BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
taty ana parca o descrii pe fiimea
cand se mai face asa la fatza ridic o si suflai in fata asa usor
pai daca zici k fornaie asa consulta si tu un dr. nu stiu ce sa zic sa dea dzeu sa nu aiba nimic
mie dr mi a zis k a facut viroza din aer si de la tampita asta de vreme, acum 40 de grade si maine 20. cu toate k a fost bine imbracata
eu ma gandesc sa ii cumpar un leagan balasoar , poate poate se mai calmeaza
apropo de cand incep bebeii sa urmeasca cu okii spre ex degetul deasupra lor?
si inca ceva cand se duce linia aceea neagra dupa burta?cazici k am varsat tempera e burta
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
R.Cata spune:
Ale, mie nici acum nu mi s-a dus. Am facut azi 2 luni de la nastere. Cred ca asa ramanem cu linia aia.
Si noi avem un balansor....dar mai mult de 10 minute nu sta in el. Si asta cd e calma. Cd e agitata nici nu are rost sa o pun acolo, ca mai rau se enerveaza
Si noi am avut iar mucisori, dar nu i-am dat nimic. Am mai aspirat-o in nasuc, ca sa n-o deranjeze asa rau. Temperatura nu avea...asa ca nu avea rost sa-i dau medicamente
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
TEUTA2 spune:
Bine v-am gasit,dragele mele!
Am ajuns si noi acasa sambata si avem program de noapte care sper sa devina in scurt timp ,de zi.
Uau,se termina odiseea si eu nu am reusit sa multumesc tuturor celor care mi-au devenit prietene: cris 09
T_Ioana
dana81
veronicach
cusa
beluistef
reallaura
r ocsy
alinutzaa
arturicii
maribell
vivela
Vreau si eu sa urez bun venit si sa creasca mari bebelusilor care au venit pe lume in ultima perioada si le urez mamicilor lor sa fie mandre de ei si sa-i creasca usor!
Revin si eu cu ceva fotografii si povestea nasterii imediat cum ma simt mai bine.
Va pup si sunt bucuroasa ca v-am intalnit!
Teodora,mamica de doi nazdravani:Tudor si Radu
TEO 38+
aleesicoo spune:
am inteles k se va duce in timp aceea linie
mie mia dat dr homeopate
adik oscilo si picaturi ophtamesone, sa prevenim aparitia si la plamani ceva sa nu se agraveze
trb este k nu are muci
se aude ca si cum ar avea 1kg dar pauza nu sunt
acum park nu se mai aude asa rau
dar pana acum 2 zile zici k sforaia un barbat nu un copil de nici o luna
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Ale, mie nici acum nu mi s-a dus. Am facut azi 2 luni de la nastere. Cred ca asa ramanem cu linia aia. Si noi avem un balansor....dar mai mult de 10 minute nu sta in el. Si asta cd e calma. Cd e agitata nici nu are rost sa o pun acolo, ca mai rau se enerveaza Si noi am avut iar mucisori, dar nu i-am dat nimic. Am mai aspirat-o in nasuc, ca sa n-o deranjeze asa rau. Temperatura nu avea...asa ca nu avea rost sa-i dau medicamente www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca |
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Onana spune:
Se pare ca eu sunt "una" din cele care zicea ca debridat e medicament; desigur, si sab simplex sau espumisan, etc sunt medicamente insa substanta continuta de ele se elimina total din organism, cel putin asa imi explica mie pediatrul.
Daca am zis ceva, am zis sa ajut, insa poate ar fi mai bine sa tac...
Iubirisca spune:
Am tot citit pe net despre constipatie stiu ca nu e ok ca o ajut cu supozitor, dar daca o las se face caca tare la inceput si o doare foarte tare, apoi iese caca mai moale.Pediatra mi-a zis sa-i fac laptele cu musetel dar nu functioneaza.Multi ai zis ca la diversificare se va regla dar mai e mult pana atunci.Nu stiu ce sa fac sa o ajut.
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Se pare ca eu sunt "una" din cele care zicea ca debridat e medicament; desigur, si sab simplex sau espumisan, etc sunt medicamente insa substanta continuta de ele se elimina total din organism, cel putin asa imi explica mie pediatrul. Daca am zis ceva, am zis sa ajut, insa poate ar fi mai bine sa tac... Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Onana, scumpa, cred ca exprimarea nu a fost cea mai fericita dar nu a fost zis cu rautate
sa "vorbim" in scris este foarte dificil pentru ca nu putem auzi tonul vocii, simti caldura din glas, etc
cred ca toate parerile sunt importante si chiar daca ele sunt divergente conflictul nu este necesar
este normal sa fim un pic patimase caci minunile astea mici scot instinctele naturale din noi
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Madamar spune:
bun gasit fetele!
LIPSIM MOTIVAT DE VREO 2 ZILE - miine avem botezul si mai dereticam una-alta: noroc cu sotz si bunica ancorata in realitate.
Ne-am cumparat din colectia Violet a Andreei Marin pantalon si camasa pt botez si am constatat din nou ca e curata discriminare cind e vorba de baietei! Asta e tot ce am gasit, nimic in plus! Si cu ploile astea... nu stiu cum sa completez garderoba copilului!!!
Am sms-it-o pe Mira, care a promis sa intre si ea pe la noi. motivata si lipsa ei de bebe+sesiune! - eu nu ma vad facind fata cu de toate, dar e drept, nici la fel de tinara nu mai sunt!.
citesc sa va ajjung din urma si mai raspund - sper! depinde de mik minune din bratele mele ce acum doarme profund, insa nush pina cind.
Artu: cum faci tu, unde tii laptopul, de cu sabina pe burta reusesti sa stai pe net-k eu altfel decit cu ochii in tavan nu cunosc, k si pozitie!!!
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
Sabina, Sorana, sa va fie de bine concediile!
Corina, sorry pentru atitudinea sotului insa cred ca e pe fondul oboselii si a agitatiei cauzate de venirea bebelinei; de ce sa nu spunem ca e de vina poate si nepregatirea lui psihica pentru aceasta perioada mai grea - poate si ceva urme de gelozie!? Sunt insa convinsa ca tu vei trece peste micile rautati iar el va realiza ca aceasta necesitate care sta la baza trebuintelor micutei voastre trebuie satisfacuta indiferent de parerea lui sau a altora. sa ne spui din ce locatii ai achizitionat uleiurile, iar cel de masline poate fi din oricare, din comert? Ca auzeam pareri, ca nu e bun decit cel care e pentru prajit, ca prin fierbere la bain-marin sa reziste... Daca esti draguta da-ne detalii... Noi folosim banalul Bepanthene, nu are nici urma de iritatie insa pe linga faptul ca e preparat farmaceutic mai e si scump de nu-i adevarat si la inceput, in primele 2 saptamini de viata am dat gata un tub mare, nu stiu cum s-a intimplat (eu spun ca sotul folosea prea mult la schimbat de scutec).
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
veronicach spune:
Teuta bine ai revenit, ma simt onorata sa fiu pe acea "listuta" si nu stiu cum de merit onoarea insa iti multumesc
sa aveti zile si nopti linistite si sa va descoperiti incet..este absolut minunat sa fi mamica si lucrurile se schimba de la o zi la alta
de ieri am observat cum Matei se linisteste instant daca imi simte o mana pe corpul lui iar astazi vad ca persisita cu rasul lamamii, inca nu stie cum sa rada dar deschide gurita mare, mare
vivela sper ca aceasta perioada de gelozie sa se incheie cat de curand si tu sa gasesti metoda eficienta
sincer, dupa experienta voastra,am zis ca minim 4 ani las intre strumfi
taty_ana cand bebeii se agita intr-un mod necunoscut de noi pot fi deocheati, sa incerci sa ii zici Tatal Nostru de 3 ori
nikolett2445 ma bucur ca nasterea a fost o experienta frumoasa si ca micutza Antonia creste pe zice trece . Multa sanatate ii dorim si lui tatii sa scape de pietricele cat mai usor
ancutzicab multu de sfat
bilica ai o bebelina superba...dar cum am mai citit , din asa parinti frumosi doar o super bblina putea iesi
pentru hemoroizi eu nu folosesc supozitoare caci nu sunt recomandate in alaptat,am o crema pt hemoroizi si o alta crema apicola(ce nu e fix pt hemoroizi) am gasit-o recomandata tot pe acest forum...hemoroizii mei s-au retras mult fatza de dupa nastere si nu pot spune ca ii ingrijesc prea des
legat de os...cred ca ar trebui sa mergi la medic... eu cand erammica m-am lovit intr-un colt de scaun si sunt foarte sensibila in zona coccis uneori si atunci cand am scaun
deci nu cred ca iti imaginezi cred ca ar trebui sa verifici la doctor
fara legatura cu cazul tau
era o emisiune pe discovery despre boli si un tip avea mari hemoragii si dr tot ii spunea ca e de la hemoroizi pana a fost la un alt medic si s-a descoperit ca avea cancer de colon
uneori medicii dau prea repede un raspuns asa ca :verifica
r_ocsy viata uneori e teribil de nedreapta..asa ca trebuie sa ne bucuram cu ce avem si sa incercam sa ne protejam de realitate(nu sa o ignoram, dar sa ne protejam)
R.Cata multumim frumos , si Ilinca e o frumusete si ce poze frumoase i-a facut mamii
poti sa ii faci codite la ce parutz are
mamanati ma bucur ca sanuleste mai bine .Sa dea Dumnezue sa treci cu bine peste tot...imi pare rau de experienta urata de la dr
Madamar ..si eu tot in 2 sapt l-am terminat (probabil si eu am folosit prea mult) din pacate noua (adica doar lui Matei)ne-a aparut niste bubitze la fundulet, nu f extinse insa cum e vremea rece nu pot sa-l tin cu fundul uscat cum e recomandat
cred ca trec si eu pe ulei masline ca tot il tin in casa pe post de bibelou(extravirgin primit din italy)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010