Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana fete, voi le dati lapte la piciurei la fiecare masa, sau doar dimi si seara? A_driana , de minunea mea David-Andrei |
Flavius bea mult lapte...niciodata imediat dupa o masa solida..cam la o ora...2 distanta bea lapte
Dar bea si dimineata si la pranz si seara...si intre mese
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
citat din mesajul lui busymummy LMA Flavius Cristian de Camy_pus LMA David Andrei de A_driana LMA Dragos Andrei si Eva Maria de Gabitza35 Camy, tare faine comentarii faci... esti o dulcica. Imi pare tare rau ca nu te lasa Flavius sa te odihnesti... poate nu-i convine ceva: dintisorii, temperatura din casa... poate ati schimbat ceva la patut... sau poate e doar o etapa care sper din suflet sa treaca repede. Noi, cand avea Andi 9 luni aproape, am ajuns cu el la neuropsihiatru, ca urla noaptea pana se facea mov, fara sa-l poti linisti, cam de 3-4 ori/noapte. Concluzia? Copil normal (etapa de crestere), parinti dusi cu sorcova Asa ca mai rezista un pic... trece repede... si cresc mult prea repede de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani. POZE NOI |
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
citat din mesajul lui busymummy Fiti atente ce am descoperit... in State SCUTECE JEANS de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani. POZE NOI |
pai de ce ar face astia ceva si aici in Romanica noastra???????
sau sa aduca???? si daca ar aduce..oare la ce peret ar ajunge aici???????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani la cei teri juniori+ o junioara! Sa cresteti mari frumosi, sanatosi si cuminti, si sa va faceti parintii cat mai fericiti!
A_driana: pe de-o parte mi-e tare dor si mie de burtica, sa simt cum se joaca cineva acolo, pe de alta parte ma bucur ca reusesc sa-mi reintru in haine si sa fiu la fel de mobila ca inainte, ca sa ma pot bucura de frumusetea din brate....
Camy: te intelegem cred ca toate! Deci nu dau cu rosii ci iti ofer o rosie sa-i dai la puiutul tau sa pape sa se faca mare! Daca sunteti pe la saptamana 28-30 atunci cu siguranta este faza de crestere. Fi tare, trece repede, si bucura-te ca mami tau e acolo, sa faca lucrurile de care nu apuci tu, de ex mancare, curatenie samd.
Azi suntem mai mult pe drum, la rezolvat de acte, inclusiv pentru junior. Ma duc sa-i vad de pasaport!
_
Don't feed the trolls!
sunshine2009 spune:
Ce faine-s scutecele!!!! Dar n-am idee cat ar putea costa
_
Don't feed the trolls!
Laura B spune:
La multi ani Flavius!
La multi ani David!
La multi ani Dragos si Eva!
Sa cresteti sanatosi, si sa fiti mereu fericiti alaturi de cei dragi!
Camy, eu te inteleg cu oboseala; la mine e deja cronica. Mai rau e ca atunci cand Sophia doarme in timpul zilei, nu-mi vine sa ma culc- mereu am ceva de facut si incerc sa rezolv atunci, ca nu am grija ei. Totusi mi s-a intamplat recent de doua ori sa ma asez in pat, sa mi se para ca se roteste cu mine in timp ce ma cufund in el… instantaneu am adormit de amandoua datile. Am insa noroc ca Sophia se mai joaca si singurica fie in patut, fie in tarculet, nu e genul de bebel care sa vrea numai in brate.
Katy, eu am download-at un soft free- Picasa3. Cu el poti organiza albumele, poti upload-a poze si video foarte simplu si intuitiv pe Picasa web albums. Tu ce sistem de operare ai?
Eu am gasit la o prima cautare rapida pe internet un Picassa 3 pentru XP si Vista. Uite aici: http://picasa.en.softonic.com/ Tot pe softonic gasesti versiuni si pentru Mac, si pentru Windows7.
A_driana, eu ii dau Sophiei laptic de 4- 5 ori pe zi, decalat fata de mesele solide. Dupa cereale ii ofer mereu putina apa (vad ca prefera sa bea apa din pahar, si nu din canita cu cioc)
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
My_Lady0091 spune:
Rebecca mananca 540 ml LP pe zi, in general 270 dimineatza si 270 seara..insa zilele astea nu i-am mai dat iaurt pentru ca face scaunul cam moale..trebuie sa ii sparga dintisorii..si i-am inlocuit iaurtul tot cu LP...270 ml...
ea nu bea LP intre mese..ii dau apa sau mai nou ceai de tei neindulcit(il bea mai ales noaptea)...recomandat de o asistenta de la farmacie...
si fiica-mea tot asa plange...toata ziua..o mai las sa urle, nu am ce face..sunt singura..si am atata treaba...plus ca trebuie sa ii pregatesc papica zilnic...noi abia ce am intrat in saptamana 28...so...e de la sine inteles...
si eu sunt obosita...cateodata..cand ma mai pun in pat simt cu tremura carnea pe mine..sunt ametita...mi se contracta muschii...pulsul o ia razna cateodata in corp, simt cum mi se zbat venele, fie la maini, picioare..sau prin corp, in interior sau exterior....mi se va venele pe corp in special dimineatza si seara...asta e...am un copil energic..si trebuie sa tin pasul...as mai vrea eu sa mai lenevesc
acum sunt cahuie de cap pentru ca am stat aseara de la 23.00 la 01.00 sa imi fac manichiura si pedichiura pentru ca ziua nu am timp si nu am cum..si avand in vedere ca fii-mea adormise mai devreme..pe la 06.30...era numai ochi si gura larga..
o zi buna fete..
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
citat din mesajul lui A_driana mummy...ma gandesc si cat costa |
Pe Amazon.com costa $20.97 cutia cu 70 bucati numarul 3 (de la 7 la 12 kg), vine pe la 29 centi/bucata.
http://www.amazon.com/Huggies-Supreme-Little-Diapers-72-count/dp/B00394DQI2/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1277880445&sr=8-9
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
A_driana spune:
hmmm, da mai pot bea laptic si intre mese? david daca papa 230-240 mancarica clar nu-i mai pot da pana la urmatoarea masa nimic, are o burta...eu am un fix ca poate nu bea destul lapte...eu il pun la fiecare masa la san dar domnisoru nu prea vrea sa bea, sunt dati in care bea, si dati in care nici nu pune gura, numa incepe sa urle...
A_driana , de minunea mea David-Andrei