Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
aaaaaaaa...uitasem...si cand vreti sa vedeti poze cu noi...uitati-va la pagina de profil...pagina personala...facebook
you all
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
LauraB ce peisaje ..vreau si eu.....
My_Lady multe trebuie schimbate la prima pagina... O sa vb si cu un moderator zilele astea.... si o sa schimb parola...nu cred ca e corect ca fete care nu mai trec pe aici si nu cor mai trece niciodata sa poat intra si sa lucreze la lista..pt ca fac asta..dar nu duc si treaba la sfarsit.
Oricum, sincer cred ca nu mai intra aici..alea "tari in clanta" nu schimbam parola la poze..doar aici..
Cine vrea o modificare o anunta..asa este corect..cand au plecat si-au asumat niste riscuri...
Au plecat pt ca nu mai vor sa activeze aici..e ok...unele chiar s-au sters din lista...si atunci pt ce sa le trebuiasca parola????
Deci...urmeaza sa vb cu un moderator (ca sa fac totul cum trebuie) si apoi voi face modificari..si la prima pagina si schimb si parola...
My_Lady sanatate multa!!! si astept o revenire mai in forta
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
roxyaly spune:
neata buna
Am savurat cafeaua de la Camy! hmmmm ce buna e
Mylady despre calatorii asa suntem noi mai umblareti.asa am fost intotdeauna si faptul ca a venit o minune in viata noastra nu face decat sa ne incurajeze sa il ducem si pe el in cat mai multe locuri.Norocul nostru e ca Matei e cooperant si ii place tare la plimbarica.
Sper ca te simti mai bine, si asteptam noutati despre Beca.
Laura nu te supara pe sot, probabil ca era obosit de la atata condus.
Adriana zi de Davidelul frumuselul ce mai face?
ieri i-am dat lui Matei sfecla mama mama ce i-a placut.Va recomand sa incercati.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
Laviniablaga bine ai revenit!!!
speram ca si tu si bebe sunteti bine si te mai asteptam pe la noi.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
A_driana spune:
'neata la amiaza,
lady imi pare tare rau ca au revenit problemele...sper sa treaca repede...siiii sa vii cu nota buna
lauraB am vazut poze superbe...deci tu si mummy numa ne faceti in ciuda cu asa poze.....frumoase locuri....bravo voua ca puteti merge si ca le place copiilor
lavi bine ai revenit, spune-ne de voi...
roxy david face bine, se rostogoleste non stop, se trage pe coate sa ajunga la ce vrea (mai ales la telecomanda )...sta tot mai bine in fund singur...ii fff cuminte, se culca singur...ii place sa fie iubit si dragalit.....si incepe sa arate mai bine, mai cu carnita pe el...mananca f bine (adica 230-250 la o masa, mie mi se pare f bine)....ii ok......il adorrrrrrrr
fete, fiu'meu la cele 7 luni ale lui, ieri a fost prima data sarutat de o fetita de 1 an si 3 luni....mai si se iubeau ei, david numa radea, fetita il strangea in brate de numa numa....pana i-a dat si un pusi pe gurita, si asta gura casca cum sta de obicei n-a zis nimic....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
citat din mesajul lui A_driana fete, fiu'meu la cele 7 luni ale lui, ieri a fost prima data sarutat de o fetita de 1 an si 3 luni....mai si se iubeau ei, david numa radea, fetita il strangea in brate de numa numa....pana i-a dat si un pusi pe gurita, si asta gura casca cum sta de obicei n-a zis nimic.... A_driana , de minunea mea David-Andrei |
deja vb ca o soacra...i-auzi la ea " si asta gura casca cum sta de obicei n-a zis nimic....
"
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Roxy, cum ai facut sfecla? Fiarta..cruda?????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
vai camy...io ma tot gandesc la saraca nora...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
citat din mesajul lui A_driana vai camy...io ma tot gandesc la saraca nora... A_driana , de minunea mea David-Andrei |
daca te gandesti de acum la ea.....
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE