FIV 276
Raspunsuri - Pagina 25
monaramona spune:
Eu sunt plecata la un pescuit.am si prins un pastravior,asa ca sa mai uit de fivul asta ca cu cat ma apropri mai tare cu atat ma gandesc mai mult.dar binenteles nici aici nu pot sta departe de voi.....broscuta te astept cu vesti.....viss ma bucur ca esti bine.....va pup fetelor de pe barca .pa
angieangie spune:
monaramonaspor la pescuit..foarte bine ca ai iesit..te mai destinzi..si vii cu forte noi
pup si te asteptam cu drag
Angie+11
Sheritra spune:
Oria, Denisa, Anda, Yarrina, Indra, Buburuza, Broscuta, va pup pe toate si multa bafta! Buburuzo, mergi pe mana Profului ca stie el ce face. Endo e beton.
Adhnana, felicitari pt pereche, deci vei avea si o pasarica mititica, multa sanatate tuturor!
Angie, Mirela2, sarcina cuminte pana la capat, sa va menajsti cat poti!
Moshulic, hai ca mai ai si tu un pic si intri in trim III, ai pregatit patut, carut?
Hopa, pe cine am mai vazut, Tulceanca de Iana Mari, ce mai faci mamico? Ce fac copilasii?
Ioana , sunt cu ochii pe tine, baft amulta la naturel!
Ce vreau sa mai spun este ca aceasta experienta ma va urma toata viata, si oricate greutati voi avea de acum inainte, oricate suparari, imi va fi destul sa deschid forumul ca sa-mi aduc aminte cat de grea a fost lupta si ce norocoasa sunt, imi voi incarca bateriile instantaneu!
mirela2 spune:
buna
am fost ieri la eco, cu catel cu purcel, sotul si mamaie (mama mea)
bebei sunt superbi
unul e baietel, are un nasuc
al doilea, o zvarluga ne a aratat fundul si atat
au 65 de grame
shery unde s pozele cu prinesele????
pupi fetelor
+12 cu si
brunadria spune:
sheri sa ti traiasca printesele, frumoase nume
mirela felicitari pt baietel si surpriza, poate ai pereche
dragaica sunt cu gandul la tine..pe cand ziua cea mare?
zuzabuburuza ce mai faci?cum te simti?
bafta tuturor fiv oaselor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria dragaica sunt cu gandul la tine..pe cand ziua cea mare? "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Habar n-am, vad ca baietii n-au nici un stres, cred ca le place tare in burtica. Au devenit tare grei, abia imi car burta, loviturile au devenit dureroase, imi taie respiratia.
Mi-au zis ca nu ma lasa mai mult de 38SA , nu stiu de ce ma vad cu o nastere provocata la 38SA, acum 2 saptamani colu era de 5,9cm asa ca am intrerupt Mg. am inceput sa urc scarile, sa mai stau prin bucatarie intr-un cuvant sa fac mai multa miscare tinand cont ca doctorul meu vrea sa nasc natural
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
brunadria spune:
dragaica ce frumoasa burtica ai
sa ti ajute d zeu sa fie bine.. tu vrei sa nasti prin cezariana?
pupici
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
monaramona spune:
Fetelor mi-a venit cm cu 2 zile mai repede asa ca maine il sun pe dr sa vad cand incep injectiile ...daca ma puteti ajuta care ati mai facut inhibare cu diphereline dupa cate zile se face puregonul?in a cata zi a cm?
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra [Moshulic, hai ca mai ai si tu un pic si intri in trim III, ai pregatit patut, carut? Ce vreau sa mai spun este ca aceasta experienta ma va urma toata viata, si oricate greutati voi avea de acum inainte, oricate suparari, imi va fi destul sa deschid forumul ca sa-mi aduc aminte cat de grea a fost lupta si ce norocoasa sunt, imi voi incarca bateriile instantaneu! Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007) |
inca nu am cumparat nimik.
ce sa-i faci, paranoia cronik.
aa..apropos...
am fost pe 16 (vineri) la profu si bineinteles dupa ce si-a pus mainile in cap ca ma vede (mereu imi zice sa ma duc la Dim - Pelinescu, ca el m-a trimis la el- ca niciun doctor normal la cap nu ar dori pacienti ca mine), mi-a zis ca saptamana trecuta si cea din urma a avut numai cezariene de FIV. si i-am zis ca pe mamik de gemenele o cunos ca am facut amandoua ET in octombrie...
si a inceput5 sa rada... a zis ca esti un caz special...
Angie mai ai un pic si bate trim II la usa...
Moshulik +25
angieangie spune:
mosulik mi-e dor de tine..abia astept botezul...hai ca mai e putin si scapi de paranoiaabia astept sa merg la profu..pe 29..poate aflu si eu ceva
Angie+12