Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dinora77 Fetitele, azi am indraznit sa-mi fac un test...rezultatul - 2 linii violete...NU stiam ce sa fac, mi se oprisera cuvintele in git. Nici acum nu mi-am revenit inca...dupa toate calculele sunt shi eu la 4+ aici linga voi:)... Luni imi fac programare la doctor....vreau sa shtiu care a fost treaba cu durerile mele insuportabile de acum o saptamina. Ma rog lui Doamne- Doamne sa fie totul bine si sa merit si eu titlul de burtica de februarie :). O intrebaruta asha printre altele: de la a cita saptamina se considera sarcina sigura, adica trecuta de orice riscuri etc???Si cind se face de obicei prima ecografie? Daca ash sti ca e bebe bine, ar fi fericirea deplina :). pupici va pup Dino |
felicitari

prima ecografie o poti face cand consideri tu, doar ca la sarcina asa mica nu vei vedea foarte multe, doar iti va confirma existenta ei si iti spune cum e pozitionata
nu poti sa estimezi cand o sarcina este sigura..se zice ca dupa 3 luni incolo e deja bine asezata, ridicata si nu vor mai fi probleme, dar depinde de organism
stai linistita, tu si bb o sa fiti bine ..sunt doar emotiile de inceput

dureri am avut si eu..ca cele de la menstruatie..destul de urate, cam la o luna , cand era termenul normal sa vina..dar a fost ok si sunt normale
13+
dinora77 spune:
Shines merci pentru incurajare
...sper din tot sufletul sa fim bine de acum incolo shi sa ramanem linga voi aici :) ... Eu ramin cu ochiul pe voi sa vad ce mai ziceti si cum va mai simtiti....pentru mine e totul atit de nou si neashteptat. In afara de durerile mari de acum citeva zile shi cele moderate care au mai ramas in burtica, nu am nimic...poate faptul ca azi
2 ore ziua, ceea ce nu fac altadata nici impushcata. Vad insa ca fetele incep sa se simta rau de la cam a 5-6-a saptamina....eu mai am cateva zile pina atunci, dar sper sa aiba bebe mila de mine ca mai am 2 semestre de facultate inainte.
va pupic
Dino
roxy_s spune:
dinora ai bebic

burticuto sa ai grija de tine, nu te mai stresa, bebe este bine, fa programareaa pt cand o sa ai macar 6 sapt. ca acum nu prea se vede mare lucru. cu durerile, cum au zis si fetele, este normal la inceput de sarcina.
ai grija de tine.

shubulina ce harnicie pe capul tau azi. eu nu am chef deloc...da' deloc.
acum iar am mancat a 5-a oara pe ziua de azi, am o pofta de mancare....
. dar de data asta ceva mai usurel o salata cu o bucatica de fripturica de pui, atat![]()
fetelor stii de ceaiul de cretisoara??? cica este foarte bun in sarcina pentru fixare.daca tot sunteti racite si daca aveti de unde sa va aprovizionati cu acest ceai, puteti s-o faceti
eu am cules sapt trecuta la cretisoara......la noi se gaseste asa mai pe sub padure. nasa mea de cununie mi-a zis ca ea a avut o sarcina foarte grea si ca pe ea a ajutat-o foarte mult aceste ceai. ea il bea chiar si acum, este bun pt organismul femeii, pt reglare hormonala cica. eu oricum o sa intreb si medicul sa fiu si mai sigura cu toate ca am citit peste tot pe net.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
Shines spune:
sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos 
poti face o eco pe sapt viit..pe mine la 6 sapt m-a asigurat ca e acolo unde trebuie, ca nu este vreo hemoragie pe langa..si ca e un bb nu doi (desi nu ar fi fost rau)
cati ani ai ? e prima sarcina ? tati ce zice
ce frumos..am trecut toate prin emotiile astea 
13+
dinora77 spune:
roxy_s merci mult
, vad ca suntem aproximativ in acelasi pas
, luni dau telefon la doctor sa vad pentru cind ma programeaza...abia ashtept sa dam ochii cu el si sa ne confirme ca suntem bine.
Shines sunt la prima sarcina la cei 28 de anisori ai mei, dar bebele era in program pe la 30 de ani din cauza facultatii mele intirziate. Tati e super incintat...ne doream un bebe extrem de mult, chiar ii simteam lipsa in relatia noastra, mai ales ca suntem impreuna de 14 ani (ne-am cunoscut cind aveam 14 ani). Ne hotarisem sa mai ashteptam cu bebe dar, n-am tras nici o linie categorica...am zis ca daca ne da DD un pui mic, vom fi cei mai fericiti parinti din lume...asta si suntem....azi vorbea singur de fericire si zimbea intruna ca si mine de altfel. Tetul l-am facut impreuna (am citit rezultatul impreuna) si cind i-am dat sa citeasca ce inseamna doua linii a inceput sa tremure de emotii. De aia si frica mea mare ca ar putea sa nu fie ceva bine...
Sincer, n-am cu cine sa vb despre asta..parintilor mei nu vreau sa le zic deocamdata nimic...vreau sa ashtepteptam prima ecografie. E foarte important pentru mine ca vb aici cu voi si am cui sa impartashesc emotiile prin care trec

