BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)
Raspunsuri - Pagina 15
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela_s Am uitat sa va zic apropo de chestii naturale pentru bebelusi,folosesc momentan crema Calendula (galbenele) de la plafar si are un poponet foarte sanatos ,pentru masaj ulei de masline fiert iar pt toaleta ochilor apa fiarta si racita sau ceai de musetel si ii merge bine. Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010) Blog de mama si nu numai |
Calendula, de ce producator? Ma gindeam la o crema cu galbenele, aceea nemteasca, o fi buna pt poponetz de bebelush? Am mai auzit de creme facute in casa, cu ceara si ulei de masline...insa nu stiu reteta.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Gabriela, pentru servetele folosesc prosoape de hartie, iar pentru zeama apa fiarta si racita - 2 pahare (ca aia distilata mi se pare cam scumpa), 1 lingura glicerina, 1 lingura combinatie ulei galbenele si migdale (cred ca la fel de bine se poate face cu ulei de masline), 1 lingurita glucozida de cocos (am citit ca merge si cu sapun lichid) si 2-3 picaturi de extract de samburi de grapefruit. Pentru parfum mai pun uneori apa de trandafiri. La noi a functionat de minune reteta asta. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
am retinut, complicat, recunosc! in ce le pastrezi umede?:)
R.Cata spune:
Madamar, dupa cum ziceam mai devreme....eu am sling, dar nu l-am folosit niciodata. Al meu este f rigid...trebuie sa-l mai spal de cateva ori (deja l-am spalat de 2 ori). Sunt convinsa insa ca este o solutie f buna, ca sa mai poti face cate ceva prin casa. Si atunci cd iesi afara, sa nu mai cari si caruciorul. Si in instructiunile primite am vazut ca exista si pozitia de alaptat...dar dupa parerea mea trebuie sa fii experta in folosirea slingului ca sa poti sa treci dintr-o pozitie in alta.
Am salvat si eu linkul cu hainute. Mi se par frumoase. Prin decembrie vom boteza un baietel...asa ca imi este util. Sunt insa mult mai multe hainute de fetite...spre bucuria mea
Si eu i-am dat Mirunei cu ser fiziologic pe fata...si este iritata. Sincer, nu am facut legatura pana nu a zis Madamar ca se pot irita de la ser. O sa renunt cateva zile...sa vad dc se mai estompeaza. Apa termala este cea pt adulti sau exista speciala pt copii? Dar crema aia?
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
Madamar spune:
citat din mesajul lui murica aaa... copilul meu a descoperit ce cool e sa sugi manuta si mai ales degetul cel mare... il duce tacticos, in reluare, la gurita, apoi il descopera incet cu limbuta... e haioasa, da-mi vine sa-mi trag palme, ca nu sunt de acord cu suptul degetului... iar cand are chef de supt degetul, scuipa suzeta cu o dexteritate ceva de speriat... i-am luat girafa Sophie care are si un prieten elefantel din cauciuc natural si vad ca merge si coada elefantului la supt, numai ca nu il poate tine... o noua lupta de dat pe frontul de vest Murica, mami fericita de Evelyne-Maria |
A, la noi minuta, si mai ales podul palmei este delicatesa: le suge cind ne da de veste despre foamea ce-l paste! Ma si ingrozesc de faptul ca e greu de dezvatat... Cit priveste cuceririle, la noi se dau in materie de suzeta, de fiecare data cind o primeste, parca ar fi prima oara!:)
Ms de PM!
