Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Alynta la multi ani lui David! Sa creasca mara si sanatos!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput

Si ieri am schimbat si noi semnatura!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana bine ai revenit! Si felicitari pentru semnaturica! ce bine de tine, la mine tot santier e, si aia cu mobila intarzie pana saptamana viitoare candva...deci tot asa vim sta cu toate troacele in mijlocul casei!

Lora cum primesc reteta pe mail cum o postez.

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dimineata dragi burticute. alynta ii urez inca o data minunii tale de baietel la multi ani, sa fie sanatos si sa va bucure pana la adanci batraneti

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Toata lumea e la plimbare?

Cristina 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ce fac fetele? Toata lumea e la plimbare?

Cristina 25+

Eu ma duc mai tarziu la plimbare,acu mai am putintica treaba pe care nu as vrea s-o fac Duminica,dar nu am incotro. De sters praful,de aranjat chitibusurile,de maturat si de sters pe jos.

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Fetelor intrebare de imaginatie! In camera avem usa cires, parchet cires, pereti de vanilie, si trebuie sa ne hotaram la culoarea mobilei. EEE acu e acu! Parchetul am fost obligati sa-l luam cires sa fie in ton cu usa camerei, schimbata acum 2 ani odata cu toate celelalte din casa.Idei ceva?

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu am mobila de fag cu margini de cires intr-o camera... deci o poti face in 2 nuante, una de cires, sa fie ca restul, una sa se asorteze cu vanilia, ceva mai deschis.
Ce zici?

27+

Mergi la inceput

Nu ne-am gandit la varianta asta. Dulapul va fi mare, cu usi glisante, s-ar preta la 2 culori. Super idee. Maine vin oamenii cu toate culorile pe care le au, si e bine ca ne putem orienta fix in functie de culorile din camera! mercik de idee!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Si eu as face mobila tot in doua culori, vanilie (o nuanta f deschisa)
plus cires. daca vrei sa ii dai culoare poti oricand sa pui niste draperii colorate vesel sau sa aplici pe pereti diverse desene (personaje din desene animate sau alte modele care se lipesc).

sorana 21+

Mergi la inceput