BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 5
Mycya spune:
bine v-am regasit
am terminat si eu cu bucataritul,dar cum nu puteam sa stau am iesit si la cumparaturi si la o inghetata in oras cu sotul ca sa nu treaca o zi asa frumoasa fara sa profit de ea ca aici mai rar.
Rodyk sigur ai fost insarcinata? tu esti o supermamicafelicitari
Oana aici deocamdata sunt 7 euro kg de cirese,si iti dai seama ca nu mi-as putea permite sa mananc zilnic cate un kg, tre sa ne limitam la cateva zile.am vazut acum in reviste ca de sapt viitoare se ieftinesc la 3 euro pe kgsi ma pun pe ele sa ma satur.
si cu candida iti va trece sigur atunci cand ti se va pune perfuzia?? nu exista posibilitate ca bebe sa ia si el?`
btz_ovi la mine de cate ori mia luat probe dinauntru,a bagat degetelele si nu ma durut niciodata, poate difera de controlul care vi la facut voua da eu cred ca ma ajutat si .eu oricum nu ma las deloc mai ales ca acum am un chefhormonii astia, am noroc ca sotul nu are nici o retinere,i-am explicat de la inceput ca nu este nici o problema si a inteles,
sper sa nu iasa fata prea hormonizata de la atata
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
Racusor m-am uitat aici la magazin cat costa produsele weleda ca vazusem ca ai intrebat-o ieri pe Maurice si m-am uitat si eu de curiozitate.sampon si gel de dus erau amandoua intr-un bidonas de 200 de ml 5,50 euro.crema de corp la fel de 200 ml 4,99 euro, crema cu galbenele pentru fundic 3,45 euro si avea cam in jur de 125 ml.
Bianca 33 + Andra Maria
btz_ovi spune:
Ce liniste e in delfinariu.Si eu care vroiam sa va invit la niste gogosele cu finetti si topping de capsuni.Asta e,le pap singurica
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Cris2010 spune:
Buna seara, delfinariu!
Anca, prezent. Dupa cum zicea Katalina, am sechestrat-o pe delfinasa in burtica, pana se intoarce dr. din vacanta. Asa ca... stau cumintica prin casa.
La multi ani, Anca Maria! Rodyka sa-ti traiasca printesita, multa sanatate ii doresc si fericire in viata. Sper ca ati petrecut pe cinste.
Arati super dupa nastere.
Eu cu arsurile nu am avut probleme, nici macar o data n-am avut(sper sa nu ma deochi pe ultima suta de metri), in schimb pipi la greu. De patru ori noaptea.
Oana, ce vesti bune, felicitari!!!. Sper sa scapi de candida.
Bb-lina mea nu mai are loc in piscinuca. De abia o simt. Noroc ca sughite de vreo trei ori pe zi si-mi dau seama ca e bine.
Racusor, tot inainte. Sper sa am si eu rabdarea si tenacitatea ta.
Merci fetelor pt raspunsuri in legatura cu ceaiul pt spalaturi. Cred ca pt spital o sa-mi iau doar crema de galbenele.
Declar ca am mancat cel mai bun pepene de pana acum. Cica de Ialomita. DE la cirese ma balonez la greu, dar tot nu renunt la ele. Am mancat cu kg. La noi in Buc se gasesc de toate soiurile si de toate preturile.
La ora 21 ne rugam pt Beatrice Teodora.
burticile, mamicile si delfinasii
Cris 36+ cu
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Ce liniste e in delfinariu.Si eu care vroiam sa va invit la niste gogosele cu finetti si topping de capsuni.Asta e,le pap singurica 37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
nu nu eu sunt aicile-ai terminat deja??mai sunt si pentru noi?
Bianca 33 + Andra Maria
anca_vlad spune:
Cris ma bucur ca sunteti bine!
nu mai stiam de tine!
o sa stea bb in burtica pana vine medicul din vacanta!
si eu sunt tot in pat ma misc din ce in ce mai greu si mi s-au cam umflat picioarele si am un burtica care din pacate e cam jos si bb misca mai tot timpul!
hai ca mai avem putin si impingem de carucioare doua bb-line cucuiete!
eu azi am fost toata ziua singurica si mi-a fost ff greu, dupa ce toata saptamana am fost la mama acasa si a fost forfoteala continua!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Eu cu arsurile nu am avut probleme, nici macar o data n-am avut(sper sa nu ma deochi pe ultima suta de metri), in schimb pipi la greu. De patru ori noaptea. burticile, mamicile si delfinasii Cris 36+ cu |
iti dai seama eu care le am pe amandoua probleme,si arsurile si cu mersul la facut shushu de cate 4 ,5 ori pe noapte o iau razna de la atata oboseala.si cel mai tare ma enerveaza ca fac f putinnn, si daca as face pe mine nu m-as uda prea tare
Bianca 33 + Andra Maria
vladia1 spune:
buna seara delfinariu!
wow rodika ce bine arati.....ia sa ma masor si eu....sau mai bine nu ca deja am luat 17 kile si mai am 4-5 saptamani
racusor nu te amara cu alaptatul, secretia de lapte vine din dorinta ta de ai da sa pape. eu pot sa/ti spun din experienta mea ca inceputul e foarte greu si chinuitor, dra cu rabdare, perseverenta si mai ales dorinta reusesti......
piersicuta mea ce flamanda ma norfolea pana imi dadea sangele, dar nu am cedat si nici nu am cazut in pacatul laptelui praf. pediatra imi spunea ca daca oboseste sa o las sa traga un pui de somn si cand i se face foame se trezeste ea.2-3 saptamani am plans si am urlat de durere, caci canalele nu se desfundau, dupa care eram fantana arteziana....
ai rabdare, alapteaza la cerere si ai incredere in tine.
mamicile au cel mai bun lapte pt puii lor!
mie mi se intareste mai mereu burta si cand merg am senzatia ca/l "scap", nu radeti e o durere ca si cand am ceva infipt acolo.....miercuri merg la control si sper sa fie totul bine, ca sincet imi e o frica grozava de nastere. daca la prima habar nu aveam ce se intampla, acum stiu si sunt ingrozita de cezariana, de spital de...tot, nici bagajul nu am putere sa/l fac, de parca nu o sa se intampla daca nu sunt gata.........si ma incearca o depresieeeeeeeee
Mamica 33+ si CRY (2005)
anca_vlad spune:
a si sa nu uit am pus si eu nr de tel si adresa de e-mail pe contul comun de pe gmail!
m-am prins de poanta cum functioneaza!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
larissa_79 spune:
fetelor daca n-ati ajuns inca la rugaciune haideti...pentru Teodora si mamica ei Cristina!
Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/