Fulgusorii de nov.dec2009 si vara ploioasa(77*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

pentru ca sunteti langa mine...

Revenind la teme mai vesele... sa inteleg ca eu am un grasun daca are 7.900 la 7 luni si 3 saptamani si s-a nascut prematur, nu?

Pupicei

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata!!!
reusesc sa dau si eu pentru prima data o
Busy: imi pare tare rau sa aud de probleme, iti doresc multa sanatate la Vlad, poate se rezolva cu terminul mai repede la neurolog si totusi e numai o alarma falsa! Bine macar ca sunteti iara acasa, ca sa aveti unde sa mergeti si sa va puteti si intelege cu doctorii, si n-au inceput problemele in concediu!
Fetele, nu va mai stresati cu greutatea la BB-ei ca atunci cand merg incepe sa se schimbe oricum totul. Si in plus, oricum nici noi nu suntem toate la fel, suntem unele mai scanduri, altele mai plinute, si cu toate astea suntem toate absolut "normale". Daca ar fi ceva extrem intr-o directie de mult ar sta doctorii cu gura pe noi/voi!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Mummy da e grasun bebele tau!!! de fapt e foarte bine sa fie asa.

si cum zicea si Sunshine fiecare suntem diferiti in felul nostru, la fel si copiii, asa ca sa nu ne stresam atata timp cat ei sunt ok, veseli.

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare!

Revin si eu pe forum...ca de vreo luna si ceva am renuntat la DC din motive mai mult sau mai putin obiective! Va salut pe voi si pe bebei......sper ca totul e in regula.

Cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor!!

Mummy un de la mine mare, mare de tot...si sa ramai aici alaturi de noi, ca noi sigur suntem alaturi de tine.... si cu incredere, bine????? totul e de la DD...si trebuie sa avem incredere in el.

Allexa cred ca si tie iti este foarte greu..dar a trecut deja o zi...si asta imediat,....hai..inca 3 zile si gata, totul reintra in normal

Katy am vazut poze...ai o familie foarte frumoasa....iar tu mami, arati dumnezeieste!

Roxy deci ramane cum am stabilit!

Sunshine tare buna ...sa mai faci!

Am reusit sa fac un ...ce bine a fost!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

'neata

o ceva mai doriti?????

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

si de azi am zis ca incepem galeria pt My_Lady, nu????????????
Hai My_Lady, sa vii cu licenta luata!!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata, fetele!

Nu am apucat sa va povestesc, in weekend am fost din nou plecati pentru doua nopti. A fost super: vreme frumoasa, locuri interesante, copii cuminti (ma rog, sotul m-a cam suparat ca s-a "nefrozat" ca l-am ghidat gresit spre hotel in orasul unde urma sa fim cazati- si zau ca nu a fost vina mea, avem un GPS vechi; dar, hai, sa zic ca tot eu inteleg, ca era dupa un drum luung si obositor).
Duminica noaptea ne-am intors acasa, luni ne-am odihnit si am despachetat la bagaje, iar azi am fost cu Diana la o programare pentru reglat carutul.

si o zi buna, noi ne pregatim de culcare...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ma straduiesc camy!
busydoc, sa te ajute DD sa fie bine...curaj si rabdare
roxaly...aici sunt,tizo....nu prea in apele mele...ca iar mi-e rau
ady...baiul e ca iar mi-au revenit siptomele alea nasoale:ameteala, dureri de oase, nu pot inghiti...
laura...sunt superbe peisajele...parca ar fi un catalog imagistic.e departe de voi locul unde ati fost?ce se uita DI la ponei,i-a placut,nu?
katy....da cate zile de CM ai?
restul fetelor..si sanatate maxima
va anunt maine ca am facut la licenta

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lavi,bine ai revenit....spune-ne de grasunel...cum papa,ce papa, sta in fund, merge? vorbeste ceva?tu,cum te simti?
si restul fetelor...macar un semn...va rugam.
camy, te rog...fa o listuta pe prima pagina cu fetele active...ca sa nu mai uit vreo una cand strig catalogul, te rog mult....
rox...dar ce plimbareata esti...bulgaria..italica...lucrezi la minister cumva...de unde "tanti soldi,cara mia?"
dientze...mai zi-ne da gaza ta si intra mai des
sunshine, cryss...ceva noutati?
romanitza....hai la mama...miss you
andrutza,lory
alexxa, imi pare rau sa aud de sotz...dar ce are mai exact?
pirelia,pishko
ronny
lucy
madalina,tiusca
maine revin cu noutati,DD ajuta...aaaaaaa...si uitasem...o dau pe Rebecca in leagan in parc...si merge in picioare, paseste de 2 saptamani...bine, nu o fortez, vrea si urla daca nu o las."in patru labe/de-a busilea" nu merge.canta in biserica la slujba, adica lalaie dupa melodie cu ceilalti enoriasi

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput