Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 14
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Chchi eu ador Ikea ,dar din cataloage ca la noi nu este! Atunci e ok si asa! Depinde cum aveti si in restul casei, ca nu poate fi nuca in perete!Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta vii la mine si mergem impreuna sa ne beloclam!

Cristina
25+
ana_25 spune:
Multumesc fetele!
Nu stiu de ce a iesit in unele poze peretii roz,ca sunt portocalii.
Cred ca o inaoguram deseara![]()
!
Mai trebuie sa schimb biroul si atat,ca la dulapul ala mai inchis inca nu i-a venit randul.
Ana
25+
Maia Elena
mari_paun spune:
alynta la multi ani, sa traiasca piticul si fratiorii lui, sa va aduca bucurii cu totii

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
25+
si mami de Ema
alynta27 spune:
Alexuza, Mari multumesc!
Chchi vin cu placere! Imi doresc asa o iesire!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
georgescu oana spune:
Buna seara burtici
Eu am umblat toata ziua , am profitat c a fost cat de cat frumos afara .
Acum am facut gogosi , sunt calde , va poftesc ![]()
Alynta La Multi Ani pentru voinic sa iti traiasca 

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 24s +
Martie-Aprilie
chichiutza spune:
Oana 
Ana inaugurare placuta iti urez!![]()

Asadar fusei la ikea. Am fost foarte dezamagita de ce-am gasit pt bebei, materialele si mai ales imprimeurile mi s-au parut destul de urate si de proasta calitate. In afara de toate chestiile alea de organizare a camerei copilului ( pe care noi n-o avem), toate mi s-au parut destul de nasoale. Poate eram eu intr-o dispozitie critica, eu stiu... Si jucariile erau urate!![]()
Cristina
25+
Mari-Mariuk spune:
Buna seara fetelor!
LA MULTI ANI, David!
Trista vestea despre copilul Carolei. Dumnezeu sa aiba grija de el si sa dea putere parintilor sa treaca peste aceste momente grele.
Nu am ce sa va povestesc despre plimbarea mea la ai mei decat despre o vreme urata si de faptul ca malurile Dunarii nu se mai vad (asa mare e nivelul apei).
De maine intru in curatenie generala...sa vad cum voi reusi sa aranjez toate prin casa astfel incat sa am spatiu sambata...
si o seara/noapte buna.
Mariuk
25+
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Fetelor intrebare de imaginatie! In camera avem usa cires, parchet cires, pereti de vanilie, si trebuie sa ne hotaram la culoarea mobilei. EEE acu e acu! Parchetul am fost obligati sa-l luam cires sa fie in ton cu usa camerei, schimbata acum 2 ani odata cu toate celelalte din casa.Idei ceva? ![]() ![]() Cristina 25+ |
Poti ignora ciresul ca deja se asorteaza usa cu parchetul si poti face mobila o combinatie de verde praz cu culoarea vaniliei... E pentru camera lui bb? Eu la Vladi cam asa am (usi-parchet cires, pereti verde praz si mobila verde praz+vanilie). Arata bine, o sa caut sa vad daca am vreo poza postata pe undeva, daca n-am fac si-ti trimit maine.
Andreea,
cu
(AMR 10-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Atunci e ok si asa! Depinde cum aveti si in restul casei, ca nu poate fi nuca in perete!