BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
ce ieftine sunt....poate le caut pe net sa le comand pana atunci, decat sa le iau de aici...270 ron sunt mai mult de 60 de euro.... mami de brotacel Andrei Ioan |
asa este eu cred ca iesi mai ieftin sa le iei de pe net,plus ca doar iti trebuie mai mult pentru bebe si nu are rost sa iti puna in pachet poate mai multe pentru tine si dai si ogramada de bani.
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Cu ce dr nasti, ca mai am 33% dintr-un neuron? Asa si la mine la Ale, m-a suit Profu pe capra, eu tineam mortis sa nasc natural, vai ce m-a chinuit, am zis ca-mi dau duhul, simteam cum mi-a rupt membranele, cum curge apa, cum ma dilat, cum iese capul la copil... Il intreb daca nasc, sa bage si sotu in sala sa filmeze nasterea, Profu cica bre cucoana esti dusa, si-mi arata un deget, ma scociorase un pic cu el, canci rupere de nori, nici macar nu mi-a curs vro picatura, zice ai bazinul mic de tot, nu iese nimic prin el. Eh, bine ca mai intra cate ceva totusi ! Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) AMR -10z |
bey deci rad intruna...nu ma pot opri
Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
Noapte buna gagici!!
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
ma culc si eu de acum...pana se trezeste delfinasul,adica intr-o ora
azi nu stiu ce am facut ca nu am dormit deloc...asta ca am dormit azi noapte toate reprizele intre mese...
sa va zic : sper sa nu ma bucur prea repede, dar in seara asta la masa Andrei a asteptat sa il pun pe pernite si a cautat singur sanul si a papat de la ambii sani bine, dupa aia tot isi rodea manutele, si la vreo jumate de ora a mai papat 30 ml de lapte praf...dar a fost asa scump cum a papat el
tot ma gandesc ce bine arata rodica si tot ma uit la burta mea
noapte buna delfinariu
mami de brotacel Andrei Ioan
larissa_79 spune:
racusoru' esti pe drumul cel bun....daca te mai si relaxezi si papi bine..o sa fie sigur bine!....
m-a amuzat postarea lui sheri ptr ca si eu de cate ori ma controla moasa credeam ca nasc...nu stiam ca trebuie sa ajung in sala de nasteri pentru asta....eram asa dezamagita cand imi zicea ca inca nu...
ma duc si eu la
am muncit o gramada azi....is super happy ca ma apropii cu treburile si o sa am mai mult timp de plimbare dupa ce vine bebe!
P.S vaz ca am depasit 3000 de mesaje...is harnica rau...
Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bamboletta spune:
Apar la ceas tarziu in noapte si nu am somn
Mi-am masurat si eu burtica 113 cm la kg am stagnat de 2 sapt tot la 76 am ramas..
Rodyca la multi ani printesei mari si printesei mici..sa fie sanatoase si tot ce-si doresc sa se implineasca...sa va aduca numai bucurii
am vazut pozele arati super delfinasa nu mai zic..o scumpa
Matusa-felicitari...sa ajungi cu bine la termen si nastere usoara
Michele- marti sau miercuri merg la eco..multumim de vesti ...ma pt delfinasa mica sa fie bine...Crissy cum e cu moralul?
Anca-bine ai revenit
Mycya-ce ieftine sunt la voi weleda aici am gasit la o tipa care vine produse cosmetice bebei si lapte praf din germania..laptele de corp..gelul de dus costa 11.8 euro buc pret dublu
Sherita-scriene mai des...ne binedispui mereu
Racusor-o sa reusesti cu alaptatul sunt sigura ..Andrei e un scump
felicitari celor ce au fost la eco si au venit cu vesti bune
ma duc si eu la somnic...mai bine zis la tv n buna
Bamboletta 31+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 8+ pana vine
SabrinaLia spune:
Nu mai stiu cine vorbea despre singerare dupa control.Eu cred ca dupa acele doua degete "infipte" in cervix o sa te ajute sa ai contractii peste putin timp .Eu la primul copil ,desi mi se rupsese apa nu aveam contractii deloc si dilatatie 0/Mi-a bagat doctorul 2,3 degete sau cite or fost ,mi-a "scuturat" colul( si ce dureros a fost) si in scurt timp am avut si contractii.
