Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 13
office spune:
La multi ani Alynta!
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Si ieri am schimbat si noi semnatura! Ana 25+ Maia Elena |
Felicitari!

Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
Carola, condoleante!daca putem face ceva....
Tina,
cu
(30+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
chichiutza spune:
Sorana treaba cu draperiile nu prea se poate schimba, am luat anul trecut cand inca aveam sperante ca putem face un credit de casa, niste draperii visinii frumoase si nu prea le mai schimbam. Poate anii viitori. Mobila de dinainte era un fag deschis, deci mergea foarte bine.
Cristina
25+
ana_25 spune:
chichiutza si eu am mobila in doua culori. Dar mai am in camera un dulap de culoare cires,care nu se potriveste cu restul camerei,dar deocamdata il pastram ca e indispensabil. O sa luam noi altul dar acum nu mai avem cu ce.
Am pus poze in album de la cununia de ieri si cu camera noastra.
Ana
25+
Maia Elena
alynta27 spune:
Buburuza, Chichiuta, Crina, Lora multumesc frumos!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Office, Ana Bebecris multumnesc!
Ana ti-am simtit lipsa!
Chichiuta eu as merge pe un contrast mai mare! Fiind deja ca si nuanta vanilie si cires as opta pentru verde pal de exemplu! Nunatele existente fac parte din gama de marouri si as pune si altceva... Sau portocaliu.... La baieti in camera am mobila albastru cu vanilie si parchet fag! ideia e ca orice pui trebuie sa fie mai deschis la culoare sa nu d-ea senzatia de incarcat, ciresul fiind mai inchis... Nu se stie, dar poate cu timpul vine si o fetita!
Noi am fost la plimbare! Aseara am mers la un targ de ceramica! David a vrut cuc din lut cantator si un bat de lemn pentru miere de albine! Ne-am luat strachini(farfurii) din lut ca ne plac tare! Ce am avut s-au spart! ce lucruri faine erau! Azi i-am indeplinit dorinta sarbatoritului: l-am dus cu masina la manastirea ce se vede cocotata pe deal de la noi din casa: m-rea Cetatuia! E foarte fain acolo! Am cules si flori de camp, ca e inconjurat de padure! Apoi am dat fuga sa-i luam cadou: o trotineta dupa care alerga prin parcuri! AAA suflat si in lumanari, dar nu in tort ci in prajiturele! Ziua cu fast si musafiri e duminica viitoare!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
chichiutza spune:
Ana foarte draguta camera! Si ce roz!

Alynta sotul vrea sa mergem pe ceva mai clasic, fara contraste prea mari! Tot o nuanta de lemn ceva va fi... Ce frumos v-ati distrat! Noi cred ca mergem pana la Ikea sa ne uitam la saltelute!

Cristina
25+
alynta27 spune:
Chchi eu ador Ikea ,dar din cataloage ca la noi nu este!
Atunci e ok si asa! Depinde cum aveti si in restul casei, ca nu poate fi nuca in perete!
La noi e un stim clasic-modern, daca se poate spune asa! Avem culori in casa!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alexuza spune:
ANA foarte frumoasa camera , trebuie inugurata ![]()
ALYNTA "la multi ani " lui david , sa fie sanatos si sa aiba totce isi doreste
si el si fratiorii lui
Burtica de
29 +