Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
shubulina spune:
Pai nu ma zbengui,ca fara un paharel n-am chef,asa a misc numa sa nu ma ia somnu![]()
Noi eram abonati in fiecare sambata aproape,da de vreo 2 luni n-am mai iesit.O ia razna al meu sot in curand.
Vroiam sa va intreb daca voua v s-au diminuat secrtetiile,eu nu prea mai am.Bine,folosec si ovule gynozol,o avea si asa vreo legatura.
Shines spune:
si la mine e mai ok cu ele de vreo sapt..abia asteptam sa se mai diminueaze ca era tare neplacut
13+
bebelusi spune:
Ma bag si eu repede un minut ca sa nu ma uitati. Vad ca de 2 zile imi e un pic mai bine cu raurile, sper din tot sufletul sa fi trecut....o sa va tin la curent
Dino bine ai venit si felicitari pentru cele 2 liniute. Fii curajoasa, toate am trecut prin asta, o sa vezi ce perioada frumoasa te asteapta
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mamutz spune:
La Institutul de ocrotire al mamei si copilului, Maria Ilsa, din Bucuresti, situat pe bulevadul Lacul Tei, langa Facultatea de constructie, triplu test se efetueaza gratuit. Este necesara trimitere de la medicul obstetrician, sub observatia caruia se afla graviduta care merge pentru test.
De asemenea, Dr. primar obstetrica - ginecologie Dan Tutunaru (Telefon: 0723 999939, pentru programari: 0720 099299, www.infertilittea.ro), preia o parte din costurile necesare efectuarii amniocentezei
Pentru prima ecografia morfologica, care se efectueaza in saptamanile 18-22 de sarcina, puteti merge la Spitalul Filantropia, cu programare, cu 3 sapt inainte, la Prof.Dr. Pelinescu
La Institutul Cantacuzino (langa Opera),la et.3 (nu la parter!), cu un formular de la medicul obstetrician, la Profesor Dr. Biol. Dan Steriu (parazit@cantacuzino.ro), puteti efectua gratuit, anlizele ce constituie sist. TORCH
Angie844 spune:
Mai sunt fete care sunt pasionate de ciclism? Si daca da mai practicati si acum, in sarcina? Eu inca ies cu bicicleta cat de des pot pt ca imi place f mult si zona in care stau are multe piste pt bicicleta. Inca nu am fost la dr, deci nu stiu ce mi-ar recomanda. Dar mi-ar parea rau sa imi interzica, macar pana se face frig sa mai pot profita.
Ma alatur fetelor fara simptome (doar sanii durerosi) si cu destula energie. As iesi in club...dar nu-mi tine nimeni fetita
ca imi terorizeaza toate cunostintele, e ca titirezul.
Voi cand veti anunta familia/la serviciu despre sarcina? Eu la Sarah am anuntat la 18 sapt la job si pe la 12 familia. Acum am de gand sa astept mai mult...![]()
Somn usor!
Mamica de Sarah-Aimée si
7s
SS-Tzuky spune:
Vineri nu am vazut nici o inimioara, singerez mai tare, luni sunt programata la d&c. Sorry fetele, nu stiu de ce nu a vrut bubu sa stea.
ROXANA_82_CT spune:
felicitari noilor burticute!
mamutz, foarte interesante informatiile cu analizele gratuite. Eu totusi ma intreb de ce numai in Bucuresti? La noi nu se mai face nici macar o analiza amarata de 10 lei gratuit.
revin cu vesti bune de la eco. bebe e bine, are 2.4 cm, exact dimensiunea pt 9 sapt, cat avem.
al meu sot l-a vazut si e incantat, suna la mama soacra si ii trimite pe mail filmuletul de la eco :)) ii explica cum dadea viitorul ei nepot din manute si din fundulet. a fost pt prima oara cand l-am vazut atat de fericit!
9+
kitzy spune:
Tzuky imi pare tare rau...
Se mai intampla, n-avem ce face...
Data viitoare sigur va fi bine 
Eu azi imi inspectam burtica si parca se vede mai putin ca zilele trecute, cred ca ma ia paranoia iar
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
11+