Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 11
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
off...ce m-au intristat vestile proaste... DD sa fie alaturi de Carola si de ingerasul David!

Alynta sa-ti traiasca minunea! Sa fie sanatos si fericit si sa va implineasca viata!
Buburuzuloe multumim tare de tratatie!
Cristina
25+
chichiutza spune:
Noi am fost ieri la rude, a fost ok, seara a picurat si s-a lasat racoare asa ca m-am bucurat pana la urma ca eram in pantaloni. Au fost multi bebelini care se chiraiau care mai de care!
M-am conversat cu mamici si-am si descoperit o noua prajitura, de care n-am mai papat pana acum, cu nuca si caramel, o minunatie! Atsept zilele astea reteta pe mail si ma voi apuca de gatit!
Pozici mi-au facut altii una doua, dar de obicei ei nu catadicsesc sa le trimita. In curand fac eu cateva si le postez!
Cristina
25+
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor
Buburuza multumim pentru micul dejun. Foarte copios!
Alynta La multi ani sanatosi si fericiti pentru David.
Dragelor sa aveti o duminica fericita!

26+
crina
cu
LilianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana_23 Draga Liliana, Cred ca afirmatiile tale vis a vis de decizia Mayei de a se vedea cu d-l avocat sunt dure si neindreptatite. Eu apreciez faptul ca merge mai departe si incearca sa uite experientele neplacute...si mai ales faptul ca a fost sincera si ne-a povestit. Are tot dreptul sa-si refaca viata alaturi de altcineva si nu imi aduc aminte sa fie vreo regula legata de pauza pe care trebuie sa o iei intre relatii...N-a fost sa fie acum, dar sunt convinsa ca o sa gaseasca pe cineva asa acum isi doreste. Faptul ca noi am avut ceva mai mult noroc la capitolul relatii/copii nu ne da dreptul sa judecam !! Sorana sorana 21+ |
AOLEU, CE-AM VRUT SA FAC SI CE-A IESIT!
Maya, nu a deranjat nimic pe nimeni, se pare ca eu am deranjat si, desi eu in general nu ma prea bag, mi s-a parut insa (e o impresie, o parere, nu o afirmatie categorica) ca esti putin confuza, ca nu poti nici refuza cand nu-ti place intalnirea... m-am gandit ca o alta abordare a aceleiasi probleme te-ar ajuta.
Daca am fost prea categorica, daca a fost nepotrivita parerea data de mine, te rog sa o ierti.
A vrut numai sa-ti arate ca poate nenea a fost nepotrivit SAU poate ca asteptarile tale au fost nepotrivite. Un mesaj depinde si de transmitator si de receptor si chiar daca nenea nu ti-a dat impresia ca vrea mai mult de la intalnire poate fi pentru ca nu ai vrut tu sa vezi, nu pentru ca nu a transmis el...
E ciudat sa-l combati pe nenea 6 ore dar sa te superi pentru un mesaj mic de-al meu, fara sa-l combati, ba chiar sa iti faci un fel de mea culpa cand nu e cazul...
Alexuta, plansul e bun, e o perioada normala de adaptare la noua situatie; sa negi ca te doare, sa te faci ca nu e nimic e ca si cum ai face curatenie ca pisica, bagand sub pres! Prietena ta trece prin lucruri normale, stii cum se zice: suferinta, acceptare, revenire... Nu toate zambetele sunt de bine!
Dupa cum spuneai, important e sa-i treaca!
Eu vad, accesoriu meseriei, diverse reactii la diverse relatii si lucrez mult cu psihologi, in special de copii, sigur... Cert e ca ma si pasioneaza domeniul si nu odata mi s-a intamplat sa ma distreze aparent o situatie care, in esenta ei, ma deranja, ma stresa.
Am invatat sa ma uit mai aproape la ele si, vrea-nu vreau, asta mi-a devenit reflex. Nu toate impresiile mele initiale sunt corecte, dealtfel nu cred in prima impresie, cred in analize pe termen mai lung a oamenilor, de aceea am pus o intrebare, ca sa imi formez o idee despre Maya, alaturi de care as fi vrut sa fiu si sa o ajut prin interesul meu.
Inteleg ca toatele avem motive de fericire pe acest forum si ne e greu sa ne intrerupem din fericirea noastra ca sa auzim cate o experienta negativa, dar psihologic e bine sa suferi, sa plangi, sa iti lipseasca, sa nu vrei altceva, sa te gandesti la trecut, sa analizezi; e un proces normal. Ma gandeam DACA Maya a trecut deja prin asta (si imi putea spune: fata, am plans 2 saptamani, mi-a ajuns, da, sunt gata!) sau citeste mesajul si o pune pe ganduri...
Poate ca m-am implicat prea mult, poate e prea sensibil subiectul. Am sa imi vad de ale mele, scuza-ma!
Iti doresc numai bine! Regrete si condoleante Carolei pentru David! Nu am mai cuvinte!

Lora, de ce sa fii condamnata, e dupa fapta si rasplata! Pedepsele sunt bune, pana si adultii sunt educati prin coercitia legilor; ideea e sa nu te dezici, adica daca incalca regula, aplici cu sfintenie pedeapsa, fara sa lasi de la tine!
Mama, ce usor pare in teorie! O sa ma vad eu ce viteaza voi fi!

27+
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Acum trei ani la ora asta eram in travaliu! La 2.20 a venit pe lume prima mea minune: David! Din acea zi viata noastra s-a schimbat, am devenit parinti! Retraiesc emotiile de atunci! Asa ca azi va tratez cu ! Este !Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta, "La multi ani" pentru David, sa fie sanatos si fericit si sa aiba mult noroc!
Multumim pentru tratatie!Lora, mami de Iustina si

30+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
'Neata!
Buburuzo, multumim pentru micul dejun!
Chichiuta, ma bucur ca te-ai distrat, ca te-ai imbracat bine si nu ti-a fost frig si astept si eu reteta cu prajitura, m-ai facut curioasa si...pofticioasa! ![]()
Liliana, in spatiul virtual e greu sa intelegem exact ceea ce au vrut sa spuna cei cu care dialogam, important e sa nu ne suparam si certam intre noi, pentru ca eu consider deja ca suntem prietene, chiar daca nu in lumea reala...e o altfel de prietenie, dar deja suntem legate una de alta. Sigur Maya va intelege ceea ce ai vrut tu sa spui, chiar daca altfel decat e obisnuita.
Si da, si eu sunt pentru zicala "dupa fapta si rasplata" si atunci cand primeste o pedeapsa ne tinem de ea, chiar daca si noua ne e greu, uneori...incercam sa fim fermi.
Acum fug, ca ma asteapta cu masa! ![]()
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LilianaR spune:
Lora, de-aia am si dat atatea explicatii, poate-poate de data asta intelege ca nu am vrut sa impun o idee negativa despre intalnirea aia si, poate, ma iarta.
Am sa caut putere la tine cand n-o sa-mi reuseasca sa ma tin de cuvant...
poate ma inveti tu, ca teoria si practica sunt tare departe una de alta si mi-e teama rau!
27+ 
chichiutza spune:
Lora poate stii deja prajitura, eu n-o stiam si mi-a placut tare. E cu un blat de nuci si deasupra cu o crema de caramel de casa, super. Nu ma mai opream!

Cristina
25+
LoraG76 spune:
Chichiuta, nu o stiu, astept reteta.
Liliana, o sa gasim suport unele la altele, pentru ca nici eu nu-s chiar atat de invatata. Ziceam de condamnat pentru ca stiu sigur persoane de pe forum care nu agreaza modalitatea de educare a copilului prin pedepse, ci, spun ele, trebuie sa-l lasi sa se desfasoare, daca greseste e din vina ta (nu neg ca n-ar fi din vina noastra, uneori), nu trebuie sa-i ingradesti cu nimic libertatea de exprimare etc. si etc. Oricum, eu nu consider ca printr-o pedeapsa atunci cand e cazul ii ingradesc eu cu ceva libertatea ei si nici n-o determin sa actioneze ca un robot ori de teama, ci doar ca atunci asculta mai cu atentie si se gandeste de 2 ori inainte de a actiona.
Gata, ca plecam in piata sa facem aprovizionarea cu fructe.
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_25 spune:
Buna dimineata burticile mele dragi!!
Imi pare rau pt vestile proaste,e trist ca bb David a plecat intre ingerasi si Dumnezeu sa le dea putere parintilor lui sa treaca peste durere!
CONDOLEANTE CAROLA!!
Eu inca nu am terminat curatenia,dar in mare,toate sunt la locul lor.
Sunt f obosita dupa atatea zile de smotru dar macar a iesit ceva frumos.Calculatorul l-am instalat de vineri seara dar nu am fost prea obosita. Ieri dimineata am facut curat iar dupa-masa am fost la cununie.Poze am doar vreo trei ca s-a terminat bateria la aparat.
mi-a fost greu fara calculator,dar mai ales fara voi,dar nu mai scapati de mine!![]()
Eveline condoleante!
Ana
24+
Maia Elena

! Este
!
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)