BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

raportez prima seara in care ma chinui s-o adorm pe emma de la 22...m-a terminat...indiferent cum o tin in brate sau in patutz plange...si nu de colici....nu stiu efectiv ce are...i-am cantat.am pus-o pe burta pe mine cum ii place,i-am dat suzeta si muuulte altele....pana la urma am facut ceea ce-am zis ca nu voi face niciodata...am pus-o pe o perna si am leganat-o pe picioare si a avut efect,a adormit...nu-mi vine sa cred...acum mi-e frica s-o pun in patutz ca incepe iar calvarul....nici de mancat nu mi-a mancat bine deloc offf

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)
http://emma-antonia.weebly.com/

Si eu am spus ca nu voi face asta si am gasit intr-o zi pe camera de filmat un movie grozav facut de sot lui Mateom cind ridea in somn - era in ora mea de liniste... unde credeti ca era copilul? Pe picioare...asa de linistit!!! Asa incit, daca e nevoie, apelezi la orice tertip! Copilul sa fie fericit, linistit! Nu e important in ce mod ajungi la rezultatul somn! Relaxeaza-te!:)

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci cam de o sapt o tot aspiram si dim si seara(cum mi a zis pediatra ca ii ramane laptic )si tot o auzeam k farnaie, si inital am zis k nu o aspir eu bine, si constatam k atunci knd papa se enerva k nu putea respira bine plus k sforaia k un barbat in toata firea, si dum dim am fugit la budimex(spital)unde mi a consultat o si mi a zs k este un inceput d viroza

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele

LA MULTI ANI ALEXANDRA!! SA ITI DEA DZEU MULTA SANATATE SI TOT CE ESTE MAI BUN IN VIATA SI SA ITI BUCURI PARINTII!!

MANDRA MEA ARE O USOARA VIROZA(CUM A REUSIT SA O FACA NU STIU CA DOAR nu am tinut-o dezbracata)
luam oscilo s picaturi de nas ophtamesone

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Ale, cum ai identificat viroza la micuta? Intreb pentru a sti pe viitor... dak Mateo are nasul infundat si fornaie de la mucusori ma apuca tremuriciul - n-as vrea sa imi raceasca... Sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ohoho eu am pus o de mult pe picieredak am vaz ca o ia somnicul asa uneorinu de fiecare data k avem personalitateeee mareee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

vero,artu ,merci mult

am pus poze cu mulatra mea....

Fetelor,la nastere eu am auzit cum mia pocnit un os,cred ca sa dezlocat de la locul lui...si sotul a auzit chiar;dupa nastere am constatat ca miau iesit hemoroizi....In tot acest timp eu sufar de niste dureri groaznice in coada fundului,abia ma misc,nu pot sta pe scaun,inebunesc nu alta.......Spunandui dr,ea mia zis ca e de la hemoroizi si mia dat un unguient doar...,dar eu simt uneori osul acela ca imi pocneste la unele miscari......Voi ati patit asa ceva?Sau ce tratamente urmati pt hemoroizi?

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL

Bilica, si pe mine m-au necajit hemoroizii - am folosit o crema Procto-Glyvenol care se gaseste la noi, si nu e contraindicata in alaptat. Succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

si o sa va fac o lista cu ce fac eu cu Sabina in sling:

- spal baietii pe dindi
- le pregatesc dusul
- ii scot din dus
- le pregatesc masa
- pun rufe la spalat
- scot rufe de la spalat si le mut in uscator
- impachetez rufele si le pun la loc
- fac ordine
- merg la dr
- merg la magazin
- ud florile
- dau cu mopul (asta doar la urgente)
- curat legume

ce nu fac cu Sabina in sling

- nu spal vase
- nu calc
- nu gatesc
- nu dau cu aspiratorul
- nu folosesc produse de curatare
- nu sterg praful

astea-s ce mi-am amintit acum
-

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Ale, de pe sling punct ro. e 130 ron parca;

Personal nu sunt de acord cu pusul pe picioare; mi se pare ca zdrangani copilul prea tare si la cat sunt ei de fragili.. In plus da dependenta.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Neata fetelor, voi aveti probleme cu bebelusii cu caca, fetita mea nu face singura decat ajutata cu supozitor cu glicerina, eu din pacate nu mai am laptic si-i dau Nan 1.
Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog frumos sa o faceti.

Iubirisca, mamina fericita de Cristina Alexandra 04.06.10

exista varianta stimularii cu termometrul insa da dependenta ca si cea cu supozitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare dragelor!

Intru tare pe fuga, tre sa merg sa-mi caut o rochie pt ca am sambata nunta la care voi fi nasa si cea pe care contam nu ma mai cuprinde n-am slabit suficient s-o pot purta, asa ca aacum e musai sa gasesc ceva!

Anca, dar retele de cosmetioce bio de unde le stii?? Si eu ma intrb cand mai ai timp si de asta..

Bilica proctoglivenol e ff bun, aici sunt si niste servetele umede pt hemoroizi care-s ok, plus tratament cu detralex, dar daca alaptezi nu stiu daca e ok..

Vero, n-o sa iasa bb cu capul tuguiat, si eu imi faceam griji la Matei, dar e ok. Si Tudor doarme mai mult pe spate si cu capul pe-o parte, insa tre sa avem grija sa nu prefere o parte, atunci nu-i ok.

Iubirisca, si Tudor ia Nan1 HA, a fost constipat primele 3 saptamani, am incercat si cu ceai (baby calm) si cu Bonisan (cica ar ajuta), si stimulat cu termometru daca nu si nu, si apoi cu supozitor. Ce a dat la noi rezultate a fost Colief (picaturi care contin o enzima si descompun lactoza ca sa faca laptele mai usor de digerat), este anti colici dar la noi a functionat cu constipatia. E ff scump insa (80 ron) si nu-l poti folosi mai mult de 3 saptamani. Insa eu cred ca dupa prima luna se regleaza singur si tranzitul intestinal, daca nu, atunci mai e Debridat, insa e medicament, eu am preferat sa mai astept si s-a rezolvat de la sine.
Ah, spunea cineva ca exista un Nan care regleaza tranzitul; eu nu am vazut, dar ar putea ajuta, ma gandesc..
Cat despre Humana si Nan, Matei a fost pe Humana si tot constipat era.

Vivela, uff..imi pare rau de pb cu David..Din ce spuneai mai demult parea ca e ok si-l accepta pe Damian, dar probabil lucrurile s-au inrautatit pe parcurs. Nu ma pricep la sfaturi in zona asta, iti doresc doar muuulta rabdare si tact si sper sa depasiti rapid perioada asta

Trimit asta si revin.

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

de ce nu e ok daca prefera doar o parte? Iustinica mea doarme numai pe o parte, nu vrea deloc sa ii intorc capul. Plange daca incerc. Cred ca de aici si faptul ca are o ureche mai mica si una mai mare.

Mergi la inceput

Sabina, ati mers azi la dr? Ce a zis?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

continuam .....
acasa am fost primiti bine,David isi iubeste surioara,exagerat,ii citeste dupa imagini,o pun pe parchet in scoica si se joaca cu masinutele,monteaza calea ferata si ii explica cum merg trenurile,in parc vine cu mine intr-un loc mai retras sa alaptez linistita,nu au fost momente de gelozie,ma consider norocoasa e prea intelegator pt varsta lui
botezul il avem pe 31 iulie
cu kg stau prost,am plecat sa nasc cu 80 kg am venit cu 70 kg,acum am 71

NIKOL cu ANTONIA MARIA (06 MAI 2010) si DAVID (15 MAI 2006)

Nikol, chiar ca esti o norocoasa, pe mine ma doare sufletul sa aud de cateva ori pe zi: "mami, baga-l pe bebe inapoi in burtica, nu-mi place de bebe!" sau "mami, nu-i mai da sa pape lui bebe!!!" si altele de gen . la noi gelozia se accentueaza pe zi ce trece (crize de 3-4 ore de plans, tavalit pe jos,etc), week-endul asta a fost cosmar, nu mai stiu cum sa procedez...mi se rupe sufletul in mii de bucati cand il vad pe david cat sufera si nicio metoda din cele "din carti" nu da nici cel mai mic rezultat la noi. ma simt neputincioasa - si-mi zic ca bb3 pica de pe lista, n-am nervi suficienti, n-am metoda si nici suficienta imaginatie sa raman cu creierii intregi .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

imi pare rau pt suferinta ta, dar si a lui david... relaxeaza-te, poate va trece si la el, cind va descoperi in bb2 un partener de joaca... cred ca iti este greu...

Mergi la inceput