FIV 276

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor am fost la profu ieri...puiul meu creste si e bine..am 10 saptamani ,dupa socoteala mea erau 9dar profu mi-a scris pe echo 10 sapt..mai merg pe 29 la 13 sapt ca apoi intra in concediu
va pup si va astept pe toate burticoase
cocolysoam avut dreptate cu feeling-ul meu nu?

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Sheritra, iti doresc nastere usoara si copii sanatosi!
Carla2008, FELICITARI! si sa te refaci cat de repede ca sa ai grija cum spui tu, de "inimioarele" tale.
Angieangie, ma bucur ca Dl Big M a gasit totul bine, si ca mai revii inca odata la Buc. pana cand intra dansul in concediu. Tu cum te simti acum, la ~10 sapt.; ai mai avut probleme ? Sa ai mare grija de voi !

VA PE TOATE FETELE SI VA DORESC DIN SUFLET MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

indra03multumesc ma simt supeeeeeeeeerrrrrrr..mi-e foame toata ziua,nu am greturi Doamne ajuta!sunt mai linistita ca am fost la el..

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Angi, draga mea ma bucur sa aud de bine.Si trece repede timpul..deja 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buburuzule - sunt aici .Te pup cu drag.

Sheri - Doamne ajuta, te asteptam cu vesti. Bune!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Angi, draga mea ma bucur sa aud de bine.Si trece repede timpul..deja 10 saptamani!

pup cu drag...tu ai vb la spital?cand faci fet?

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Daria76 ai un PM .
Angieangie, pofta buna si ai mare noroc ca ai la dispozitie o vara si o toamna in care poti sa te alimentezi cu legume si fructe mai "sanatoase".
VA SI VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

indra03multumesc din suflet ca te gandesti la mine..sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca si tie dorinta..si tuturor fetelor care isi doresc

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sheri suntem cu gandul la tine..
asteptam vesti bune
angie ai grija de burtica..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor va rog frumos sa ma scuzati ca am intrat asa de brusc la acest subiect. Dar si eu sunt o aspiranta la bebe de ceva vreme si as vrea sa-mi spuneti daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ce ma sfatuiti sa fac.
Eu sunt inaintea primului FIV, mai am de luat pana duminica marvelonul, dar repetand analiza din col in aceasta perioada, am constatat ca nu am reusit sa scap de un enterococ. Dr mi-a dat sa fac de saptamana viitoare 10 zile de antibiotic pt el si il opresc cam cu 4 zile inainte de punctie. El a zis ca nu este nicio problema daca iau pastilele inainte si pe perioda stimularii.
In trebarea mea este daca in urma antibioticelor se va pierde din calitatea ovocitelor si nr lor.
Si sotul trebuie sa faca tratamentul, dar din pacate FIV-ul il fac cu donor.
FIV-ul il fac la Sibiu. Voi ce parere aveti. Sa cer eu intreruperea tratamentului si sa mai astept, desi mi-am pus mari sperante in aceasta incercare. Va multumesc!

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput