FIV 276

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

vissfelicitarisa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu..si cum vrem toate de fapt
Adhnanajoi vin si eu la profu...abia astept nu mai trec zilele mai repede..numai el ma linisteste
bafta multa si stai cumnite
pup toate fetele

Si eu am acelasi sentiment de liniste cand merg la prof. Era si destul de liber azi. Cand o sa mergi tu chiar nu o sa mai fie nimeni la ecograf ca incheie procedurile.
Am vb de concediu chiar cu dansul si mi-a spus sa nu-mi fac griji, ca se revolva. oricum primesc 2 saptamani pentru cerclaj, asa ca e exact cat vreau eu.
Te pup si te asteptam cu vesti

Apropos...nu face nimeni capitol nou? Eu nu am facut niciodata si sunt sigura ca-mi prind urechile

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 13+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Fetelor va ajutati-ma si pe mine cu o parere: din ziua 21 am inceput inhibarea cu Decapeptyl 0.1 mg/zi si azi am deja 10 zile de inhibare, iar CM-ul nu a mai aparut. Este normal? Trebuia sa vina? Ati mai experimentat asa ceva?
Maine trebuie sa fac analiza Estradiol si de poimaine ar fi trebuit sa incep stimularea.
Si mai ceva: ma dor ovarele e normal? inca n-am inceput stimularea...
E adevarat ca inainte cu o zi sa incep inhibarea am facut punctie la ovare pt 2 chistulete hemoragice de la stimularea trecuta si care nu se resorbisera. Offf....cate intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anais74

Fetelor va ajutati-ma si pe mine cu o parere: din ziua 21 am inceput inhibarea cu Decapeptyl 0.1 mg/zi si azi am deja 10 zile de inhibare, iar CM-ul nu a mai aparut. Este normal? Trebuia sa vina? Ati mai experimentat asa ceva?
Maine trebuie sa fac analiza Estradiol si de poimaine ar fi trebuit sa incep stimularea.
Si mai ceva: ma dor ovarele e normal? inca n-am inceput stimularea...
E adevarat ca inainte cu o zi sa incep inhibarea am facut punctie la ovare pt 2 chistulete hemoragice de la stimularea trecuta si care nu se resorbisera. Offf....cate intrebari...

poate sa intarzie din cauza tratamentului..nu-ti face griji e normal..
pai din cauza punctiei te dor ovarele..stai linistita si gandeste-te ca va fi bine
bafta

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

angieangie, nu vad mesajul tau

Mergi la inceput

angieangie scuze, acum l-am vazut. Multumesc!!! Deci, trebuie sa vina ... OK!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

anais 74cu placeresi eu am patit la fel la inhibare..mi-a venit la 34 zileasa ca stai linistitamai ai putin si vei fi mamica

Angie+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dat fiind ca nimeni nu face capitol nou ca sa puteti modifica listele,
poftiti aici:
FIV277

Mergi la inceput