FIV 276

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

vis felicitari din suflet
sa dea DD sa fie pana la capat de data asta

+12bis cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

visse o mare bucurie ..stai linistita si ai sa vezi ca totul va fi bine de data asta..ne bucuram enorm de fiecare data cand se anunta o graviduta..sa fie lipiciosi si sa stea cumintei sau cuminte pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc, fetele. am fost un pic in parc..mi-au spus la giulesti sa nu mai repet beta la 48 h, ptr ca valoarea e foarte mare. ce-i drept la sarcina oprita in evolutie, beta se dublase si la 48 si la 72h.si la ce folos?asa ca , n-o sa-l mai repet.ma las pe mana eco de sapt viitoare.noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna fetelor..am vrut sa ma eschivez initial ,apoi m-am gandit ca nu e corect:noi suntem aici la bine si la rau.noi alegem dc sa fim in spatele calculatorului sau in fata.deci..dupa ce am facut un test vineri seara si era cu a 2-a liniuta pala,- sincer am crezut ca era stricat, l-am repetat sambata, iar azi finalul..beta~ 320 .
ieri am avut dureri de burta,pelvine, aceleasi pe care le-am avut la fiecare sarcina a mea,au cedat la no-spa,azi noapte la 2, m-au trezit iar ,au cedat la supozitor..azi mi-a fost bine, dar culmea ca,telefonul de la giulesti nu mai venea..
mi-e frica,dar show-ul a inceput. si.."must go on"off..ma repet, dupa extrauterina, avort si sarcina oprita in evolutie, mi se pare ca un test pozitiv e doar un pas mic.urmeaza zile si saptamani pline de suspans,de temeri. dar clar, e un pas , fara de care nu se poate.asa ca, in alt colt al sufletului meu, ma bucur.dar mai in liniste ca datile trecute, ca sa nu sperii soarta

vai draga de tine..desi sunt noua aici printre voi sa stii ca traiesc totul alaturi de voi la intensitate maxima si cred ca esti in culmea fericirii, desi temerile sunt mari..dar gata! trebuie sa le lasi deoparte si sa lupti pt sarcina asta, nimic nu iti va mai sra in cale de data asta si vei fi mamica..asta trebuie sa fie singurul tau gand! felicitari din ot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Viss, felicitari din tot sufletul!!Sarcina usoara, bebe/i sanatosi! Lasa gandurile negre in urma si fii optimista. De data asta nu mai are ce sa se intample nimic rau, va fi bine pana la capat.
Cand poti, te rog sa ne spui si noua ce tratamentt de sustinere ai si cine ti l-a dat.

Mergi la inceput

Viss, felicitari din tot sufletul!!Sarcina usoara, bebe/i sanatosi! Lasa gandurile negre in urma si fii optimista. De data asta nu mai are ce sa se intample nimic rau, va fi bine pana la capat.
Cand poti, te rog sa ne spui si noua ce tratament de sustinere ai si cine ti l-a dat.

Mergi la inceput

Iertati-ma fetelor, am trimis mesajul de doua ori
Indra ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

viss felicitari!!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

vissfelicitari!!! Trebuie sa fie bine de data asta!

Am fost si eu azi dimineata la prof Marinescu si m-a programat la cerclaj. Nu sunt probleme dar am insistat sa-mi faca pentru ca i-am spus ca nu am nici o sansa sa am o viata linistita si sa stau numai in pat pana la nastere.
Asa ca marti pe 27 ma prezint la spital.

Va pup si va doresc o zi buna!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 13+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vissfelicitarisa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu..si cum vrem toate de fapt
Adhnanajoi vin si eu la profu...abia astept nu mai trec zilele mai repede..numai el ma linisteste
bafta multa si stai cumnite
pup toate fetele

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput