BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 4
katalina spune:
mmm,ce somn dulce am avut,m-au lasat pustii mei sa dorm cit am vrut.
Cris, e ok, sper eu, NU trebuie sa nasca,ca dr. e in vacanta.Ma intreba unde nasc:nu m-am decis.
Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
anca_vlad spune:
CE SE INTAMPLA DE CE VAD USER-UL COMUN LA ODISEEA NOASTRA?
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Doamne ajuta-ne cu un capitol nou plin cu vesti bune! nu mai zic nimic de delfinasi grabiti... multumim de urari tuturor, sa nu uitam pe nimeni i-am dat Isei picaturile, si papa, asteptam sa vina tati sa facem "impreuna" baita... intre timp, m-am masurat si m-am pozat fara sutien si fara burtiera. ma bucur ca mi-am facut toate poftele gravida, am pierdut 10 cm la nastere si pana acum inca 4, fara sa fac nimic. v-am pus cateva poze, si altele cu delfinasa adormindu-ne pe noi... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodica, tu cum ii dai picaturile? eu trebuie sa ii dau vigantol si niste vitamine...vitaminele i le mai dau cu lingurita...dar vigantolul ala nu pot sa il picur in gurita de nici o culoare si mi-e frica ca nu ii ajung in gurita...
mami de brotacel Andrei Ioan
ooana spune:
Hello
azi am fost si noi la medic...colul lung si inchis
...mi-a spus sa urmaresc saptamana viitoare burtica, ar trebui sa coboare...pronosticul medicului inca 2 saptamani si nastere la termen
mi-a luat iar din col...miercuri/joi avem rezultatul sa vedem daca am scapat de candida...daca nu am reusit o sa primesc o perfuzie cu antibiotice dupa ce se rup membranele
luni merg la non-stres test
Racusor in prima faza si noi ne gandeam sa doarma bebe in landou...chiar nu vad inconvenientul si chiar ne gandeam cum ai spus tu sa il punem pe noptiere langa pat sa ne fie mai usor cu supravegheatul
...saptamana trecuta am luat un patut
Mycya la noi nu stiu ce se intampla ca in piata am gasit intr-un singur loc cirese...si o gramada de visine...sper sa nu dispara ca inca nu m-am saturat cum ar trebui de ele
Aelita am listat indicatiile de la paturica si i le-am dus bunicii mele (cea bleu cu fundita alba)...dar am uitat sa te intreb ce cantitate de fir ai cumparat?
Larissa bune vestile cu colul si cu inghetata ...si eu la fel m-am premiat azi cu o cutie mareeeee de inghetata
Racusor asa cum zice si Cris a fost super tare mama ta cu banii de o cafeluta mica...eu nu le dadeam nimic ...nu din zgarcenie, dar la noi nu se obisnuieste daca faci reclamatie la Electrica, gaz etc
Rodyka la multi ani printesei tale...ce daou primeste de ziua ei?
Larissa felicitari pentru cele 36 de sapt
Dragaico' hai ca m-ai facut sa rad cu biletul de avion ....si zici ca iei cu data deschisa de plecare
Oana 38+ Matei Marius
AMR 14 zile
racusor2010 spune:
raportam un progres....dar si un pas inapoi
progresul...e ca la masa trecuta, cand sa ii dau sa pape lui Andrei, dupa ce l-am pus pe pernite, deja deschidea gurita sa caute sanul..a durat doar un minut sa il prinda bine, nu 3-4 ca alta data..si a papat vreo 10-15 minute si am crezut ca s-a saturat.l-am pus putin in patut, dar a inceput sa planga si a vrut din nou la san doar ca nu mai avea forta sa traga sau nu mai era laptic, nu stiu
oricum a descoperit ca e bine sa doarma la san ceea ce nu are voie
deci pasul inapoi e ca nu imi creste cantitatea de laptic desi il pun pe Andrei la fiecare masa la san si iau tot felul de stimulente...sanul stang oricum cred ca e pierdut pentru comunitate
si dupa ce a papat la san vreo 20 minute, tot a mai mancat 30 ml lapte praf, ca nu era satul...
mai vedem cum evoluam pana saptamana viitoare si daca e o mai sun pe pediatra, ca nu stiu ce sa ma mai fac cu stimularea lactatiei sper ca daca o sa mai creasca si o sa aiba mai multa forta sa pape mai mult si atunci sa fie si mai mult laptic...asa daca el papa putin si sanul face putin...e un cerc vicios
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka Doamne ajuta-ne cu un capitol nou plin cu vesti bune! nu mai zic nimic de delfinasi grabiti... multumim de urari tuturor, sa nu uitam pe nimeni i-am dat Isei picaturile, si papa, asteptam sa vina tati sa facem "impreuna" baita... intre timp, m-am masurat si m-am pozat fara sutien si fara burtiera. ma bucur ca mi-am facut toate poftele gravida, am pierdut 10 cm la nastere si pana acum inca 4, fara sa fac nimic. v-am pus cateva poze, si altele cu delfinasa adormindu-ne pe noi... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
arati superrrrr mamico!!!
Oana 38+ Matei Marius
AMR 14 zile
racusor2010 spune:
Rodica, am vazut si eu pozele, cat de bine arati
eu nu m-am masurat nici inainte, nici acum..dar mai am burtica..si 8.5kg in plus (din cele 15.5 luate)...as vrea sa scap de inca 6 dar din ce citesc pe prospectele alea de stimulare a lactatiei, ma cam indoiesc ca o sa dau prea curand
dar centura din aia poti purta si dupa cezariana, ca am uitat sa il intreb pe doctorul meu ca in partea de sus unde s-a tras burta a ramas un colacel si prevad ca asa or sa se faca pana jos, colacei, colacei si eu nu am avut si nici nu vreau sa am asa ceva
eu una nu prea suport nimic peste operatie, ma refer la pantaloni, chilot....prefer sa stau in camasute de noapte, ca nu apasa nimic pe cicatrice...
Otiliav spune:
Rodyka, arati super dupa nastere. Ti s-a tras foarte bine burtica, material bun
Imi place ca esti optimista cu alaptatul. Se vede detasarea de la al doilea copil.
Racusor, nu te mai amari. Atat cat suge e bine, macar cateva saptamani sa ia anticorpi de la tine. Ai incercat sa mananci mai consistent? Mie cascavalul imi placea, eram productiva dupa el.
Larisa, bravo pentru 36+ si de fapt felicitari tuturor fetelelor care au schimbat semnatura.
Ieri vroiam sa va scriu cu ce a incercat doctorita mea sa-mi declanseze nasterea Anei. Am retetele aici, dar nu stiu daca e cineva interesata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui racusor2010 raportam un progres....dar si un pas inapoi progresul...e ca la masa trecuta, cand sa ii dau sa pape lui Andrei, dupa ce l-am pus pe pernite, deja deschidea gurita sa caute sanul..a durat doar un minut sa il prinda bine, nu 3-4 ca alta data..si a papat vreo 10-15 minute si am crezut ca s-a saturat.l-am pus putin in patut, dar a inceput sa planga si a vrut din nou la san doar ca nu mai avea forta sa traga sau nu mai era laptic, nu stiu oricum a descoperit ca e bine sa doarma la san ceea ce nu are voie deci pasul inapoi e ca nu imi creste cantitatea de laptic desi il pun pe Andrei la fiecare masa la san si iau tot felul de stimulente...sanul stang oricum cred ca e pierdut pentru comunitate si dupa ce a papat la san vreo 20 minute, tot a mai mancat 30 ml lapte praf, ca nu era satul... mai vedem cum evoluam pana saptamana viitoare si daca e o mai sun pe pediatra, ca nu stiu ce sa ma mai fac cu stimularea lactatiei sper ca daca o sa mai creasca si o sa aiba mai multa forta sa pape mai mult si atunci sa fie si mai mult laptic...asa daca el papa putin si sanul face putin...e un cerc vicios mami de brotacel Andrei Ioan |
o sa creasca o sa`mai capete ceva putere si va trage din amandoi sanii, fiecare are unul preferat...vlad era geana pe stangul...dar cand era flamand il puneam la dreptul si apoi la stangul daca nu se satura!
pai unde e mai dulce somnul decat la mami in brate si cu titi in gurita sa o molfoim!
e normal sa fie asa!
felicitari pt reusita!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
sa nu uit am o bb-lina miscareata in burtica, cred ca imi va fi dor de gimnastica ei!
am adus caruciorul si hainutele pe care le-a pregatit buni de la vladut acasa...si voiam sa va intreb daca voi sunteti multumite de produsele de la la SANO, pt ca eu am gasit papersii de la ei ff convenabili de la ei!
De detergenti sunt fff incantata... am luat o punga de 52 buc pentru 2-5kg cu 28 lei?
POZE VLADUT