Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Doloress spune:
Fetelor ce rtim ametitor aveti, nu pot sa tin pasul, citesc mereu cam ultimele 5 pagini, ca dinainte nu prea am cum.
Vreau si eu contul comun sa va cunosc si eu!
Sunt fericita la fiecare vizita la baie ca nu am sangerari, in sarcina trecuta au inceput pe la 5 saptamani, acum vad ca trec cu bine de saptamana a 6-a yupi!!! In rest parca nici n-as fi insarcinata, greturi foarte usoare am numai intre 9 si 10 dimineata atat, apoi in rest si uit de bebe, ieri am jucat fotbal cu piticul in parc si am alergat ca nebuna, dupa vreo jumate de ora mi-am adus aminte de samburel. Azi am fost intr-un centru de joaca, m-a alergat si acolo prin toate toboganele posibile, am vrut eu sa merg la gimnastica, la bazin sau la yoga prenatala, insa vad ca nu are rost sa dau banii de aiurea ca ma mentine fiu-meu in forma.
Dinora felicitari! Ce frumos! si eu mereu visez sa ma ia un bebe pe nepregatite, doar bebe3 de acuma, ca amandoi astia au fost programati si asteptati. Sarcina se considera cat de cat in regula dupa primul trimestru, dupa 3 luni, insa e bine sa fii precauta pana la 40 de saptamani ca nu se stie niciodata. La eco te poti duce cand vrei tu, numai ca acum la 4 saptamani nu vezi nimic, nici macar activitatea cardiaca, asa ca mai mult iti faci griji de aiurea. Nu stiu cum e la voi in Germania, insa in Canada daca e totul Ok nu-ti face decat 2 eco mari si late la 12 si la 20 de saptamani. Alta trimitere nu primesti de la medic si fara trimitere nu poti face eco. Asta e politica.
Shubulina eu fac snitelele la cuptor, ca m-am tot saturat sa stau sa le prajesc, plus ca prajeala nu prea e buna pentru copii, asa ca de cand a inceput sa manance piticul le fac la cuptor. Ies putin mai crocante decat alea la tigaie, insa merg. Si termini pdata cu toate 
Shines nici eu nu mai suport dulcele, Slava Domnului ca si asa nu voiam sa mai mananc, avand in vedere diabetul de sarcina de data trecuta. Mai gust din cand in cand o bucatica de ciocolata amaruie si atat. Nici fructele prea dulci nu le mai suport.
-DPN 15.02.2011
Happiness_4_us spune:
Pentru arsuri, safe si verificat in sarcina, i se face reclama in revistele Mami, Baby, etc, este Rennie.
Merge la sigur si ia arsurile cu mana!![]()
Sarcini usoare!
Doloress spune:
Vorbiti de sex... hm lucruri sfinte! La sarcina trecuta dupa asa ceva s-au declansat sangerarile asa ca ne-am speriat tare. Bine, mai apoi s-a dovedit a fi un hematom care n-avea legatura cu asta insa ni s-a pus interdictie, mai ales ca au aparut si fibroamele. Asa ca am intrat in abstinenta totala cele 7 luni de sarcina plus 3 luni dupa ca v-am zis ca am avut ceva probleme cu epiziotomia.
Dar n-a fost bai, al meu sot e super intelegator, chiar am citit undeva ca barbatii Varsatori sunt singurii care rezita nelimitat fara sex. Au prea multe alte preocupari, desi la prima vedere e topit dupa femei. Plus, mai gaseam noi metode sa ne simtim bine si fara sex... imaginatie sa ai ![]()
-DPN 15.02.2011
shubulina spune:
Felicitari Dinora!!!!!!
Roaga-te la Doamne Doamne sa fie bine bebelusu,si tu pe langa el.Ne amintesti tuturor emotiile primelor 2 liniute![]()
Eu am dormit de-am spart,m-am pus in pat sa ma uit la documentarul ala cu Michael la 5 si pe la jumate m-a luat somnu.La 9 si 20 m-am trezit.
Si v-am visat,tre sa va zic cum.Ca sa vorbesc cu voi trebia sa-mi pun o cratita in cap si in cratita vedeam o aglomerare de fatuci din astea care rad,plang,se dau cu cap de pereti.M-am trezit zambind![]()
Shines spune:
eu sunt la a treia portie de orez cu lapte..de la 2 numa asta pap ..oare constipa mai rau ? atata imi trebe..oricum, am scapat punga cu orez si am fiert ditamai oala, am ce manca trei zile ca ai mei nu se inghesuie :))
13+
shubulina spune:
Pai plec Shines,ma duc la disco.![]()
Vreau si eu orez,da n-am facut niciodata.
La mine au functionat impotriva constipatiei rosiile cu lapte si porumb.Azi am fost fericita.
Shines spune:
ai grija ca e racoara afara ..sa nu te zbengui prea tare si sa nu transpiri 
auzi la ea..disco ..esti tare
eu ma invart ca titirezu in jurul patului in fiecare seara la 9..si tu ai energie sa mai iesi si afara
13+