FIV 276
Raspunsuri - Pagina 8
Sheritra spune:
Aa nascut Carla2008!!!!!!!!1
--------------------------------------------------------------------------------
Carla 2008 09:03AM:
Va saluta Carla Maria si Matteo Cristian cu 2500 si 2680 gr, apgar nu stiu inca. Baietelul e ajutat putin sa respire, in rest totul e ok. Pe mine ma doare burtica rau si inca sunt ametita. Mi-a adus fetita si am tinut-o pe piept! am innebunit de fericire!
Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
Ioanatugs spune:
Carla2008 felicitari, sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei!
Sheritra nastere usoara iubita si abia astept si mesajul tau fericit! Asa ca bag la inaintere
Oria77 e normal sa-ti intarzie menstra de la Difereline, stai linistita. Dar de ce ti-a dat Difereline daca faci FIV pe natural? Eu fac FIV pe natural fara nici o inhibare si nici o stimulare.
Adhnana spune:
Carla_2008 felicitari pentru bebei! Sa creasca mari si sanatosi!
Bey Sheri m-au luat niste emotii de parca as naste eu. Iti tin pumnii sa fie totul perfect si asteptam vesti cat de curand
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 11+
broscuta7 spune:
Balanta, ai PM . Multumesc!
Ioanatugs, ce mai faci? Vrei sa incerci luna aceasta un FIV pe natural? Si eu. Ma duc pe 16 la giuli.Dar ma gandeam daca nu ar fi bine sa iau niste ova-mit(desi profu nu mi-a dat nimic). Ce zici, ar putea sa-mi influenteze negativ ovulatia???Eu vreau sa fiu sigura ca o sa fie un folicul pe acolo sa ma cu ce incerca, si reusi .....
Sa ne ajute Doamne Doamne pe toate fetele!
brunadria spune:
carla sa ti traiasca puiutii si sa titi fericiti!
sheri nastere usoara! ce repede a trecut timpul , parca acuma ne anuntai ca esti gravi
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Sheritra spune:
Multumim mult, asa e, acum mi se pare si mie ca a trecut repede, dar per general a trecut f greu, am avut morcovu in in permanenta , cred ca o sa-i duc dorul cand mi l-o scoate Profu !
Vin maine cu mesaje ce si cum toata gasca de fete inimoase si multe multe reusite .
Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
BuburuzaL spune:
Felicitari Carla!!! Sa creasca bebeii mari, frmosi si sanatosi si sa va aduca bucurii!!! Iar tu sa te refaci cat mai repede!
Sheri, parca ma apuca si pe mine emotiile cand ma gandesc...Oricum, maine sunt cu ganndul la tine! Sa fie intr-un ceas bun!!!
Bruni bine faci draguta ce te pregatesti incet! Acum este randul tau sa preiei stafeta, ca incet incet ne cam inputinam pe la gravidute...Asa ca, te astept acolo! Noi suntem bine, asteptam concediul sa ne mai odihnim ca se cam descarca bateriile!Pup
Cata pe unde esti? Ce-i cu abssenta asta asa lunga si nemotivata? Sunt curioasa ce mai faci!Pup
Numai bine tuturor si multa multa bafta! Sa ajute DD sa reusiti!
------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
Oria77 spune:
Sheritra, asta da exemplu motivational! Multa sanatate tie si piticilor, asteptam vesti cu sufletul la gura!
Ioanatugs multumesc! Orice sfat, orice vorba buna ca e in regula ce se intampla si nu e decat mintea mea razna, e de mare ajutor! Am un FSH care galopant de la inceputul anului, probabil asta ar fi. De aici lipsa anticonceptionalelor plus o menstra ceas de 28 de zile.
La 4 zile intarziere, am vagi semne. Fetelor, eu am o rezistenta crescuta la durere dar azi mi s-au taiat genunchii din cauza ovarului stang si-am bocit pe gresia din baie pana n-am stiut de mine, la ce naiba mi-o fi trebuit FIV... Acum ca e putin mai domolita durerea, sper din sufletul peste 9 luni sa vad si eu bestiutele care ma fac sa trec prin toate astea! Asta e, fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Am fost si eu la dna Uscatescu, sunt cu toate valorile pe limita inferioara dar nimic sub si nici anomalii, se pare - avand caz de tromboflebita in familie, se impunea sa merg. Referitor la dna doctor si Viorica eu am avut o surpriza extraordinar de placuta, m-au incurajat si au venit cu o caruta de sfaturi si glume! Eram pregatita pt ce e mai rau, m-am simtit vinovata ca m-am dus cu alte ganduri...
brunadria spune:
buburuza cum te simti draga mea..
lasa vin si eu la odisee cat de repede sunt sigura..
cate saptamani ai?
sheri sunt emotionata cand ma gandesc la bebelinele tale, sa treci cu bine peste toate, sa fiti sanatoase si fericite..nastere usoara !
brunadria spune:
ioana esti in actiune acuma? sau cand faci fiv ul?
bafta fata draga, sa ti ajute d zeu !
bytzi pe unde umbli? ce ai mai facut? nu te am vazut de mult..