Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
angieangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Vineri nu am vazut nici o inimioara, singerez mai tare, luni sunt programata la d&c. Sorry fetele, nu stiu de ce nu a vrut bubu sa stea. ![]() |
ss tzuky

imi pare extrem de rau..
Angie
+7
lcazangiu spune:
SS-Tzuky imi pare tare rau, stiu ca e greu dar incearca sa fii puternica!
Fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu parola, vreau sa pun poze, ieri pana la urma a fost fain si nu a plouat, l-am putut serba in liniste pe Davidutzu'.
Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si
+7
iubita.mara spune:
Buna fetelor ce mai faceti?
Tzuki imi pare asa de rau pentru ce ti s-a intamplat.Sunt alaturi de tine.
Eu nu am facut nimic in ultimul timp doar servici, garzi si iar servici.Marti am ultima garda si nu o sa mai fac fiinca nu mai pot.Sunt foarte solicitante garzile la terapie si nu mai fac fata si in plus de asta nu e bine pt bebe sa nu dormi deloc cel putin 24 de ore.
Ma gindeam la cele cu sarcini mai mari la cate sapt v-a spus doctorul ce bebe aveti ca sa ma gandesc cand sa ma duc si eu data viitoare.
................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
iubita.mara spune:
fetelor eu vineri am fost destul de ametita.voi ati patit asta? e prima data cand mi se intampla , greturi nu am , defapt nu am nimic altceva.sper sa nu ma apuce acum raul.ieri nu stiu cum m-am simtit ca am dormit de la 11 cand m-am intors din garda pana pe la 21.30.m-a trezit al meu ca s-a gandit va poate imi e foame si am mancat si apoi m-am culcat din nou pana azi dimineata.
................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
roxx26 spune:
lcazangiu, am PM cu parola
mamutz, multumimpt info, esti o scumpa.
Tzuky, imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla...nu stiu ce cuvinte de incurajare sa-ti spun, pt k stiu ca momentele astea sunt tare grele, suntem alaturi de tine sa stii. pupicei
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Vineri nu am vazut nici o inimioara, singerez mai tare, luni sunt programata la d&c. Sorry fetele, nu stiu de ce nu a vrut bubu sa stea. ![]() |
Imi pare rau Tzuky!
Speram sa nu mai fie nicio veste proasta dupa mine.
Shines spune:
tzuki..imi pare sincer rau..am inceput dim cu o veste proasta si nu e bine..ai grija de tine si va fi bine pe viitor, orice cuvand e in plus acum 

mara..ameteli am si eu, din cauza tensiunii, o aveam mereu foarte mica si acum in sarcina scade si mai rau..am ajuns chiar si la lesin, dr mi-a zis sa bag cate cafea dimineata..tie iti trebuie mai multa odihna, e f solicitant programul tau ..sper sa iti fie mai bine 

13+
dinora77 spune:
tzukiimi pare foarte rau
...fii puternica shi optimista. Important e sa ai grija de tine.
Eu vin iarashi cu o intrebaruta...laptele pasteurizat tre sa-l fierb neaparat sau merge shi asha. Mie-mi place foarte tare gustul lui crud shi nu l-am prea fiert niciodata.
In rest, o zi buna tuturor shi burticute sanatoase

Dino
roxx26 spune:
Dinora, laptele pasteurizat nu mai trebuie fiert, scrie si pe cutie, atat timp cat e pasteurizat e ok.
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
SS-Tzuky spune:
Multumesc tuturor pentru suport si incurajari.
Va doresc multa sanatate si tot ce e mai bun si sper sa revin in curind, pentru ca deja ne-am hotarit ca nu ne dam batuti dupa prima infringere![]()