Madamar spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 Dragele mele, va multumim din suflet si va invit la o felie de . La noi e o forfota mare, se desfac cadourile, a primit un set de Zuzu pet, o papusa mare blonda care merge din partea surorilor ei. E nerabdatoare sa plecam la petrecere, numara orele. Artu Alexandrei i-a placut foarte mult ce i-ai trimis. A dansat pe aici si am admirat apoi pe toti mickey mouse. Multumim. Nici eu nu stiu cand au trecut anii. Acum 4 ani nu voiam sa ma duc la maternitate sa nasc, chiar ii spuneam lui Silviu aseara ca nu ma gandeam eu ca peste 4 ani voi avea si o pereche de gemene. Vorba aceea nu aduce anul ce aduce ceasul. Sorana nu sunt o super mamica. Am spus-o si o repet. Dumnezeu te intareste si iti da atat cat poti sa duci. Cand 3 copii depind de tine, atunci faci totul sa le oferi ce este mai bun, chiar daca asta implica uneori foarte multe sacrificii. Importanta este familia, sa fie unita, pentru ca ea reprezinta nucleul pentru copii, sa stie ca mama si tata le sunt sprijin si stalpi de sustinere, care nu au niciodata voie sa se clatine. Artu daca Sabina ta e la categoria musca, Iustina mea e la categoria tzantzar Sie mie imi este foarte draga aceasta odisee. Am intalnit aici mamici super si mai ales cu mult suflet, iar asta este cel mai important pentru mine. A stii sa fii OM este un lucru rar intalnit. Va imbratisez pe toate cu drag. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
CU SCUZELE DE RIGOARE urez si eu cu intirziere micutei Alexandra, racusor drag LA MULTI ANI, VIATA LINISTITA SI SENINA! Sa fiti fericiti si mindri de Alexandra, ca si de celelalte 2 minuni ale voastre! Pupici si de la noi!
Madamar spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele LA MULTI ANI ALEXANDRA!! SA ITI DEA DZEU MULTA SANATATE SI TOT CE ESTE MAI BUN IN VIATA SI SA ITI BUCURI PARINTII!! MANDRA MEA ARE O USOARA VIROZA(CUM A REUSIT SA O FACA NU STIU CA DOAR nu am tinut-o dezbracata) luam oscilo s picaturi de nas ophtamesone fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
Ale, cum ai identificat viroza la micuta? Intreb pentru a sti pe viitor... dak Mateo are nasul infundat si fornaie de la mucusori ma apuca tremuriciul - n-as vrea sa imi raceasca... Sper!
Madamar spune:
citat din mesajul lui corinasmile Si la noi s-a repetat performanta "4 ore somn + mancare + 3 ore somn" noaptea trecuta. Nici eu nu indraznesc sa ma obisnuiesc inca Am pus mai multe poze in albumul nostru, inclusiv una cu Maria in sling. Nu l-am reglat chiar bine (inelele sunt prea jos), dar copila a adormit instant cand am pus-o, chiar daca inainte de asta era maraita. Sper sa fie asa in continuare Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
SI noi am gustat din aceasta performanta, dar numai pe burta la tati ia astfel de somn lung, pentru ca daca da sa se trezeasca tati sse leagana si Mateo adoarme din nou. In acest timp, cit baietii dorm bine impreuna, eu "fac lapte" = dorm, in alta camera. Deci am citeva ore, 3-4 de somn pe seara asigurate prin bunavointa sotului care are un somn super greu... si adoarme repede. Dar nu indraznesc sa spun ca asta este programul nostru, ca nu se stie nicicind!
Madamar spune:
citat din mesajul lui corinasmile Si la noi s-a repetat performanta "4 ore somn + mancare + 3 ore somn" noaptea trecuta. Nici eu nu indraznesc sa ma obisnuiesc inca Am pus mai multe poze in albumul nostru, inclusiv una cu Maria in sling. Nu l-am reglat chiar bine (inelele sunt prea jos), dar copila a adormit instant cand am pus-o, chiar daca inainte de asta era maraita. Sper sa fie asa in continuare Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Corina, l-ai ales greu, slingul? Merita sa te chinui sa atasezi copilul intre material si sa reglezi la inele? O parere sincera te rog!:)
arturicii spune:
Mary, pana iti zice Corina iti zic eu (iar) parerea mea sincera
Merita!
Si nu e chin deloc; eu in 10 sec o asez; si daca mai am de reglat mai reglez pe drum; am model identic cu al Corinei insa alte culori;
stii cam cum cred eu ca functioneaza chestiile astea? Cu: "daca vrei, poti"
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
aleesicoo spune:
corina de unde ai luat slingul?si cat te a costat?
fetelor cam de cand incep bebeii sa distinga ziua de noapte?
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!