Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (90)
Raspunsuri - Pagina 10
Buburuza_10 spune:
Offfffffffff, imi pare asa de rau...

Nu am cuvinte... Carola, condoleante si multa multa putere sa treci peste aceasta nenorocire.
29+ 
septoct2010 spune:
Dumnezeu sa te odihneasca, pui mic, si pe parintii tai sa ii intareasca in iubire si credinta 
am facut modificarile in listuta...
mai3
LoraG76 spune:
Somn lin, David! Sa le dea Domnul putere parintilor!
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Viata merge inainte, chiar daca ne e greu...Dumnezeu stie ce planuri are cu fiecare, chiar daca noua ni se par incorecte, de multe ori.
Fie-mea nu doarme nici la ora asta...trebuie sa recurg iar la santaj cu pedepse si ultimatum...
I-am zis ca numar pana la 3 si daca nu e in pat, ii confisc "slapii intre degete" pana luni. A taiat-o imediat si nu se mai aude nici musca. Na, 'oi proceda bine ori nu in felul asta, nu stiu, stiu multe persoane de pe forum care m-ar condamna pt. modalitatea asta, dar mie mi se pare corecta si vad ca da rezultate. Si nici n-o vad afectata in vreun fel pentru faptul ca am amenintat-o cu o pedeapsa.
Si cred c-ar fi cazul sa dorm si eu, nu?
Noapte buna, somn usor!
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Of, cit e de trist! 
Carola, iti doresc sa fii puternica sa poti face fata momentelor astora atit de grele! De David are grija Doamne-Doamne acum...
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
alynta27 spune:
Somn lin ingeras de Carola! Condoleante! Stiu ca in momentele acestea cuvintele sunt de prisos... Multa putere sa mergeti mai departe!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Acum trei ani la ora asta eram in travaliu! La 2.20 a venit pe lume prima mea minune: David! Din acea zi viata noastra s-a schimbat, am devenit parinti! Retraiesc emotiile de atunci!
Asa ca azi va tratez cu
! Este
!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Anna ma bucur ca a decurs totul bine!
Eu iar bantui pe net in noapte! Greu co somnul! Daca va fi asa si fiicamea cred ca o i-au la fuga.....![]()
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!! In varful picioarelor si cu zgomot minim v-am pregatit micul dejun!!! Avem laptic, ceai, cafeluta, suc de portocale, omleta simpla sau cu sunca, cascaval si ciuperci, branzica, fructe. Sper sa gaseasca fiecare cate ceva pe gustul ei!
Alynta, sa iti traiasca prima minune - David - dar si celelalte doua minuni ce i-au urmat, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti si sa te bucuri de toti 3!!!
Fetelor, va doresc o duminica frumoasa si linistita!
Eu ma duc la spalat si (dez)imbracat pentru piscina!
29+