Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Vineri nu am vazut nici o inimioara, singerez mai tare, luni sunt programata la d&c. Sorry fetele, nu stiu de ce nu a vrut bubu sa stea.

ss tzuky imi pare extrem de rau..

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

SS-Tzuky imi pare tare rau, stiu ca e greu dar incearca sa fii puternica!

Fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu parola, vreau sa pun poze, ieri pana la urma a fost fain si nu a plouat, l-am putut serba in liniste pe Davidutzu'.

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Buna fetelor ce mai faceti?
Tzuki imi pare asa de rau pentru ce ti s-a intamplat.Sunt alaturi de tine.
Eu nu am facut nimic in ultimul timp doar servici, garzi si iar servici.Marti am ultima garda si nu o sa mai fac fiinca nu mai pot.Sunt foarte solicitante garzile la terapie si nu mai fac fata si in plus de asta nu e bine pt bebe sa nu dormi deloc cel putin 24 de ore.
Ma gindeam la cele cu sarcini mai mari la cate sapt v-a spus doctorul ce bebe aveti ca sa ma gandesc cand sa ma duc si eu data viitoare.

................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

fetelor eu vineri am fost destul de ametita.voi ati patit asta? e prima data cand mi se intampla , greturi nu am , defapt nu am nimic altceva.sper sa nu ma apuce acum raul.ieri nu stiu cum m-am simtit ca am dormit de la 11 cand m-am intors din garda pana pe la 21.30.m-a trezit al meu ca s-a gandit va poate imi e foame si am mancat si apoi m-am culcat din nou pana azi dimineata.

................................................
7+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

lcazangiu, am PM cu parola

mamutz, multumimpt info, esti o scumpa.

Tzuky, imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla...nu stiu ce cuvinte de incurajare sa-ti spun, pt k stiu ca momentele astea sunt tare grele, suntem alaturi de tine sa stii. pupicei

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Vineri nu am vazut nici o inimioara, singerez mai tare, luni sunt programata la d&c. Sorry fetele, nu stiu de ce nu a vrut bubu sa stea.

Imi pare rau Tzuky!
Speram sa nu mai fie nicio veste proasta dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

tzuki..imi pare sincer rau..am inceput dim cu o veste proasta si nu e bine..ai grija de tine si va fi bine pe viitor, orice cuvand e in plus acum

mara..ameteli am si eu, din cauza tensiunii, o aveam mereu foarte mica si acum in sarcina scade si mai rau..am ajuns chiar si la lesin, dr mi-a zis sa bag cate cafea dimineata..tie iti trebuie mai multa odihna, e f solicitant programul tau ..sper sa iti fie mai bine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

tzukiimi pare foarte rau...fii puternica shi optimista. Important e sa ai grija de tine.

Eu vin iarashi cu o intrebaruta...laptele pasteurizat tre sa-l fierb neaparat sau merge shi asha. Mie-mi place foarte tare gustul lui crud shi nu l-am prea fiert niciodata.

In rest, o zi buna tuturor shi burticute sanatoase

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dinora, laptele pasteurizat nu mai trebuie fiert, scrie si pe cutie, atat timp cat e pasteurizat e ok.

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Multumesc tuturor pentru suport si incurajari.
Va doresc multa sanatate si tot ce e mai bun si sper sa revin in curind, pentru ca deja ne-am hotarit ca nu ne dam batuti dupa prima infringere

Mergi la inceput