FIV 276

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

buna tuturor,

Tocmai am venit de la dr Iosup si mi- a reconfirmat ce imi spusese si medicul de la Medlife : fetita si baietel.

indra, broscuta7 va tin pumnii si va astept cat de curand cu vesti bune.

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ cu &
vai ce frumos ..sa fie sanatosi cei 2 puiuti din burtica si sa-i nasti repede si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

viss aproape la fel ca tine gandeam si eu..nu credeam in reusita mea atat de mult,mai mult credeau prietenii(si cand spun prietenii ma refer la draga mea Mosulik,care a fost alaturi de mine si inca este)si mare dreptate a avut
asta e sansa ta...profita si relaxeaza-te...va fi bine
eu ma rog pt tinesi pt INDRA si pt BROSCUTAsa va dea Dumnezeu fericirea mea

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Adhnana, ce bine iti sta cu copilasul si carucioarele la semnatura!!!Bravooooo, sa va ocroteasca Maica Domnuluii si aibe grija de voi!!!
Viss, nu se poate sa gandesti asa. Trebuie sa crezi ca va fi bine, acum nu exista alta cale, decat asta. Totul pleaca din interiorul tau sa stii, iar cei dragi se supara mult daca te vad trista si fara speranta. Nu ai voie pt ca ala micu simte tot.

Fetelor, am fost si eu la eco si profu zice asa: endo 12,2 mm, ov dr 1 fol de 15, ov stg 2 fol restanti de 20,7 si 18. Maine dim punctia, sa vedem ce gasim. Dar nu stiu ce-o fi cu cei 1 fol restanti? Or fi oare buni de ceva?? Aveti idee? Si celalalt mi se pare cam micut, dar poate mai creste pana maine....Am facut si pregnylul.

Mergi la inceput

broscuta7ne rugam pt tine

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Angieangie, iti multumesc foarte mult pentru gandurile tale sincere si neconditionate, ai reusit sa ma induiosezi atat de mult ca, ........ am lacrimat !
Vei fi o buna mamica, pentru ca ai un suflet mare!
Broscuta, sigur se vor dezvolta pana maine si este important sa-ti ramana unul si bun, care va fi si invingator!
Te rog sa crezi ca vei reusi! Eu ma voi gandi la tine si ma voi ruga ca de aceasta data sa fie cu "happy end"!
Viss te rog sa nu mai cochetezi cu "pesimismul".Iti spun sigur ca: este un "tip smecher" care te duce in prapastie sufleteasca!
VA PUP PE TOATE FETELE SI VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

indra 03 draga mea ..eu iti multumesc

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, ce sa zic..sunteti niste dragute.chiar m-am gandit azi, ca nu treb sa ma las asa dusa de val, si sa va descriu chiar toate gandurile mele de ieri..vinul rosu e de vina, uneori te inalta, alteori te coboaraa fost doar o faza, azi am fost ok,poate ca vor veni si altele,noroc e ca trec
mai am o vorba: va doresc, ce-mi doresc si mie:multi, multi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Ba da, trebuie sa ne lasam si putin duse de val si sa ne spunem tot ce ne trece prin cap, ca doar d'aia ne benoclam p'aci toata ziua, sa na mai incurajam, ne mai dam cu parerea, facem haz de necaz etc.
Da', hai ca te iertam o fi de la hormoneii dati de ala micu
Si ia bea tu vinul ala rosu seara cand te bagi in pat, ca visezi frumos rau, garantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

broscuta7 multa bafta maine! La ce ora ai facut pregnyl?
Adhana felicitari pentru puiuti, sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna fetelor dragelor!

Succes tuturor celor in focuri!

Intrebare: are cineva de vanzare Progesteron injectabil??? Daca da, va rog trimiteti-mi un PM! As avea nevoie peste vreo saptamana.

Pupaturi

Pisuc Mic

Mergi la inceput