FIV 276
Raspunsuri - Pagina 21
adipapazi spune:
of, mai, mirela, las ca nu mai ai mult de indurat si trec greturile.
adhnana, bafta la iosup, el mi-a zis primul ca sunt baiat si fata. asta dupa 1 ora, banditu nu mi-a zis imediat ce a vazut, abia cand a inceput sa dicteze m-am pomenit sex masculi, apoi la fatul B a zis aceeasi morfologie ca la fratele EI si asa ne-am dat seama. mare pisicher, iosup asta!
vinul rosu-beti si inainte, si dupa ET. inainte cu o saptamana, de fapt, pe tot parcisrul stimularii. rau nu poate face o cana/seara.
viss, hai cu vestea!
bafta tuturor!
Adi +18 cu si
broscuta7 spune:
Fetelor sunt fff speriata Sunt ziua 10 de cm si pe hartia igienica am vazut ca mucusul cervical este amestecat cu sange rosu (scuze de detalii). Ce-o mai fi asta, din ce cauza???? Mi-am luat aspenterul pe la 9, o fi de la el??Si ieri am observat, dar mai putin ca acum si rozaliu. Eu pana acum am luat aspenter dupa ET, dar dr. de la Fundeni mi-a spus sa iau incontinuu si il iau de 2 saptamani.
Ce ma mai fac acum????
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta7 Fetelor sunt fff speriata Sunt ziua 10 de cm si pe hartia igienica am vazut ca mucusul cervical este amestecat cu sange rosu (scuze de detalii). Ce-o mai fi asta, din ce cauza???? Mi-am luat aspenterul pe la 9, o fi de la el??Si ieri am observat, dar mai putin ca acum si rozaliu. Eu pana acum am luat aspenter dupa ET, dar dr. de la Fundeni mi-a spus sa iau incontinuu si il iau de 2 saptamani. Ce ma mai fac acum???? |
broscuta si eu iau aspenter de vreo 6 luni dar nu am patit asa ceva pana acum..eu nu cred ca poate fi de la aspenter, dar nu sunt sigura
tu esti acum in perioada de inainte de ET?...poate o eco te lamureste..nu poti sa vb cu doctorul tau?
Adhnana spune:
citat din mesajul lui adipapazi of, mai, mirela, las ca nu mai ai mult de indurat si trec greturile. adhnana, bafta la iosup, el mi-a zis primul ca sunt baiat si fata. asta dupa 1 ora, banditu nu mi-a zis imediat ce a vazut, abia cand a inceput sa dicteze m-am pomenit sex masculi, apoi la fatul B a zis aceeasi morfologie ca la fratele EI si asa ne-am dat seama. mare pisicher, iosup asta! vinul rosu-beti si inainte, si dupa ET. inainte cu o saptamana, de fapt, pe tot parcisrul stimularii. rau nu poate face o cana/seara. viss, hai cu vestea! bafta tuturor! Adi +18 cu si |
La mine Iosup nu a vazut bine din prima. Fi-miu a fost fetita pana la 18 septamani cand prof Marinescu imi zice ca sigur e baiat.
La morfofetala de trimestul 2 imi zice si Iosup: sex masculin. Si inteb si eu senina: pai data trecuta ati spus ca e fetita. Sta o clipa si apoi foarte serios imi spune: n-am vazut bine din cauza stratului de grasime de pe burta. Auzi tu la el!!!.Nu m-am suparat oricum , mi se pare simpatic cand vrea. Important e sa vada ce e cu adevarat important.
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+
Adhnana spune:
citat din mesajul lui broscuta7 Fetelor sunt fff speriata Sunt ziua 10 de cm si pe hartia igienica am vazut ca mucusul cervical este amestecat cu sange rosu (scuze de detalii). Ce-o mai fi asta, din ce cauza???? Mi-am luat aspenterul pe la 9, o fi de la el??Si ieri am observat, dar mai putin ca acum si rozaliu. Eu pana acum am luat aspenter dupa ET, dar dr. de la Fundeni mi-a spus sa iau incontinuu si il iau de 2 saptamani. Ce ma mai fac acum???? |
broscuta7 nu ai e cine sa suni sa intrebi? un medic...
iubitika spune:
Adhnana
vad ca esti pacienta Prof Marinescu. la dansul merg si eu..
pe baietel l-ai facut prin fiv? ai avut ceva probleme deosebite?
eu am endometrioza si cred ca pana la urma la asta ajung.
acum esti gravi tot prin fiv?
cum decurge totul la dansul? sunt f interesata de orice aspect..cred ca nu mai e nevoie sa intreb dc ai fost multumita din moment ce ai un baietel si urmeaza si bb 2...
din a cata incercare de fiv ai reusit? cati embrioni ai avut?
cred ca te-am zapacit dar sunt f interesata de subiect
sarcina usoara si multumesc mult de tot!
Adhnana spune:
citat din mesajul lui iubitika Adhnana vad ca esti pacienta Prof Marinescu. la dansul merg si eu.. pe baietel l-ai facut prin fiv? ai avut ceva probleme deosebite? eu am endometrioza si cred ca pana la urma la asta ajung. acum esti gravi tot prin fiv? cum decurge totul la dansul? sunt f interesata de orice aspect..cred ca nu mai e nevoie sa intreb dc ai fost multumita din moment ce ai un baietel si urmeaza si bb 2... din a cata incercare de fiv ai reusit? cati embrioni ai avut? cred ca te-am zapacit dar sunt f interesata de subiect sarcina usoara si multumesc mult de tot! |
Am un baiat prin FIV si acum urmeaza bebe 2 si 3.Am reusit spre norocul meu din prima de fiecare data. Am avut embrioni multi (10 si 12) dar pana la transfer s-au facut praf majoritatea de imi puneam problema daca mai am ce transfera. Am transferat de fiecare data 3 de caliatate buna si s-a prinsul 1 prima data si acum 2.
Nu vreau sa spun mai multe dar pentru mine prof Marinescu e printre persoanele cele mai importante din viata mea. Parerile sunt impartite, stiu asta, dar atata timp cat omul asta mi-a salvat anul trecut viata...cuvintele de multumire sunt prea putine
Iti doresc mult succes! Eu sunt convinsa ca esti pe maini bune
iubitika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adhnana
Am un baiat prin FIV si acum urmeaza bebe 2 si 3.Am reusit spre norocul meu din prima de fiecare data. Am avut embrioni multi (10 si 12) dar pana la transfer s-au facut praf majoritatea de imi puneam problema daca mai am ce transfera. Am transferat de fiecare data 3 de caliatate buna si s-a prinsul 1 prima data si acum 2. Nu vreau sa spun mai multe dar pentru mine prof Marinescu e printre persoanele cele mai importante din viata mea. Parerile sunt impartite, stiu asta, dar atata timp cat omul asta mi-a salvat anul trecut viata...cuvintele de multumire sunt prea putine Iti doresc mult succes! Eu sunt convinsa ca esti pe maini bune Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ |
iti inteleg multumirea fata de dansul si mai ales daca spui ca ti-a salvat viata e normal sa-l adimiri si sa ai recunostiinta fata de dansul
si eu am incredere mare in dansul si am auzit tot felul de pareri..chiar eu am fost la dansul si apoi am mai incercat si alti medici, dar pana la urma tot la dansul m-am intors. cred ca este un medic f dedicat meseriei care normal are si momentele sale de nervozitate, care sunt de inteles avand in vedere stresul pe care il presupune munca sa.
iti multumesc pt raspuns..sa te bucuri de minunile tale pt ca esti o fericita din punctul asta de vedere..te invideiz in sensul bun al cuvantului si sper sa ajung si eu ca tine..o mamica fericita
angieangie spune:
monaramonasa-ti traiasca baietelul si bafta in continuare..ai un suflet mare
Angie+11
monaramona spune:
multumesc din suflet..incerc si eu sa ajut cu ce pot..baiatul e facut natural dar dupa 2 extrauterine am ramas fara trompe si acum iata-ma la primul fiv..in ziua 26 acum 3 luni am facut un eco si mi-a iesit endometrul 13,3 e bine voi ce ziceti?
sotul e ok eu inafara de trompe sunt bine sper sa fie bine..nu mai am rabdare ..ma gandesc mereu am convingerea ca v-a fi bine ,am 29 de ani si sper sa trec cu bine peste toate.fie ceo fi..problema este ca nu am gandit niciodata negativ(ca nu va iesi) nu stiu ce voi face daca nu va fi sa fie..ma bazez pe voi sper ca ve-ti fi langa mine