FIV 276

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monaramona endometrul e minunat..stai linistita ca vei reusi mai ales ca 29 de ani e o varsta minunata..eu am 35..si am reusit la al 2-lea fiv...asa ca ai incredere in sansa ta..Dumnezeu e mare
noi suntem alaturi de tine
cand faci et?

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Broscuta imi pare rau pentru problema ta, dar asa cum spunea Adhnana trebuie sa iei legatura cu medicul ginecolog si fara intarziere( daca ti-ai propus un FIV acum !) Tu ai probleme sanguine ?
Iti raspund si referitor la intrebarea ta: la toamna se va intampla, si vreau sa nu contrazic zicala din popor: " toamna se numara bobocii "!
Fruntea sus, nu intra in panica!Te pup si iti doresc MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc tuturor celor care ma sustin ptr mine ieri a fost a 10-a zi de la Pregnyl,zi in care s-ar fi eliminat cele 10.000 UI pe care le-am facut.atat am asteptat si am si facut corelatia cu scaderea marimii si a sensibilitatii sanilor.asa ca azi dim.m-am sculat cam trista pe la 4.30 si m-am tot perpelit de pe o parte pe alta.. mai am o saptamana.as vrea sa vina si sa treaca mai repede.. va admir ptr curajul si perseverenta voastra de ani de zile, jos palaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

saptamana viitoare incep puregonul vreo12 zile cred si apoi punctia..cred ca et va fi mana in 4 sau 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Viss nu mai cauta simptome. Iti spun ca am vorbit cu fete care au reusit, si care nu au avut niciun simptom...durerile de sani apar in general mai tarziu...Eu de exemplu nu am avut nicio durere si nu ma reusit, insa una din fetele care au reusit tot asa nu avea simptome, facuse beta care pozitiv, si nu i venea sa creada, deoarece nu simtea nimc.
Stiu ca e f grea asteptarea...dar fii optimista! nu cauta simptome...

Broscuta si eu am avut asa un fel de vaga singerare in ziua a 9 a ..se mai intampla..nu cred ca e neaparat o problema, trebuie totusi sa i spui medicului.Eu cred ca poate fi si de aspenter...si sper sa ne dai vesti de bine

Angi, mosulik gravidutele care mi-au dat sperante si mie...si-mi dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Buna dimineata
Multumesc tuturor pentru incurajari. Am vorbit ieri la spital si mi-au spus ca e posibil sa fie de la aspenter, ca s-au mai intalnit cu asa ceva. Oricum, pana spre seara aproape nu mai era nimic. Azi nu-l mai iau si maine ma duc la eco si-i spun profului de problema asta, vedem ce zice.
Indra, la analize nu mi-a iesit vreo problema a sangelui, dar dr. Uscatescu cred ca mi le-a dat preventiv.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

broscuta ma bucur ca esti bine..si nu iti mai fa atatea griji ..ai sa vezi ca totul va fi ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

broscuta7;indra03 va pup cu dragsi sunt alaturi de voi mereu
viss..bafta multa si sa vii cu beta mare..si nu cauta semne eu nici acum nu prea le am,si mai ales atunci nici atat
monaramonatinem pumnii
anda82ma gandesc si ma rog mereu pt tine
mosulikcuscra poate aflu sexul,,baiatului''pe 29pup si mi-e dor de tine

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Buna dimineata
Multumesc tuturor pentru incurajari. Am vorbit ieri la spital si mi-au spus ca e posibil sa fie de la aspenter, ca s-au mai intalnit cu asa ceva. Oricum, pana spre seara aproape nu mai era nimic. Azi nu-l mai iau si maine ma duc la eco si-i spun profului de problema asta, vedem ce zice.
Indra, la analize nu mi-a iesit vreo problema a sangelui, dar dr. Uscatescu cred ca mi le-a dat preventiv.
toate fetele

Broscuta, astept cu nerabdare sa te linistesti, sa afli maine ce ai de facut si,....... sa fii curand, ca Angieangie, Adhnana, s.a..... cu "burticutza"!
Dr. Uscatescu ti-a mai administrat preventiv si altceva in afara de Aspenter ?
VA PUP si VA ASTEPT CU VESTI BUNE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Mi-a mai dat asa: 1 acid folic de 5mg/zi, 1 magne B6/zi,1 vit E/zi (dar asta am luat-o 2 sapt si am intrerupt-o ieri, ziua 10 de cm), 1 gr de vit C efv/zi (dar eu iau 1 cetebe care are 500 mg /zi) si aspenterul. Decizia de a lua doar 10 zile vit e si cu vit C a fost a mea, ca mi s-a parut prea mult, desi m-au ajutat si alte fete pe care le cu drag. Asa, si dupa ET cica sa ma intorc in laborator sa vedem daca ramanem pe aspenter sau imi da heparina de molecula mica. Acum, o sa vad cum o sa procedez in continuare, sa dea Dumnezeu sa ajungem la punctie, ET.....

Mergi la inceput