FIV 276

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IOANATUGSeu sunt foarte obosita psihic.Cu toate ca am o fata care ma ajuta,de o saptamana sunten in Delta si nu reusesc sa le fac un programUnul,plange altul doarme ,mancarea nu le mai ajungesi tot asa.Sunt grasi ,sanatosi,frumosi,alintati ,iar Sophiei i-au dat primii dintisori.
Ioana iti doresc sa treci si tu prin toate astea pentru ca in final uiti de oboseala si esti fericit cand ii vezi razand si cu manutele intinse.
Astept vesti bune de la tine

MULT SUCCES TUTUROR FETELOr!!!!

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

Cocolyso felicitari din toata inima! Ma bucur tare mult ca ai reusit! Iti doresc sarcina usoara si bebe/i sanatos/i

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 11+

Adhnana ma bucur mult ca urmaresti "din umbra", ca participi inca la trairile noastre si iti doresc si tie MULTA SANATATE SI O SARCINA FARA PROBLEME !
COCOLYSO, FELICITARI !!!!!!!SI SA AI GRIJA DE SARCINA, SA FACI TOATE TESTELE CERUTE DE MEDIC SI SA CAUTI SA AFLI CEL PUTIN DIN 2 SURSE CE INVESTIGATII E BINE SA FACI!
VA PUPA INDRA, CEA INCA ...TRISTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

coco felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Scuze Broscuta7, ca intru asa direct. Am si eu o intrebare: la dr. Uscatescu ai facut analizele sau te-ai dus cu ele facute? Ca eu le-am facut, par a fi in limite, i le-am trimis pe mail si mi-a zis decat ok V. Eu am facut ET si FET cu blastocisti la Sibiu, rezultate negative. As mai avea 2 embrioni, dar mi-e teama de un nou esec. Am facut analizele de trombofilie si anticorpii antifosfolipidici la Synevo. Bafta in continuare si sa ne ajute DD sa ne implinim visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

indra03 multumesc mult pentru urari! Si tie iti doresc numai bine si mult succes!
Normal ca va urmaresc si ma bucur de fiecare reusita si ma intristez pentru fiecare esec. Sunt convinsa ca fiecare va reusi la un moment dat. Numai ca trebuie sa stam la rand. Cocolyso era prima persoana care ma felicita in urma cu 3 ani cand am reusit primul FIV si iata ca azi traieste si ea acest sentiment minunat.
Nu va pierdeti speranta!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Dragelor va multumesc mult tuturor pt felicitari!
Va doresc sarcina usoara, bebelusi sanatosi si fetelor in asteptare curaj si forta de a continua.
Ma simt de parca nici nu ar fi vorba de mine!
Adhnana ma emotionezi foarte tare;sa iit traiesca cei mici si sa fiti toti sanatosi
Incep sa ma bucur dar sunt rezervata totusi, pt ca am niste firisoare maronii (nu tot timpul dar in fiecare zi), secretie rozalie mai inchisa uneori pe hartie, nu curge pe tampon insa e destul sa nu pot fi linistita.
Am un tratament de sustinere complex (800 mg utrog/zi, progesteron injectabil), si tot suportul celor de la Biogenesis unde am facut fiv.
Posibil vreum hematom sau embrion care se elimina, cauzele pot fi f multe insa ii multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt darul primit.
Nu imi vine sa cred ca scriu despre mine

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor stiti cumva daca eu am inceput tratamentul cu marvelon pt Fiv de 17 zile, dar intre timp am repetat cultura din col si a iesit iar un enterecoc prezent, dr o sa ma amane cu FIV-ul pana cand o sa scap de acest brontozaur? SSi cat? Vreau sa va spun ca sunt la al doilea tratament pt el si nici nu credeam ca nu voi scapa de el.
Sunt foarte trista cand ma gandesc ca maine o sa-mi spuna dr ca trebuie sa opresc totul.
Offfffff!!!!!!
Nu stiu ce sa mai zic. I-am trimis mail d-lui dr si maine o sa primesc verdictul. Oare pot sa fac doua luni la rand inhibare cu marvelon, in acelasi timp un alt tratament pt enterococ si in auguast FIV-ul. Nu stiu, parca a picat cerul pe mine.
Voi ce parere aveti? O sa ma amane, nu?

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Daria76 ai un P.M.
Iti multumesc foarte mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna fetelor,
Daria, eu am avut o parte din analize facute, dar cand m-am dus la Uscatescu mi le-a repetat, am stat pana la aflarea rezultatelor si mi-a dat tratament, cu toate ca au iesit bune si la Fundeni, chiar mai bune decat prima data, cand le-am facut la Bios, acum cateva luni bune. Te rog frumos, poti sa-mi dai si mie pe PM adresa de mail a dr. Uscatescu? Vreau sa o intreb daca am inteles bine cu analiza de betahcg la 3 zile dupa ET..., ca sunt intr-o ceatza totala
Multumesc si multa bafta in continuare
Nu ai de ce sa iti ceri scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

coco felicitari

Mirela cum te mai simti? Ce fac sambureii? Au trecut greturile?...In cate saptamani esti acum?

Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin

AMR -3

Mergi la inceput