BV Giorgia,roxanici,Eladea ! mai-iun2010(99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ancutzica, tu parca mi-ai recomandat-o pe dr. Negrea de la policlinica titan? v-ati inscris la ea? cum este, pare ok?
eu pana acum nu m-am invrednicit cu inscrierea copilului la medic de familie, si evident nu l-a vazut niciun alt dr in afara de cel din maternitate...dar vreau sa rezolv problema asta cat mai repede, sa stau eu linistita.
Damian pare ok, mananca toata ziua, face kk, apoi ii e foame si iar trebuie sa manance, mai si doarme uneori ...ieri a fost foarte agitat si el, a stat aproape toata ziua treaz si mai tot timpul la san, cum il puneam jos cum maraia si incepea sa planga. i-am dat si o suzeta, desi eu nu prea le agreez, a molfait-o un pic dar m-am gandit ca dau in alta belea, ca o scapa la 10 secunde si plangea sa i-o dau din nou. asa ca am renuntat, mai ales ca david a prins momentul sa i-o ia din gura si sa o mozoleasca si el putin .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Corinasmile, ce frumos sta Maria in sling!
Veronicach, sunt la primu bebe...dar eu nu cred ca-i ramane capul tuguiat. Capul se formeaza in timp. Stai linistita
Bilica, e o scumpete Surya....o sa rascoleasca multe inimi !
Anca16, eu am luat Galafor....dar beau si ceaipt stimuolarea lactatiei...cam doua cani pe zi...iar cd nu uit...chiar si mai mult. Acum iau Galactogil. Sincer, nu-mi dau seama cat ajuta. Dar macar pt psihic e de ajutor. Secretul e sa bei f multe lichide (apa, ceai, compot)...peste 3 litri pe zi. Eu nu reusesc de fiecare data. Dar macar incerc sa ating pragul asta.
Vivela, saracuta de tine prin ce treci tu!. Nici nu vreau sa-mi imaginez! Fii tare! ...o s-o scoti tu la capat si David va intelege ca va avea un partener de joaca in scurt timp!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

sorana, ce baiat mare ai, vrea sa-l prinda din urma pe fratior?

bilica, ti-am admirat si eu mandretea de fata, e foarte finuta , tati se vede ca e tare mandru .

corina, scumpa foc Mariuca . chiar asa, soparla aia era reala? cine a avut curajul sa puna mana pe ea? .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragelor!

Intru tare pe fuga, tre sa merg sa-mi caut o rochie pt ca am sambata nunta la care voi fi nasa si cea pe care contam nu ma mai cuprinde n-am slabit suficient s-o pot purta, asa ca aacum e musai sa gasesc ceva!

Anca, dar retele de cosmetioce bio de unde le stii?? Si eu ma intrb cand mai ai timp si de asta..

Bilica proctoglivenol e ff bun, aici sunt si niste servetele umede pt hemoroizi care-s ok, plus tratament cu detralex, dar daca alaptezi nu stiu daca e ok..

Vero, n-o sa iasa bb cu capul tuguiat, si eu imi faceam griji la Matei, dar e ok. Si Tudor doarme mai mult pe spate si cu capul pe-o parte, insa tre sa avem grija sa nu prefere o parte, atunci nu-i ok.

Iubirisca, si Tudor ia Nan1 HA, a fost constipat primele 3 saptamani, am incercat si cu ceai (baby calm) si cu Bonisan (cica ar ajuta), si stimulat cu termometru daca nu si nu, si apoi cu supozitor. Ce a dat la noi rezultate a fost Colief (picaturi care contin o enzima si descompun lactoza ca sa faca laptele mai usor de digerat), este anti colici dar la noi a functionat cu constipatia. E ff scump insa (80 ron) si nu-l poti folosi mai mult de 3 saptamani. Insa eu cred ca dupa prima luna se regleaza singur si tranzitul intestinal, daca nu, atunci mai e Debridat, insa e medicament, eu am preferat sa mai astept si s-a rezolvat de la sine.
Ah, spunea cineva ca exista un Nan care regleaza tranzitul; eu nu am vazut, dar ar putea ajuta, ma gandesc..
Cat despre Humana si Nan, Matei a fost pe Humana si tot constipat era.

