Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi!
off...ce m-au intristat vestile proaste... DD sa fie alaturi de Carola si de ingerasul David!

Alynta sa-ti traiasca minunea! Sa fie sanatos si fericit si sa va implineasca viata!

Buburuzuloe multumim tare de tratatie!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Noi am fost ieri la rude, a fost ok, seara a picurat si s-a lasat racoare asa ca m-am bucurat pana la urma ca eram in pantaloni. Au fost multi bebelini care se chiraiau care mai de care! M-am conversat cu mamici si-am si descoperit o noua prajitura, de care n-am mai papat pana acum, cu nuca si caramel, o minunatie! Atsept zilele astea reteta pe mail si ma voi apuca de gatit! Pozici mi-au facut altii una doua, dar de obicei ei nu catadicsesc sa le trimita. In curand fac eu cateva si le postez!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor
Buburuza multumim pentru micul dejun. Foarte copios!

Alynta La multi ani sanatosi si fericiti pentru David.

Dragelor sa aveti o duminica fericita!

26+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23
Draga Liliana,
Cred ca afirmatiile tale vis a vis de decizia Mayei de a se vedea cu d-l avocat sunt dure si neindreptatite. Eu apreciez faptul ca merge mai departe si incearca sa uite experientele neplacute...si mai ales faptul ca a fost sincera si ne-a povestit. Are tot dreptul sa-si refaca viata alaturi de altcineva si nu imi aduc aminte sa fie vreo regula legata de pauza pe care trebuie sa o iei intre relatii...N-a fost sa fie acum, dar sunt convinsa ca o sa gaseasca pe cineva asa acum isi doreste. Faptul ca noi am avut ceva mai mult noroc la capitolul relatii/copii nu ne da dreptul sa judecam !!
Sorana
sorana 21+

AOLEU, CE-AM VRUT SA FAC SI CE-A IESIT!
Maya, nu a deranjat nimic pe nimeni, se pare ca eu am deranjat si, desi eu in general nu ma prea bag, mi s-a parut insa (e o impresie, o parere, nu o afirmatie categorica) ca esti putin confuza, ca nu poti nici refuza cand nu-ti place intalnirea... m-am gandit ca o alta abordare a aceleiasi probleme te-ar ajuta.
Daca am fost prea categorica, daca a fost nepotrivita parerea data de mine, te rog sa o ierti.
A vrut numai sa-ti arate ca poate nenea a fost nepotrivit SAU poate ca asteptarile tale au fost nepotrivite. Un mesaj depinde si de transmitator si de receptor si chiar daca nenea nu ti-a dat impresia ca vrea mai mult de la intalnire poate fi pentru ca nu ai vrut tu sa vezi, nu pentru ca nu a transmis el...
E ciudat sa-l combati pe nenea 6 ore dar sa te superi pentru un mesaj mic de-al meu, fara sa-l combati, ba chiar sa iti faci un fel de mea culpa cand nu e cazul...

Alexuta, plansul e bun, e o perioada normala de adaptare la noua situatie; sa negi ca te doare, sa te faci ca nu e nimic e ca si cum ai face curatenie ca pisica, bagand sub pres! Prietena ta trece prin lucruri normale, stii cum se zice: suferinta, acceptare, revenire... Nu toate zambetele sunt de bine!
Dupa cum spuneai, important e sa-i treaca!

Eu vad, accesoriu meseriei, diverse reactii la diverse relatii si lucrez mult cu psihologi, in special de copii, sigur... Cert e ca ma si pasioneaza domeniul si nu odata mi s-a intamplat sa ma distreze aparent o situatie care, in esenta ei, ma deranja, ma stresa.
Am invatat sa ma uit mai aproape la ele si, vrea-nu vreau, asta mi-a devenit reflex. Nu toate impresiile mele initiale sunt corecte, dealtfel nu cred in prima impresie, cred in analize pe termen mai lung a oamenilor, de aceea am pus o intrebare, ca sa imi formez o idee despre Maya, alaturi de care as fi vrut sa fiu si sa o ajut prin interesul meu.
Inteleg ca toatele avem motive de fericire pe acest forum si ne e greu sa ne intrerupem din fericirea noastra ca sa auzim cate o experienta negativa, dar psihologic e bine sa suferi, sa plangi, sa iti lipseasca, sa nu vrei altceva, sa te gandesti la trecut, sa analizezi; e un proces normal. Ma gandeam DACA Maya a trecut deja prin asta (si imi putea spune: fata, am plans 2 saptamani, mi-a ajuns, da, sunt gata!) sau citeste mesajul si o pune pe ganduri...
Poate ca m-am implicat prea mult, poate e prea sensibil subiectul. Am sa imi vad de ale mele, scuza-ma! Iti doresc numai bine!

Regrete si condoleante Carolei pentru David! Nu am mai cuvinte!

Lora, de ce sa fii condamnata, e dupa fapta si rasplata! Pedepsele sunt bune, pana si adultii sunt educati prin coercitia legilor; ideea e sa nu te dezici, adica daca incalca regula, aplici cu sfintenie pedeapsa, fara sa lasi de la tine!
Mama, ce usor pare in teorie! O sa ma vad eu ce viteaza voi fi!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Acum trei ani la ora asta eram in travaliu! La 2.20 a venit pe lume prima mea minune: David! Din acea zi viata noastra s-a schimbat, am devenit parinti! Retraiesc emotiile de atunci!
Asa ca azi va tratez cu ! Este!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Alynta, "La multi ani" pentru David, sa fie sanatos si fericit si sa aiba mult noroc! Multumim pentru tratatie!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

'Neata!
Buburuzo, multumim pentru micul dejun!
Chichiuta, ma bucur ca te-ai distrat, ca te-ai imbracat bine si nu ti-a fost frig si astept si eu reteta cu prajitura, m-ai facut curioasa si...pofticioasa!

Liliana, in spatiul virtual e greu sa intelegem exact ceea ce au vrut sa spuna cei cu care dialogam, important e sa nu ne suparam si certam intre noi, pentru ca eu consider deja ca suntem prietene, chiar daca nu in lumea reala...e o altfel de prietenie, dar deja suntem legate una de alta. Sigur Maya va intelege ceea ce ai vrut tu sa spui, chiar daca altfel decat e obisnuita.
Si da, si eu sunt pentru zicala "dupa fapta si rasplata" si atunci cand primeste o pedeapsa ne tinem de ea, chiar daca si noua ne e greu, uneori...incercam sa fim fermi.
Acum fug, ca ma asteapta cu masa!
O zi buna!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Lora, de-aia am si dat atatea explicatii, poate-poate de data asta intelege ca nu am vrut sa impun o idee negativa despre intalnirea aia si, poate, ma iarta.

Am sa caut putere la tine cand n-o sa-mi reuseasca sa ma tin de cuvant... poate ma inveti tu, ca teoria si practica sunt tare departe una de alta si mi-e teama rau!

27+

Mergi la inceput

Lora poate stii deja prajitura, eu n-o stiam si mi-a placut tare. E cu un blat de nuci si deasupra cu o crema de caramel de casa, super. Nu ma mai opream!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Chichiuta, nu o stiu, astept reteta.
Liliana, o sa gasim suport unele la altele, pentru ca nici eu nu-s chiar atat de invatata. Ziceam de condamnat pentru ca stiu sigur persoane de pe forum care nu agreaza modalitatea de educare a copilului prin pedepse, ci, spun ele, trebuie sa-l lasi sa se desfasoare, daca greseste e din vina ta (nu neg ca n-ar fi din vina noastra, uneori), nu trebuie sa-i ingradesti cu nimic libertatea de exprimare etc. si etc. Oricum, eu nu consider ca printr-o pedeapsa atunci cand e cazul ii ingradesc eu cu ceva libertatea ei si nici n-o determin sa actioneze ca un robot ori de teama, ci doar ca atunci asculta mai cu atentie si se gandeste de 2 ori inainte de a actiona.

Gata, ca plecam in piata sa facem aprovizionarea cu fructe.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burticile mele dragi!!
Imi pare rau pt vestile proaste,e trist ca bb David a plecat intre ingerasi si Dumnezeu sa le dea putere parintilor lui sa treaca peste durere!
CONDOLEANTE CAROLA!!

Eu inca nu am terminat curatenia,dar in mare,toate sunt la locul lor.
Sunt f obosita dupa atatea zile de smotru dar macar a iesit ceva frumos.Calculatorul l-am instalat de vineri seara dar nu am fost prea obosita. Ieri dimineata am facut curat iar dupa-masa am fost la cununie.Poze am doar vreo trei ca s-a terminat bateria la aparat.
mi-a fost greu fara calculator,dar mai ales fara voi,dar nu mai scapati de mine!

Eveline condoleante!

Ana24+ Maia Elena

Mergi la inceput