Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bravo, asa atitudine vreau!

Merci Roxx pt parola, am pus cateva poze caci ma duc sa-l culc pe David!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

SS Tzucky ce rau imi pare! Multa putere!

Angie unde stai? Si eu am piste ciclabile multe pe langa mine, stau in Lasalle pe malul apei. Si eu am fost ciclista inflacarata pana la Patrick, atunci mi-a fost frica sa mai fac miscare cu problemele ce le-am avut. Apoi nici vara trecuta nici vara asta n-am mai avut timp, fiecare moment il petrec cu Patrick si el nu prea e genul care sta cuminte in scunul de bicicleta.
Stiu ca ma interesasem si era OK totusi bicicleta atata timp cat era cu moderatie. De spus am spus deja parintilor, la servici mai astept, atata vreme cat lucrez de-acasa si nu ma vad in fiecare zi. Oricum toata lumea se asteapta si ma intreaba mereu cand ma vad daca sunt insarcinata, burtica eu am avut intotdeauna, asa e conformatia mea.
La prima sarcina am trambitat peste tot imediat ce a iesit testul pozitiv, , la sarcina asta parca nu mai sunt asa nerabdatoare sa anunt pe toata lumea, chiar mi se pare greu sa spun, nu stiu de ce.

Fetelor voiam si eu parola de la contul comun, cine ma ajuta?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

iti trimit pm doloress cu datele

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tzuki,fii puternica si nu te da batuta.O sa fie bine.De obicei asa se intampla la primele sarcini.Ne vedem cu bine si cu vesti mare peste 3-4 luni,sunt sigura.

Mergi la inceput

fetelor..la mine duminica e ''lesin day'' cred...am ametit iar de abia ma tineam pe picioare..de cand m-am intos de afara zici ca sunt pe alta planeta ..rau ma simt duminica trecuta si acu doua duminici la fel..am lesinat
am fost sa luam porumb..fooaaarte bun da am luat putin,doar 4 , tre sa mai iau
pe drum am luat de la o brutarie paine din aia impletita cu susan..calda..am papat jumate pana acasa goala
am luat fitzosici..am papat vreau 10 pana acasa
cirese..vreo doua maini zdravene(nespalate..da asta e )
acasa vreo 3 porumbi
am luat-o razna azi..nu am papat niciodata asa mult

stau o ora in pat sa imi revin ca se invarte casa :(

pupici la burtici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Shines,ce-s alea fitsosici?Cred ca am scris bine.
Auzi,aseara a fost superb
Am stat numa pe canapea si m-am plictisit groaznic!Ma uitam la restu cum se zbantuiau,asa dor imi e.Am zis ca dupa ce nasc ma duc la club si-mi fac de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu am zile cand bag cate 5-6 feluri de mancare, le amestec pe toate in stomac
Cam de o saptamana, dimineata am inceput iar sa am greturi dar nu mari, cat ma imi creeze discomfort, abia astept sa merg iar la eco sa vedem ce ne zice.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna, dragele mele! Intru si eu repede cat sa raspund fetelor care intrebau de sport.

Singurul care poate sa va zica daca e ok sau nu sa faceti un anumit tip de miscare este doctorul vostru - pentru ca nu conteaza numai daca sportul respectiv e recomandat in sarcina sau nu la modul general, ci si starea voastra in particular (daca e bine prinsa sarcina, daca aveti vreun risc de avort, cum stati cu conditia fizica, etc).

De exemplu, dr. mea mi-a spus inca de la prima vizita (aveam 5 saotamani si un pic) ca pot sa fac orice sport pe care il faceam si inainte - asa ca e foarte posibil sa primiti si voi acelasi raspuns - dar nu va asumati voi decizia asta, ci intrebati mai intai medicul.

Legat de gimnastica prenatala, va stau la dispozitie oricand cu informatii suplimentare, dar sa stiti ca si aia se face incepand cu trimestrul II de sarcina (dupa saptamana 12-13) si numai cu recomandarea medicului. Din ce am auzit, daca totul e ok cu sarcina, gimnastica acvatica se poate face si mai devreme - dar nu am experimentat pentru ca nu am aflat decat cam tarziu, cand deja am putut sa ma duc si la gimnastica prenatala.

Oricum, daca va simtiti bine si sarcina merge ok, recomandate sunt in general inotul si mersul pe jos - eu m-am dus la bazin de 3 ori pe saptamana la inceputul sarcinii si era foarte bine.

V-am pupat si ne auzim maine, Sonisphere continua si azi asa ca si eu sunt pe baricade! Cred ca sunt singura gravida nebuna de acolo...

13+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

shubulina...gogosici fitzosici...gogosele din alea rotunde mici..cu diveese topinguri pe ele...sunt prin parcuri gherete unde le fac pe loc, calde..sunt foarte gustoase
erau intr-un timp si in fata la mall cotroceni..duminica parca

13+

Mergi la inceput

imi pare rau ca nu te-ai distrat asa cum vroiai..
acu nu vreau sa te dezamagesc..da numa cluburi nu vei vedea tu dupa ce nasti.. bebele vrea laptic si atentie..nu o sa-ti mai vina sa te desparti de el nici macar pt cateva ore ..

13+

Mergi la inceput