Vivela, uff..imi pare rau de pb cu David..Din ce spuneai mai demult parea ca e ok si-l accepta pe Damian, dar probabil lucrurile s-au inrautatit pe parcurs. Nu ma pricep la sfaturi in zona asta, iti doresc doar muuulta rabdare si tact si sper sa depasiti rapid perioada asta

Trimit asta si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele
raportez o noapte de imi vine sa sar de la etaj.
cand sunt colici, cand sunt maraieli inutile care nu isi gasesc rostul dar se linisteste dak te plimbi cu ea in brate
deja nici eu nici mama nu mai putem
o manutza de copil ne a terminat
pana la nunta voi fi ca sageata albastra
deci cine vrea sa slabeasca mai rep o inchiriez eu pe pitik o sapt
taty_ana noi am ajuns duminik la spital pt k de o sapt era cam farnaita.
initial am zis ca nu am aspirat o eu bine in nasuc si au mai ramas"chiriasi" dar de fapt cineva vb lui artu ia fact cadou
ce s a intamplat la odiseea sept-oct?
fug k s a trezit scorpiutza

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele
cand sunt colici, cand sunt maraieli inutile care nu isi gasesc rostul dar se linisteste dak te plimbi cu ea in brate
initial am zis ca nu am aspirat o eu bine in nasuc si au mai ramas"chiriasi" dar de fapt cineva vb lui artu ia fact cadou

Buna ziua mamici!
Noi mai avem ceva drum de parcurs dar am intrat sa vad ce ma asteapta ca sunt la primul bebe si totul e nou si necunoscut.
Felicitari pentru comorile voastre!Abia o astept si eu pe a mea.
La noi in odisee, bebe David s-a nascut la 25 de saptamani ,a luptat 2 saptamani si 2 zile dar,din pacate,acum este ingeras ..suntem alaturi de mamica lui si ne rugam ca DD sa le dea putere sa mearga mai departe.

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

offf imi pare tare rau clarysa ii dea dzeu multa putere mamicii sa treaca peste aceasta tragedie
sarcina usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Intru si eu sa va spun ca suntem binisor. Cu sanul am mai rezolvat problema, procedurile care le-am facut chiar m-au ajutat. Acum sper sa fie OK si uterul meu, si sa nu fi ramas chiaguri de sange. Parca nu era deajuns ca nascusem acum 2 saptamani, trebuia si doamna doctorita sa-mi caute cu degetele prin uter chiagurile de sange, fara anestezie. Si daca trec cu bine si peste asta (adica fara chiuretaj), iar nu pot sa zic ca sunt linistitta. Bebelinei nu i se prinde buricasul. Ba mai mult, e si putin rosu. Maine chem pediatra s-o vada. Of, se tot tin toate lant. Tare as vrea sa am mai mult timp pentru forum, imi e tare dor de voi, de noutati.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice si Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele

ale si-a mea e fornaita mai ales cand urla fornaie de zici ca are nasul plin de muci insa am aspirat-o si nu prea a iesit mare lucru...
azi am vrut sa fac curat in casa...ti-ai gasit...cum se trezeste urla ca vrea in brate, cum o iau in brate parca are buton de oprire din urlat...am lasat-o un pic sa-si faca numarul cat am spalat 2 vase...s-a facut visinie la fatza si nu mai putea respira....are niste nervi in fund dumnezeule,nu pot sa cred cum un botz de om poate avea asa personalitate

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Neata fetelor, voi aveti probleme cu bebelusii cu caca, fetita mea nu face singura decat ajutata cu supozitor cu glicerina, eu din pacate nu mai am laptic si-i dau Nan 1.
Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog frumos sa o faceti.

Iubirisca, mamina fericita de Cristina Alexandra 04.06.10

a mea s-a constipat in spital,facea pietricele si chiar i-a scos o asist cu termometru kk,cand am ajuns acasa i-am dat si lapte de-a meu si facea ok,acum am ramas si eu fara laptic si-i dau nan1 insa ii dau si debridat pt colici ca altceva nu functioneaza si asta la recomandarea dr...de la debridat imi face ff bine o data la 2 zile,mult si moale....mie mi-a zis sa-i dau inainte de masa cu 10-15min 1ml de 3 ori pe zi alternant adica o masa da una nu....unii zic ca-i medicament....parca sab simplex si toate celelalte nu sunt...oricum nu-mi bat capul cu asta

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput