FIV 276

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor, am fost si eu sambata la punctie si foliculul in care aveam cat de cat sperante nu avea ovocit. Parte buna a punctiei a fost ca mi-a scos profu foliculii restanti (care imi dadeau dureri din cand in cand) si niste chistulete mici. A fost cu anestezie locala si pot spune ca fost foarte suportabil. Am discutat de analize si din septembrie ne programam iarasi la un fiv. Intre timp am hotarat ca o sa repet o parte din analize, chiar daca nu mi-a spus.
Jos palaria pentru prof!Aaa, si era mai dezamagit ca mine cand am fost anuntati ca nu e nimic.
Asa ca, fetelor o sa va urmaresc cu mare drag, o sa va tin pumnii la toate si o sa ma rog sa treaca timpul mai repede. si o saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Broscuta mea draga, imi pare tare rau ca te-a dezamagit foliculul in care ne pusesem atata speranta !
Eu vreau sa ramai pana in toamna, aici cu , si sa iti aduc aminte de exprimarea mea din zilele trecute, care imi doresc sa fie valabila si pentru noi:
TOAMNA SE NUMARA BOBOCII !
Imi pare bine ca interventia a avut si efect benefic pentru tine !
ITI DORESC MULTA SANATATE !
TE PUP !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Broscuta7 nu fi dezamagita o sa rasara pana la urma soarele si pe starda noastra!

toate fetele am intrat asa intr-o fuga, dar i-am scris broscutei pt ca am vrut sa o incurajez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Imi pare rau ca folicolul era gol. Dar te asteptam pana in toamna ,noi vom fi aici indiferent de rezultatele noastre,stam aici pana pleaca si ultima fata.....eu incep vineri injectatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

viss. ce faci tu? esti asa de tacuta! si Doamne ajuta la un beta pozitiv!
Angi, Mosulik.

Mergi la inceput

Monaramona, bafta multa de tot sa faci oute de calitate!!!
Viss, parca azi e ziua cea mare, nu?? Iti tin pumnii si ma gandesc la tine!
Fetelor, va multumesc pentru sustinere si pentru gandurile bune!!Sa ne ajute Dumnezeu pentru toate! Eu sunt convinsa ca o sa reusim, numai ca unele trebuie sa ne chinuim mai mult, dar si rasplata o sa fie pe masura
Eu ma gandeam sa incerc o programare la prof la cabinet si i-as propune sa incepem tratamentul la sf lui august, iar daca e de acord procedura sa o facem in spital (din motive financiare). Incerc, ca nu am ce sa pierd, iar daca nu e de acord de pe 6 sept o sa ma programez la spital.
As vrea sa-mi fac TSH, T3 si T4, dar nu stiu daca se fac intr-o anumita zi a cm-ului? Ma puteti ajuta?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

visste asteptam cu vesti minunate
monaramona bafta multa la oute de calitate maxima
broscuta7imi place optimismul tau..esti o invingatoare..mult noroc
anda82draga mea te sarut cu dor..noi in dimineata asta avem greturi rau...dureri de cap catevadar bb e bine..la ultimul echo statea cu degetul in gurita
mosulikcuscra...ce faci?
va sarut pe toate si baftaaaaaaaaaa

Angie+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Fetelor, am fost si eu sambata la punctie si foliculul in care aveam cat de cat sperante nu avea ovocit. Parte buna a punctiei a fost ca mi-a scos profu foliculii restanti (care imi dadeau dureri din cand in cand) si niste chistulete mici. A fost cu anestezie locala si pot spune ca fost foarte suportabil. Am discutat de analize si din septembrie ne programam iarasi la un fiv. Intre timp am hotarat ca o sa repet o parte din analize, chiar daca nu mi-a spus.
Jos palaria pentru prof!Aaa, si era mai dezamagit ca mine cand am fost anuntati ca nu e nimic.
Asa ca, fetelor o sa va urmaresc cu mare drag, o sa va tin pumnii la toate si o sa ma rog sa treaca timpul mai repede. si o saptamana frumoasa va doresc!

Broscuta hai capul sus! nu a fost luna asta dar in curand va fi ...mergi la marinescu? el este doctorul meu si am mare incredere in el..
dar ai intrebat care ar putea fi cauza? de ce nu a fost ovocit luna asta? si pe mine ma chinuie gandurile astea, eu luna trecuta de exemplu nici nu am avut foli..mi-a zis ca nu a putut sa cresca din cauza chisturilor endometriozice pe care le am..
sapt viitoare merg si eu pt punctie ca sa imi sparga chisturile alea sa vedem dc pe urma ovulez
Doamne ajuta sa vina o toamna frumoasa cu multi bobocei in burtici!

Mergi la inceput

Iubitika, da la Marinescu sunt. Nu mi-a spus care ar fi cauza lipsei ovocitului, dar probabil nu stie nici el. A spus decat, dezamagit:" Mmmda, am vazut despre ce e vorba. Facem in toamna cu stimulare"
Nu vreau sa te superi pe mine si s-ar putea sa vorbesc prostii, dar nu stiu daca chisturile endoemtriozice pot fi scoase la punctie. Sau poate depinde de marimea lor???? Eu am avut de 4 cm si le-am sos prin laparo. Daca el ti-a propus metoda asta, inseamna ca stie ce face. Si eu am mare incredere in el, mai ales ca la mine urmeaza FIV 4 si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Broscuta ai un PM !

Mergi la inceput