FIV 276
Raspunsuri - Pagina 23
angieangie spune:
broscuta 7Doamne ajuta sa ti se indeplineasca cel mai frumos vis.acela de a fi mamica.Ai incredere in sansa ta,noi suntel langa tine.Tinem pumnii
Angie+11
Adhnana spune:
buna tuturor,
Tocmai am venit de la dr Iosup si mi- a reconfirmat ce imi spusese si medicul de la Medlife : fetita si baietel.
indra, broscuta7 va tin pumnii si va astept cat de curand cu vesti bune.
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ cu &
angieangie spune:
Adhnanaam lacrimat de fericire...felicitari ..e cel mai frumos vis
prima data profu ti-a spus?ca merg si eu pe 29 la el..poate-mi face vreo surprizasi-mi spune sexul lui bb
Angie+11
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adhnana buna tuturor, Tocmai am venit de la dr Iosup si mi- a reconfirmat ce imi spusese si medicul de la Medlife : fetita si baietel. indra, broscuta7 va tin pumnii si va astept cat de curand cu vesti bune. Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ cu & |
Adhnana, mi-ai dat vestea pe care EU O ASTEPTAM !
FELICITARI!!!!!!!!!
ITI OFER !
SA FITI TOTI SANATOSI SI NOROCOSI !
Adhnana spune:
angieangiesi indra03 multumesc mult!
Prima data mi-a spus o doctorita de la Medlife unde merg in paralel.
Profu mi-a spus si la primul copil d-abia pe la 19-20 de saptamani si din pacate nu prea cred ca o sa-ti spuna ceva. Eu merg pe 21 la dansul si o sa-i arat si ecografia de la dr Iosup.
pup
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ cu &
angieangie spune:
Adhnanaam inteles...
sincer nu prea ma intereseaza sexul..e doar asa o curiozitate normala..important e sa fie sanatos/sanatoasaceea ce iti doresc si tie.
te pup cu drag
Angie+11
viss spune:
fetelor, multumesc. ptr gandurile bune indreptate spre mine.ma gandesc ca poate ele ma vor ajuta, mai mult decat ale mele.ma gandesc ca poate rugaciunile nele nu sunt bune, dar poate ale altora da.ma gandesc..ce putem face altceva decat sa ne gandim..ce mi se pare cel mai rau? ca prin suferinta nostra indirect, ii facem sa sufere si pe altii. nu stiu cum e la voi, dar eu..devin dura, nepasatoare la servici,nu ma mai emotioneaza nimic,putine situatii ma mai fac sa mi se umezeasca ochii,sau sa mi se ridice parul pe mana de emotie..dc eu sunt dezamagita cum ii pot incuraja pe altii?cum sa le zic sa aiba incredere ca totul va fi bine,cand eu nu mai am? din pacate, suntem o retea,traim legati unul de altul..off,mult mai e pana marti..vreau sa bocesc si apoi sa uit ca si de data asta,nu am reusit
monaramona spune:
indra speram ca d-nezeu sa ne ajute pe toate..si pe viss sa treaca peste toate ca tare o vad necajita capul sus ca viata merge mai departe mai sunt lucruri de care sa te bucuri..gandeste-te ca ai un sot care te iubeste si care poate sufera si el dar nu se arata ...mult noroc si sa sti ca timpul vindeca ranile..asa ca ai rabdare si ai sa vezi ca iti va fi bine....asa a vrut d-nezeu..eu asa zic ca poate nu a fost timpul lor..asa am simtit si eu cand am vazut ca e copil si de fapt a fost extrauterina ..nici nu vroiam sa ma operez stiind ca e bobo acolo dar nu am avut incotro si am trecut de 2 ori prin asta ..si acum iata ca fac fiv sa vedem ce vrea d-nezeu de data asta..te pup si ai grija de tine
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss fetelor, multumesc. ptr gandurile bune indreptate spre mine.ma gandesc ca poate ele ma vor ajuta, mai mult decat ale mele.ma gandesc ca poate rugaciunile nele nu sunt bune, dar poate ale altora da.ma gandesc..ce putem face altceva decat sa ne gandim..ce mi se pare cel mai rau? ca prin suferinta nostra indirect, ii facem sa sufere si pe altii. nu stiu cum e la voi, dar eu..devin dura, nepasatoare la servici,nu ma mai emotioneaza nimic,putine situatii ma mai fac sa mi se umezeasca ochii,sau sa mi se ridice parul pe mana de emotie..dc eu sunt dezamagita cum ii pot incuraja pe altii?cum sa le zic sa aiba incredere ca totul va fi bine,cand eu nu mai am? din pacate, suntem o retea,traim legati unul de altul..off,mult mai e pana marti..vreau sa bocesc si apoi sa uit ca si de data asta,nu am reusit |
viss de ce zici asa? de ce te gandesti ca nu ai reusit? ai vreau semn care sa-ti indice asta...sa stii ca te cert? cum sa reusesti daca nici macar tu nu crezi in sansele tale
si eu ma gandesc cateodata la fel ca tine..din incapacitatea mea de a avea un copil ii ranesc pe multi..pe sotul meu, pe parintii mei si ai lui..doar pe noi de au si ar vrea si ei sa fie bunici, mai ales ca ai mei nu sunt tocmai tinerei..ma rog la Dzeu sa pot sa-i fac fericiti, sa-i vad cum isi tin in brate nepotul / nepotica si atunci nici nu pot sa-ti spun ce e in sufletul meu..am cateodata o criza din asta ..dar ce sa fac, trebuie sa merg inainte sa fac totul pt ca visul meu sa devina realitate..si asa trebuie sa facem toate..nu te lasa prada deprimarii te rog!