Dino
Shines spune:
ce frumos..

ma bucur pentru voi
nu va mai ganditi la rau.totul va fi ok o sa vedeti
asteptam sa ne vb despre eco si despre bebe
te asteptam in fiecare zi alaturi de noi , fetele iti vor raspunde la orice nelamurire, vei trece mai usor peste temeri daca intrebi orice te framanta
roxy..eu nu pap asa mult..tot ca inainte
acu mi-am facut orez cu lapte..nu am mai papat de vreo 10 ani 
13+
roxy_s spune:
shines eu sunt inebunita dupa orez cu lapte. de fapt lapte cu orice numa' cu lapte sa fie.
parca nu prea mai am pofta de asa mult dulce.
azi am mancat 1 kg de cirese si am baut si suc de soc. sa vad ce efect o avea....poate la noapte fac drumuri
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
dinora77 spune:
Merci muuuult!!!
...nelamuriri am foarte multe...sper sa le gasesc in carti de specialitate si bineinteles de la voi...a propos...am voie sa beau apa gazata? Citisem undeva ca nici nu-i voie sa exagerez cu apa in timpul graviditatii. Ce sporturi avem voie in afara de inot sa facem?
Sper ca nu va bat prea tare la cap cu intrebari raspunsul carora il pot gasi cu un click pe google, dar... pe net teorie e multa, practica e facuta insa de noi :)
Dino
Shines spune:
roxy..daca ''functioneste'' ciresele cu sucu sa dai sfoara-n tara, ca ne abonam si noi..nu m-ar deranja sa fac drumuri ..da macar sa fac ![]()
si eu beau foarte mult lapte..peste 1L/zi..in schimb nu pap dulciuri aproape deloc, niciodata nu am fost fan..nu suport ciocolata si nimic din ce este f dulce...acu am facut orezul cu ff putin zahar
13+
Shines spune:
dinora..eu iti recomand apa plata si sucurile cat mai naturale..eventual ceaiuri si muult lapte ..apa minerala este mai putin indicata in sarcina pentru ca provoaca balonare si numa de asta nu ai nevoie
despre exercitii nu prea stiu ce sa zic..nu sunt in tema..eu nu am facut pana cum
oricum..daca le faci, trebuie sa fi supravegheata si sa le faci pe cele potrivite...este o burtica aici care merge la gimnastica pentru burtici, intr-o sala undeva cu personal calificat (daca am inteles bine), iti va explica ea cand intra
e bine sa astepti si sa nu le faci de capul tau..mai ales acu in primele luni

13+