34+
rodyka spune:
vad ca nu sunt surprize cat am lipsit, ce bine! ca de cate ori lipsesc mai mult ma tot intreb ce s-o mai fi intamplat in delfinariu...
fiesta a fost super, Isa a dormit aproape tot timpul (s-a trezit sa sufle si ea in lumanari ) si printesita e super incantata de cadouri. din pacate nu am gasit pisica micuta s-o luam acasa, asa ca i-am luat o Barbie veritabila dr veterinar (meseria asta vrea printesita s-o urmeze) cu catel, retetariu si alte minunatii... maine sa vad cum stau cu timpul, daca apuc sa descarc pozele...
racusor, citesc cu mare atentie mesajele tale. hai ca sunt sperante pentru tine, se vede ca esti mai optimista. nu vreau sa par pisaloaga (poate chiar is) dar trebuie sa fii tu mai increzatoare, restul vine de la sine. uneori o sa pape mai bine, alteori nu... nici la mine nu-s roz toate... iar daca nu, cum zicea sotul meu, si cu lapte praf cresc copiii mari si sanatosi (printesita mea e cel mai bun exemplu...)
iar silueta... fetelor!!! eu nu ma laud, vreau sa va spun doar ca asa o sa fiti si voi in scurt timp, bucurati-va de burtica, cat o mai aveti!
nu mai tin minte cine zicea ca nu vrea sa se masoare. mai bine s-o faceti, acum o sa va puneti mainile in cap (ca nutritionista lui Dragaica ), dar dupa nastere o sa va faca bine sa vedeti cat de mult ati dat jos deja... bine, conteaza si materialul genetic , dar e un pas important in a te simti bine in haosul care se creeaza in rutina zilnica... iar de optimism e nevoie mare, altfel batalia e pierduta din start.
gata, ma ia somnul... va doresc noapte buna si o duminica placuta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
offf, ma si vedeam cu sacii in caruta . nici nu m-am intins bine in pat si a inceput delfinasa sa se foiasca, dar nu sa planga. eu (ca asa ma mananca pe mine undeva de curioasa) strang de un sfarc sa vedem de unde iese mai incet sa incepem papa de acolo... surprise!!! nu iese nimic din niciunul . si ca sa nu las eu frumusete de bb sa se mai agite, fuguta la formula (ca oricum e noapte si e obosita...). si nici nu luam prea multe inghitituri ca, de cum au simtit tzitzi ca e Isa aproape, au inceput sa curga de nu stiam unde sa-mi tin prosopul... asa ca din unul a papat Isa + 35 ml formula. iar restul l-am pus la frigider (cu pompita au mai iesit 60 ml din amandoi). deci, racusor, nu e pierdut nici un san, poate nu a iesit mare lucru o data, mai incearca si tu
si inca un amanunt care cred eu ca e important: in seara nasterii (ca de fapt in toate serile la spital) mi-au adus o cana mare de lapte, un plic de zahar, unul de ness decofe si un croissant. m-a intrebat daca vreau laptele cald si i-am zis ca da. infirmierul a zambit si m-a amenintat cu degetul sa nu-l injur apoi ca vreau lapte rece de la frigider , ca era cam cald in salon... si abia am baut o gura de lapte ca, asa cum stateam pe marginea patului, a inceput sa-mi curga sange din nas (nu mi s-a intamplat niciodata in viata!). m-am speriat, sotul a vrut sa cheme asistenta, dar mi-a trecut repede. ei bine, apoi am realizat ca din acel moment contractiile mele aproape nu se mai opreau... deci, fetelor, aveti grija! trebuia sa va spun asta, ca eu aproape uitasem...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)