BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Seara buna!
In primul rand, sper si ma rog la Dumnezeu ca fetita lui Crissy sa fie bine.
In al doilea rand, am ramas socata de cat de bine ti-ai revenit, Rodi! Ce as vrea sa se retraga si la mine asa repede...
Cris, zici ca ai mancat pepene de Ialomita? Pai normal, la noi sunt cei mai buni si ieftini, cand am plecat de acolo, acum 1 sapt, era 1,5 lei/kg, in Bucuresti, cartier Socului, 2,5 lei
Otilia, ia zi care erau metodele alea de inducere? Nu vreau sa apelez deocamdata la ele, dar e bine sa stim. Multuesc
Ma duc sa balotez, mi-e o foame de lup.
Noapte buna, burtici si mamici!

Alina, 37+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

exista o sectiune pt teodora la Sufletul Credintei?

Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa treaca cu bine peste toate incercarile prematuritatii si sa ajunga sa respire singurica!

Da Doamne o MINUNE PT TEODORA SI MAMICA EI!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ce liniste e in delfinariu.Si eu care vroiam sa va invit la niste gogosele cu finetti si topping de capsuni.Asta e,le pap singurica

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mai,tu esti de-a mea,gurmanda.Ce ne faci tu noua, ne pui sa facem gogosi,si alte minunatii la ora asta.O sa fac gogosi,asta e

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

dragele mele voi ati plecat la nani sau la gogosi cu ciocolata?"

ce e cu linistea aceasta?

POZE VLADUT

Mergi la inceput

ok va doresc somn usor si noapte buna se pare ca am ramas singurica sa bantui pe aici?

ne intalnim maine si daca nu va doresc un wee placut!

maine e si sotul acasa asa ca imi va trece mai repede si mai placut ziua de maine decat cea de azi!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Oana aici deocamdata sunt 7 euro kg de cirese,si iti dai seama ca nu mi-as putea permite sa mananc zilnic cate un kg, tre sa ne limitam la cateva zile.am vazut acum in reviste ca de sapt viitoare se ieftinesc la 3 euro pe kgsi ma pun pe ele sa ma satur.
si cu candida iti va trece sigur atunci cand ti se va pune perfuzia?? nu exista posibilitate ca bebe sa ia si el?`

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

ti-as trimite eu daca as putea
daca nu mi-a trecut imi va pune perfuzia...si ii va administra si lui bebe antibiotic imediat dupa nastere...am inteles ca si in cazul in care stai cu colul deschis mai mult de 12 ore i se administreaza lui bebe antibiotic imediat

...alternativa e cezariana, pe care eu nu o doresc ...decat daca vor aparea complicatii evident

la capitolul " stiati ca "
- in Romania cezariana la cerere este ilegala! - medicul trebuie sa motiveze alegerea cezarianei ca si modalitate de nastere, deci sa inventeze un motiv...inclusiv in clinicile private
- in Germania cezariana este prevazuta de lege ca si alternativa la cerere
...ca si nr de cezariene/an...cine credeti ca conduce? evident Ro

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Racusor m-am uitat aici la magazin cat costa produsele weleda ca vazusem ca ai intrebat-o ieri pe Maurice si m-am uitat si eu de curiozitate.sampon si gel de dus erau amandoua intr-un bidonas de 200 de ml 5,50 euro.crema de corp la fel de 200 ml 4,99 euro, crema cu galbenele pentru fundic 3,45 euro si avea cam in jur de 125 ml.

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

sper sa nu se considere reclama
eu le-am gasit aici http://www.organik.ro/category/index/creme-uleiuri-tratamente/all/all/all/all/9/pret/asc/9

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya am si pt voi o portie,doua,cate vreti
Katalina nu-mi zi ca ai facut gogosi la ora aia
Oanna eu ma mir cum de nu ti-a dat Clotrimazol sau Canesten pt candida.Si eu am avut prin martie,am folosit Clotrimazol ovule si unguient si in 7 zile deja nu mai aveam nimic.

AMR CATEVA ZILE pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Oanna eu ma mir cum de nu ti-a dat Clotrimazol sau Canesten pt candida.Si eu am avut prin martie,am folosit Clotrimazol ovule si unguient si in 7 zile deja nu mai aveam nimic.

AMR CATEVA ZILE pana la

am luat Augmentin 7 zile si Canesten ovule
azi mi-a luat din col sa vedem daca am scapat sau nu

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pentru a declansa nasterea mi-a facut:
Gluconat de Calciu + Estradiol + Sintofulin + Glucoza 33% + Vita B1 + vit B6 + vit C500

Nu mai tin minte daca le-a amestecat pe toate in seringa ca vad pe reteta ca mi-a zis sa iauseringi de 20 ml si de 5 ml. Tin minte ca s-a mirat la prima declansare ca dupa prima seringa de Ca intravenos nu am reactionat deloc. Normal ar fi trebuit sa simt o caldura in corp, pe care de abia spre sfarsitul celei de-a doua doze am simtit cum vine un val de caldura din talpi pana la creier, placuta senzatie .

Oricum ingredientele de baza sunt Calciul si Estradiolul, ca estrogenul trebuie sa fie crescut ca sa se declanseze nasterea iar calciul pentru contractii.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput