BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Oana deci unde e ilegal acolo se practica mai multce ciudat.conteaza si mentalitatea mult, si probabil ca la noi cum sa mai spus se face cezariana din comoditate (exclus cele care chiar au nevoie de asa ceva),ba ca vor sa se nasca la o anumita data, ba ca nu pot suporta durerea.... pe cand aici poate pun accent pe ce e mai sanatos pentru bebe.
a si ca vb de nastere am citit acum pe internet ca aici nu costa nimic sa iti faca epiduralaasta e bine in caz ca ma voi razgandi pe ultima suta de metri si voi vrea sa mi se faca

btz_ovi

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele! De dimineata am fost la control...Medicul a binevoit sa ma urce pe masa cica sa vada cum sunt in bazin ca sa vedem daca ne permite o nastere naturala. In fine dupa ce si-a infipt 2 degetele am zis ca lesin acolo (scuzati detaliile picante), m-am strambat de numa numa si mi-a zis ca daca fac asa la 2 degete ale lui ce o sa fac la un cap de bb??? In fine, bazinul e ok, deci o sa pot naste natural. M-a programat pe 5 iulie sa merg la inducere, eu sper sa nasc pana at, sa mi se rupa o data apa. A zis ca dupa control o sa-mi curga putin sange si sa nu ma speriu. In fine, totul ok pana aici. Am plecat de acolo si am mers putin sa facem niste cumparaturi, cand am ajuns acasa am vazut pe tamponel o scurgere maro, cam cat o picatura, nicidecum sange, acum ma gandesc o fii de la dop????
As fi sper happy daca ar fi de la dop, mai stau sa vad cum decurg lucrurile, poate mi se rupe si apa.
Va mai anunt cu ce se mai intampla.
Rody distractie placuta cu fetita si apropo arati tare bine dupa nastere. Ai folosit cumva burtiera???

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Cu ce dr nasti, ca mai am 33% dintr-un neuron?
Asa si la mine la Ale, m-a suit Profu pe capra, eu tineam mortis sa nasc natural, vai ce m-a chinuit, am zis ca-mi dau duhul, simteam cum mi-a rupt membranele, cum curge apa, cum ma dilat, cum iese capul la copil...
Il intreb daca nasc, sa bage si sotu in sala sa filmeze nasterea, Profu cica bre cucoana esti dusa, si-mi arata un deget, ma scociorase un pic cu el, canci rupere de nori, nici macar nu mi-a curs vro picatura, zice ai bazinul mic de tot, nu iese nimic prin el.
Eh, bine ca mai intra cate ceva totusi !

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -10z

Mergi la inceput

Oana sunt cam duble preturile,dar avand in vedere ca sunt naturale tot iti convine sa le cumperi.eu dupa cum am zis le voi folosi intai pe cele de la Bubchen si de la Weleda voi cumpara numai crema de corp cu galbenele ca din fericire nu am apucat sa cumpar.

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:

Buna fetele! De dimineata am fost la control...Medicul a binevoit sa ma urce pe masa cica sa vada cum sunt in bazin ca sa vedem daca ne permite o nastere naturala. In fine dupa ce si-a infipt 2 degetele am zis ca lesin acolo (scuzati detaliile picante), m-am strambat de numa numa si mi-a zis ca daca fac asa la 2 degete ale lui ce o sa fac la un cap de bb??? In fine, bazinul e ok, deci o sa pot naste natural. M-a programat pe 5 iulie sa merg la inducere, eu sper sa nasc pana at, sa mi se rupa o data apa. A zis ca dupa control o sa-mi curga putin sange si sa nu ma speriu. In fine, totul ok pana aici. Am plecat de acolo si am mers putin sa facem niste cumparaturi, cand am ajuns acasa am vazut pe tamponel o scurgere maro, cam cat o picatura, nicidecum sange, acum ma gandesc o fii de la dop????
As fi sper happy daca ar fi de la dop, mai stau sa vad cum decurg lucrurile, poate mi se rupe si apa.
Rody distractie placuta cu fetita si apropo arati tare bine dupa nastere. Ai folosit cumva burtiera???

38+

Asa si la mine la Ale, m-a suit Profu pe capra, eu tineam mortis sa nasc natural, vai ce m-a chinuit, am zis ca-mi dau duhul, simteam cum mi-a rupt membranele, cum curge apa, cum ma dilat, cum iese capul la copil...
Il intreb daca nasc, sa bage si sotu in sala sa filmeze nasterea, Profu cica bre cucoana esti dusa, si-mi arata un deget, ma scociorase un pic cu el, canci rupere de nori, nici macar nu mi-a curs vro picatura, zice ai bazinul mic de tot, nu iese nimic prin el.

AMR -10z

cat am rasss

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Oanna din cate stiu Canesten sunt foarte eficiente,daca ai urmat tratamentul corect cu siguranta ai scapat.
Mycya eu mi-am pus in bagajel si crema de care zicea RACUSOR - Melkfett,e super buna pt toate.Eu o folosesc de 3 ani,pt ten,pt calcaie,pt lovituri,pt iritatii,pt masaj,pt orice.

Sheri esti de coma.Creca daca am sta fata in fata as rade cu tine non-stop

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pai sa mai si radem, a apoi nu mai avem timp o perioada, o sa visam numai nani .
Pacat c-a trecut timpul asta asa repede si nu ne-am putut si noi intalni sa povestim, sa radem, sa ne cunoastem. Dar avem timp cand scoatem delfinasii in parc la plimbarica.

AMR -10z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:

38+

AMR -10z

Idem si eu la prima sarcina. A doua oara n-am maiavut astfel de simtiri, se vede treaba ca deja musiu col si-a adus aminte ce inseamna dilatatie.

Corina, pentru ca a doua oara era VBAC pentru mine nu aveau voie sa-mi faca inducere. Dar mi-a facut moasa o manevra, se numeste www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labour/membranesweepexpert/" target="_blank">membrane sweep care sigur ajuta si cel mai important nu doare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

otilia si aici am auzit de VBAC.De ex sotia socrului meu a nascut acum 18 ani o fata prin cezariana,iar acum 5ani jumatate la a 2a nastere medicii au vrut ca ea sa nasca natural,se putea din cauza diferentei mari.
INsa multi nu se baga!!
Tu esti curajoasa nu gluma

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Btz_ovi nici nu stiu daca as gasi aici.am sa intreb oricum la farmacie.daca nu am sa iau Weleda ca are si galbenele si e buna.

Sherry sa ne amuzi asa si dupa ce nastem sa nu fim numai cu o falca in cer si una in pamant.

Bianca 33 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Racusor m-am uitat aici la magazin cat costa produsele weleda ca vazusem ca ai intrebat-o ieri pe Maurice si m-am uitat si eu de curiozitate.sampon si gel de dus erau amandoua intr-un bidonas de 200 de ml 5,50 euro.crema de corp la fel de 200 ml 4,99 euro, crema cu galbenele pentru fundic 3,45 euro si avea cam in jur de 125 ml.

Bianca 33 + Andra Maria

ce ieftine sunt....poate le caut pe net sa le comand pana atunci, decat sa le iau de aici...270 ron sunt mai mult de 60 de euro....

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput