Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 15
aniast72 spune:
Chichi, uite ca am gasit aici o bucata din camera lui Vladi. Poza a fost facuta pe 2 sept 2007, cu o zi inainte sa-l nasc. ![]()
Culorile par sterse dar sa stii ca in realitate arata bine.
Ma duc si eu la nani, somn usor all!!!
Edit ca am modificat AMR-ul.... mai am si eu 9 saptamani pana la termen... 
Andreea,
cu
(AMR 9-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ana_25 spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi nu am timp sa fac micul dejun ca tre sa fug la somaj.Las alta burtica harnicuta sa faca papa bun.
burticile si sa aveti o z\i frumoasa!
Ana
25+
Maia Elena
maya71 spune:
Mic dejunul meu nu stiu daca o sa va placa:
musli cu fructe deshidratate si lapte de soia... hmmm, stiu ca nu va surade... daca vreti altceva ma conformez dar e mai greu ca sunt in Brasov... cu jobb.ul
Aaaaaa, stai ca cineva o sa ne 'rasfete' cu bunataturi si noi o rasfatam cu multi
si 

iti cantam tote
si
'La Multi Ani cu sanatate, bucurii si liniste sufleteasca!' asa ca 

MAMICA de Vladimir
La multi ani!
ionela.n spune:
Neata burticute dragi 

Ce mai faceti? cum a fost weekendul?
Scuze ca nu am apucat sa citesc din urma dar o sa am destul de muncit azi, asa ca sper sa ma tina la curent cineva cu noutatile din weekend.
Ana, ai terminat camera? Cum e?
Chichiutza, ti-ai luat rochie?
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura si celor care au venit cu vesti bune de la dr si care au vazut bebeii 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
adelena spune:
Buna dimineata, fetelor!
La multi ani Aniast! Iti doresc ceea ce-mi doresc si pentru mine, viata lunga cu sanatate si copii sanatosi, frumosi si fericiti!

La multi ani (cu intarziere, dar sper sa ma ierte) si pentru micutul David! sa te faci mare, mare si sa ti se indeplineasca toate dorintele de-a lungul vietii! 
O saptamana frumoasa si usoara va doresc tuturor!
28+ si mami David 03.05.2005
adelena spune:
Si pentru ca nu am vrut sa amestec gandurile bune cu cele mai putin bune, va spun ca am inceput saptamana foarte prost 
Abia astazi am aflat ce s-a intamplat cu micutul David al Carolei si...chiar nu stiu ce as putea spune in asemenea situatii...nu cred ca ar ajuta-o pe biata Carola nimic...doar sa stie ca nu e singura si mii de ganduri bune se indreapta catre ea acum 
Pe de alta parte, astazi am fost sa-mi fac programare pentru analize. Asa e la noi, cu trimiterea de la MF mergi frumusel si te programezi personal (telefonic nu se poate!!!). Am ajuns pe la 8 fara ceva si deja cred ca erau vreo 30 de persoane, tot pentru programare, 99%pensionari. Mai era si o mamica cu un bb de vreo 8-9 luni. Pe perete, afis maaaaaare: copiii si gravidele au prioritate!!!!
Bineinteles ca nu s-a sinchisit nimeni sa ne dea intaietate si in momentul in care am sesizat problema, nu de alta dar deja primisem cateva coate bune in burtica si bb-le doamnei deja scancea, ce credeti? "Dar de ce nu v-ati dus in fata, doamna? Mergeti in fata!", dar nimeni nu se misca un milimetru sa faca loc
Si ce m-a deranjat cel mai rau, 2 domni pensionari la vreo 50 si ceva de ani, discutau: "de ce nu ti-ai bagat si tu o perna sub bluza ca sa pari gravid? uite cum intrai si tu in fata!"
Fetelor, atata cinism, din partea unor oameni cu o varsta onorabila, nu am intalnit. Am plecat aproape plangand de-acolo 
Sper sa nu-mi mearga toata saptamana asa, desi ma indoiesc deoarece de maine intru in CO!
28+ si mami David 03.05.2005
ana_25 spune:

LA MULTI ANI ANIAST!!Multa sanatate,bb frumos si sanatos si tot ce-ti doresti!!

ionela
am pus poze cu camera in album 
Ana
25+
Maia Elena
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Aniast, "La multi ani", sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copii si de toti cei dragi! 

O dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=flnXTIaNckI
O zi frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Sper ca v-ati petrecut bine in we si sunteti ca noi la inceput de saptamana.
ANIAST La multi ani ferciciti, sanatosi si norocosi!
Dragutelor va doresc o saptamana perfecta!

26+
crina
cu