34+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
adriana
cat stau in casa nu prea o bag in seama dar cand sa ies afara si vad cum stau hainele pe mine...hainele care ma incap cat de cat si apoi am vazut-o pe rodica ce frumos s-a refacut....m-au apucat istericalele...
mai fetele, dar orchidut oare ce face?
si de Crissy si Teodora mai stiti ceva? aseara din pacate eram la baita si nu am participat la rugaciune, dar in seara asta incerc sa fiu prezenta la ora 9
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
bumbleeblee eu am papat lapte cu cereale toata sarcina, plus lapte cald cand nu puteam sa adorm...plus lapte cu biscuiti la inceput, cand aveam greturi...
si nu cred ca atunci cand aveam contractii erau de la lapte, ca le-as fi avut toata sarcina nu?
eu stiam ca e indicat sa bei lapte, sa mananci multe lactate, sa iti asiguri calciul...
poate la rodica era valabila faza cu laptele ca era in travaliu deja...zic si eu, nu stiu
mami de brotacel Andrei Ioan
adrianaBuc spune:
Fetelor, exagerati cu lactatele. Lactatele sunt extrem de importante in sarcina, mai ales daca gravida nu consuma suficienta proteina din alte surse. Ca sa ai contractii de la calciu, aceste trebuie sa fie in cantitati foarte mari.
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Oana sunt cam duble preturile,dar avand in vedere ca sunt naturale tot iti convine sa le cumperi.eu dupa cum am zis le voi folosi intai pe cele de la Bubchen si de la Weleda voi cumpara numai crema de corp cu galbenele ca din fericire nu am apucat sa cumpar. Bianca 33 + Andra Maria AMR 6+ pana vede mama comoara |
mda, in Ro asa se poarta...pret dublu la multe produse
eu am primit tot felul de esantioane de la Bubchen si de la Mustela
...dupa ce le utlizez am sa comand si eu de la Weleda
Oana 38+ Matei Marius
AMR 14 zile
Mycya spune:
Neata burtici
azi am schimbat si noi semnatura am intrat in sapt 35
fetelor eu cred ca infirmierul se referea doar la laptele cald in acel moment,pentru ca dupa cum a spus Rodik era si cald in salon, si cu laptele cald care la baut ia crescut temperatura corpului si asa au venit mai repede contractiile.nu are cum sa se refere daca bei lapte in general
Bianca 34 fix Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
coteasca spune:
Neatza fetele!!! Slabuta activitate pe forum. Delfinasele stau cumintele.
Fetelor multumesc de raspunsuri, insa mie controlul de pe masa nu mi-a dat nici o contractie pana acum decat o chestie maronie gelatinoasa care speram sa fie dopul si care se pare ca nu e, in rest nimic.
M-am apucat sa beau ceai de zmeur sper sa-si faca efectul.
Shery, eu nasc la giulesti cu Cristescu, sper sa-si faca treaba ca la carte sa nu ma dezamageasca, desi am auzit numai laude la adresa lui, acum ramane de vazut.
Otilia, interesant articolul
Rody, dar nu prea am inteles despre ce formula vb??? E neuronul de gravi...Cumva te refereai la bere??? Ca stiu ca stimuleaza lactatia la greu.
Va pup si va doresc o dum placuta.
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
Victo spune:
corina..pai uite ca incep sa se mai adune gravidute cu bb pe la 38 de sapt..si vor veni iarasi delfinasi..acuma respiram un picut, le asteptam pe proaspetele mamici sa ne zica cateva cuvinte despre cum fu..si apoi o luam frumusel in ordine..:)
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 16 de zile de dans in burtica