FIV 276

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Iubitika, da la Marinescu sunt. Nu mi-a spus care ar fi cauza lipsei ovocitului, dar probabil nu stie nici el. A spus decat, dezamagit:" Mmmda, am vazut despre ce e vorba. Facem in toamna cu stimulare"
Nu vreau sa te superi pe mine si s-ar putea sa vorbesc prostii, dar nu stiu daca chisturile endoemtriozice pot fi scoase la punctie. Sau poate depinde de marimea lor???? Eu am avut de 4 cm si le-am sos prin laparo. Daca el ti-a propus metoda asta, inseamna ca stie ce face. Si eu am mare incredere in el, mai ales ca la mine urmeaza FIV 4 si sa auzim de bine

Broscuta stiu cum e cu chisturile astea...am facut si eu o laparo la dansul iar inainte de asta mi-a mai facut o punctie si a reusit..a propus varianta asta pentru a evita operatia, chiar daca ar fi probabil o solutie pe termen scurt...dupa punctie si eu sper sa incep stimularea si apoi poate sa incercam natural sau o inseminare si apoi fiv
mult succes pt la toamna! sa vina boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bafta multa fetelor! Sa fie cati mai multi beblusi draguti prin jur de la voi toate!
Sunteti atat de nemaipomenite, in 2 zile am primit Progesteron injectabil cat sa stau linistita pana la 1 luna... apoi mai vedem, macar sa ajungem acolo!
Acum mai am o intrebare: stie cineva cum sa gasesc Femibion in Romania? Mereu am intrebari

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Bafta multa fetelor! Sa fie cati mai multi beblusi draguti prin jur de la voi toate!
Sunteti atat de nemaipomenite, in 2 zile am primit Progesteron injectabil cat sa stau linistita pana la 1 luna... apoi mai vedem, macar sa ajungem acolo!
Acum mai am o intrebare: stie cineva cum sa gasesc Femibion in Romania? Mereu am intrebari

Pisuc Mic

eu stiu ca nu se gasestein romania..mie mi-a luat cineva din germania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

pisucmicmai intra si pe alte forumuri si lasa mesajul poate gasesti acolo..la toate fetele care fac fiv
bafta multa

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Femibion am comandat de pe un site din Germania (ai link pe prima pagina de la Trombofilie). L-au livrat in Romania in 7 zile. Cutia cu 60 de pastile e cam 2.3 mil. Pretul e la jumatate in Ungaria. Poate gasesti pe cineva sa ti-l aduca de acolo. Bafta multa!

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Angi sta strengarest ecu degetul in gurita.Ce frumos si astept vesti din 29 poate iti arata si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Multumesc mult fetelor ,sunteti niste dragute,sper sa fie multe si de buna calitate ca sa am ce imparti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor..am vrut sa ma eschivez initial ,apoi m-am gandit ca nu e corect:noi suntem aici la bine si la rau.noi alegem dc sa fim in spatele calculatorului sau in fata.deci..dupa ce am facut un test vineri seara si era cu a 2-a liniuta pala,- sincer am crezut ca era stricat, l-am repetat sambata, iar azi finalul..beta~ 320 .
ieri am avut dureri de burta,pelvine, aceleasi pe care le-am avut la fiecare sarcina a mea,au cedat la no-spa,azi noapte la 2, m-au trezit iar ,au cedat la supozitor..azi mi-a fost bine, dar culmea ca,telefonul de la giulesti nu mai venea..
mi-e frica,dar show-ul a inceput. si.."must go on"off..ma repet, dupa extrauterina, avort si sarcina oprita in evolutie, mi se pare ca un test pozitiv e doar un pas mic.urmeaza zile si saptamani pline de suspans,de temeri. dar clar, e un pas , fara de care nu se poate.asa ca, in alt colt al sufletului meu, ma bucur.dar mai in liniste ca datile trecute, ca sa nu sperii soarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Viss ma bucur din suflet pentru tine!!
Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Stiam ca vrei sa faci FIV, dar nu stiam cand.Un pic mai devreme citeam mesajul tau cu cati embrionasi ai pus...si cand am vazut ca era din 8 iulie ma gandeam ca trebuie sa fi aflat deja:)
Iti tim pumnii sa fie cu noroc de data asta.
Sarcina usoara si la termen!!!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Viss, si felicitari!!! Nu te stresa,va fi bine!Beta este mare si asta e de bine.Ma bucur cand mai apare o graviduta...Abia astept sa ne povestesti de bebel/bebei

Mergi la inceput